2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler teyzesi :)) tamam canım kendinize ii bakın bende cıkıcam birzdan popom acıdı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Neden illa iki isim canım. benim iki ismim var iş hayatında ilerledikten sonra evlendim bu nedenle kızlık soyadımı kullanmak zorundayım şimdi bide iki soyadı. Gerçi bende kızıma iki isim koydum Ayşe Naz. En azından sende ikinci ismi kısa bi isim seç valla zor oluyor söyleyeyim.

benimde iki ismim var.. seviyorum ne bilim :)

Günaydııınnnn
kimse gelmemiş daha galiba,açılışı ben yapayım

günaydın koca göbişler :)) gözumu karla açtım bu sabah çok mutluyum. birazdan kenardan köşeden azıcık fazla kıpraşmadan karlara karışmayı düşünüyorum.

Günaydın kızlar hepinize.......Bursada da acayıp kar yadı.Allahtan işim yakın.Allah herkese özellikle annişlere yardım etsin.Herkes dikkat etsin kimse üşümesin kızlar..Aman dikkat

günaydın koca göbişler :)) gözumu karla açtım bu sabah çok mutluyum. birazdan kenardan köşeden azıcık fazla kıpraşmadan karlara karışmayı düşünüyorum.

yaaa ne güzel yaa.keşke buraya da yağsa.kaç gündür çocuk gibi pencereden bakıp duruyorum ama yağmıyo benneyaptımki

yaaa ne güzel yaa.keşke buraya da yağsa.kaç gündür çocuk gibi pencereden bakıp duruyorum ama yağmıyo benneyaptımki

günlerdir bekliyordum sureklı yağmurla karışık yağıyordu tutmuyordu, sonunda bembeyaz oldu. inşaallah yagar canım. :1hug:

günaydın kızlarrr.. kimse yok bugün bakıyorum da..
hava da ne kadar berbat offf dondum valla..
bide yine 7.30 da geldim sabah..

günaydııın
özgem kuşum yalnız kaldık başbaşa:asigim:

aaaaaaaaaaaaaaa avatara bakııın ne güzel:1hug:
gerçi kim bakcak kimse yokki bizden başka

günaydııın
özgem kuşum yalnız kaldık başbaşa:asigim:
evet bebikiimmm... :kedi:
resmimi begendin mi
dün akşam tam işten cıkarayak kötüydüm bende yaa..
patron bişi istedi yazmıştım ya dün
işte o istediği, bir elemanı işten cıkarmamdı..
onunla uğraştım böle sinirle karışık..
o yuzden de akşam apar topar çıktım..
patiklerle bile cok ilgilenemedimm fazlaa
:çok üzgünüm:

ama anlamıştım ben
ya gergin benim kuş yada çok yoğun dedim
ya öle saçma sapan görevleri yüklemiyolarmı insanın üstüne
hayret bişiler
e secebildinmi
yada nasıl sectin öf ne berbat
buarada azonce ölesine senin profiline baktım
aboooooow birde ne görim
sen benden 3 yaş büyükmüşsün
sen abamışsınohaoldumsmile

yok zaten o birine sinir oldugu için onu cıkarmamı istedi
patron yani sahip tabi bunu isteyen
tamam dedik
adam belliydi yani
bana da ona durumu anlatması fln kaldı
çok kötü bir durum
allah kimseyi bu şekilde işsiz bırakmasın

aaaa büyük müymüşüümm
akannehir
ben de bilmiyodum senin yaşını
kardeşim benim
-tatlicadiarzu- :1hug:

Günaydın, iyi hafta sonları opuyorumnanaktan

İtiraflar ...

Giyim kuşam
Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!"

Sarışının hamile hali

Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun içimdeki insan sevgisine!

Geç bunları
Dekorasyon dergisine bakarken bir sandalyenin iki aylık maaşına tekabül ettiğini gören kuzenimin yorumu: "Geç bunları, bizde ona oturacak g.t yok!"

Gaz kokusu
Büyük marketlerden birinde kasada kuyruktayız. Birden etrafa kötü bir koku yayılıyor, herkes yüzünü ekşitiyor "Kokunun kaynağı ben değilim." gibilerinden. Kuyrukta babasıyla bekleyen 8 yaşlarındaki bir veletin "Baba bu kokunun aynısıdan bizim banyoda da vardı." demesiyle, ortada kırmızı suratlı bir baba ve olayın faili bulunduğu için rahatlayıp tebbessüm eden bizler.

Bireysellik
Anneme, "Hayatıma giren erkekler neden bu kadar çabuk çıkıyor? Bendeki şanssızlık genetik mi?" diye sordum. "O senin bireysel salaklığın, bizi bulaştırma!" dedi. Hemen sustum.

Geberin Köpekler!
Anti-bakteriyel sabunla ellerimi yıkarken, "Geberin köpekler!" diye kahkaha atan, bakterilerin ölüşünü zihninde canlandırıp bundan zevk duyan ben mi, neden güldüğümü anlattığımda "Hayvansın sen, onların da canı var!" diyen kız arkadaşım mı acaba daha çok alkışı hak ediyor? Alkışlayan ellerde bakteri olmasın lütfen.

e dae 88li
o daha mimicik bir kuş
biz onun abasımışızbilmiyorumkismile

Hoşbulduk kuşummmm nabersin? Fındık kurdumuz nasıl? :1hug:
Benm kızım hep gündüz oynuyo gece tık yok
Benle beraber çalışıyo maşallah kaydirigubbakcemile3

eyi valla nossun
bi yandan kahvaltı yapıyorum bi yandan size yazıyorum
benim bugün kasıklarım ağrıyor yaf
ama kendim arandım
evi ben temizledim buz giibiydi hava tabi
elifzel şuan durgunbilmiyorumkismile
birazdan tekme tokat girişiraklinialirimsmile

kızlar ben biraz cıkıyom..
şu dünkü meseleyle ilgili insan kaynaklarına fln da gitmem gerekiyo
kızın çıkış işlemleri vs.
poffffffff
görüşürük sonra

kızlar ben biraz cıkıyom..
şu dünkü meseleyle ilgili insan kaynaklarına fln da gitmem gerekiyo
kızın çıkış işlemleri vs.
poffffffff
görüşürük sonra

tamam kuşum
sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…