e dae 88li
o daha mimicik bir kuş
biz onun abasımışızbilmiyorumkismile
eyi valla nossun
bi yandan kahvaltı yapıyorum bi yandan size yazıyorum
benim bugün kasıklarım ağrıyor yaf
ama kendim arandım
evi ben temizledim buz giibiydi hava tabi
elifzel şuan durgunbilmiyorumkismile
birazdan tekme tokat girişiraklinialirimsmile
kızlar ben biraz cıkıyom..
şu dünkü meseleyle ilgili insan kaynaklarına fln da gitmem gerekiyo
kızın çıkış işlemleri vs.
poffffffff
görüşürük sonra
Günaydın, iyi hafta sonları opuyorumnanaktan
İtiraflar ...
Giyim kuşam
Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!"
Sarışının hamile hali
Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun içimdeki insan sevgisine!
Geç bunları
Dekorasyon dergisine bakarken bir sandalyenin iki aylık maaşına tekabül ettiğini gören kuzenimin yorumu: "Geç bunları, bizde ona oturacak g.t yok!"
Gaz kokusu
Büyük marketlerden birinde kasada kuyruktayız. Birden etrafa kötü bir koku yayılıyor, herkes yüzünü ekşitiyor "Kokunun kaynağı ben değilim." gibilerinden. Kuyrukta babasıyla bekleyen 8 yaşlarındaki bir veletin "Baba bu kokunun aynısıdan bizim banyoda da vardı." demesiyle, ortada kırmızı suratlı bir baba ve olayın faili bulunduğu için rahatlayıp tebbessüm eden bizler.
Bireysellik
Anneme, "Hayatıma giren erkekler neden bu kadar çabuk çıkıyor? Bendeki şanssızlık genetik mi?" diye sordum. "O senin bireysel salaklığın, bizi bulaştırma!" dedi. Hemen sustum.
Geberin Köpekler!
Anti-bakteriyel sabunla ellerimi yıkarken, "Geberin köpekler!" diye kahkaha atan, bakterilerin ölüşünü zihninde canlandırıp bundan zevk duyan ben mi, neden güldüğümü anlattığımda "Hayvansın sen, onların da canı var!" diyen kız arkadaşım mı acaba daha çok alkışı hak ediyor? Alkışlayan ellerde bakteri olmasın lütfen.
Hoşgeldn tatlım
sırnaşık şey :roflol: :roflol:
Günaydın, iyi hafta sonları opuyorumnanaktan
Sarışının hamile hali
Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun içimdeki insan sevgisine!
:roflol:saf ya
hoşbulduk canım,
kombinin derecesini arttırdım ama yinede üşüyorum
ayaklarım buz gibi eyvahedigeldismile
günaydın akide şekerigünaydın güzellerrrrrrrrzemuszemus
Hemen geliyom kızlar
Kuzu elektrk sobası varsa kullan ayaklarını ısıt veyahut fön makinesiyle ısıt kaydirigubbakcemile3 ben öel yaaprım çok üşüdüğünde ayaklarım kaydirigubbakcemile3
:lepi: fön makinası iyi fikir olumunekankayizsmile
günaydın akide şekeri
timam:ecrin_bebek:
ayaklarınızdaki tüylerimi kurutuyonuz kızlar:1shok:
evet geçmiyorrrrr sankimmm ama yarıya geldin bakkkkkzemuszemus
kızlar günaydın 2 gün once aksam sancıyla doktora gittim karnım tas gibi oluyordu ilk basta dedimki benim bebisler rahat bırakmıyor ama bu farklı biseydi karnım sanki asağı cekiyodu dayanamadım aksam 9 gibi doktorumu aradım ve doktorum bana hemen hastaneye gitmemi ve ordan kendisini aratmamı istedi acıkcası kotü bisey diye kortkum hastaneye gittigimde hemen nst ye bağladılar yarım saat kadar incelediler 2 kucuk kasıntım cıktı ki onemli degilmis o kadar acılma falanda olmamıs allah sükür fakat doktor normale gore bu kasılmalar icin daha erken oldugunu fakat ikiz oldugu icin olabilecegini korkulacak pek bisey olmadığını ve dikkat etmemi söledi rahim yavas yavas kendini yazırlarmıs doguma 2-3 ay kalaya kadar bu gidisle erken doguracam sanırım 21. haftadayım 36. haftaya kadar gelebilirim insallah :) simdi iyiyim sükürler olsun ama bir korku atlattım acıkcası bu nedenle 2-3 hafta sonra isten cıkmayı düsünüyorum hayırlısın bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?