2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlım dikkat et kedne, üstünü ii giyin genelde temzlk yaplırken sıcaklıyoruz diye hafif giyiyoruz

Hoşgeldn tatlım
sırnaşık şey :roflol: :roflol:

Kuzu elektrk sobası varsa kullan ayaklarını ısıt veyahut fön makinesiyle ısıt kaydirigubbakcemile3 ben öel yaaprım çok üşüdüğünde ayaklarım kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım,
kombinin derecesini arttırdım ama yinede üşüyorum
ayaklarım buz gibi eyvahedigeldismile

Kuzu elektrk sobası varsa kullan ayaklarını ısıt veyahut fön makinesiyle ısıt kaydirigubbakcemile3 ben öel yaaprım çok üşüdüğünde ayaklarım kaydirigubbakcemile3

:lepi: fön makinası iyi fikir olumunekankayizsmile

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
aha aramızda 2 misafir var
üye olun sizde kızlar
öle uzaktan uzaktan olmuyo

benim zaten yegane üşüyen yerimdir ayaklarım, fön makinasını pofidik terliklerimin içine tutacam ki sıcak olsun biraz

dün 20+0 dı şimdi 20+1
öf ne yavaş ilerliyoz dimi kızlar

evet geçmiyorrrrr sankimmm ama yarıya geldin bakkkkkzemuszemus

kızlar günaydın 2 gün once aksam sancıyla doktora gittim karnım tas gibi oluyordu ilk basta dedimki benim bebisler rahat bırakmıyor ama bu farklı biseydi karnım sanki asağı cekiyodu dayanamadım aksam 9 gibi doktorumu aradım ve doktorum bana hemen hastaneye gitmemi ve ordan kendisini aratmamı istedi acıkcası kotü bisey diye kortkum hastaneye gittigimde hemen nst ye bağladılar yarım saat kadar incelediler 2 kucuk kasıntım cıktı ki onemli degilmis o kadar acılma falanda olmamıs allah sükür fakat doktor normale gore bu kasılmalar icin daha erken oldugunu fakat ikiz oldugu icin olabilecegini korkulacak pek bisey olmadığını ve dikkat etmemi söledi rahim yavas yavas kendini yazırlarmıs doguma 2-3 ay kalaya kadar bu gidisle erken doguracam sanırım 21. haftadayım 36. haftaya kadar gelebilirim insallah :) simdi iyiyim sükürler olsun ama bir korku atlattım acıkcası bu nedenle 2-3 hafta sonra isten cıkmayı düsünüyorum hayırlısın bakalım :)

Canım çok geçmiş olsun :teselli:
Ben daha 20 haftalığım ama karnımın gerilip kasılmasına bazen tahammül edemiyom şimdiden
Senin bi de ikiz yani...Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…