2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende gittimm..
sen kocanın yanına gidince biz bişey didik mikaydirigubbakcemile3

tmm kuşum annadım
gitsin tabi gitsin yolu acık olsun heh eheh ehehe

olumunekankayizsmile

kızlaaaaaaaar ben geldiiiiiiiim.bugün kesin olarak bizzat kendi gözümle gördüm bir prenses geliyoooooooooooorrrrrrr bizim aileye :)çok mutluyum..

kızlaaaaaaaar ben geldiiiiiiiim.bugün kesin olarak bizzat kendi gözümle gördüm bir prenses geliyoooooooooooorrrrrrr bizim aileye :)çok mutluyum..

hayırlı olsun kızın canım benimki de bi türlü göstermiyo. kendi doktoruma ihanet edip bi yere gitmiştim o doktor erkek dedi... şimdi de detaylı ultrasondaki adam kız dedi... kendi doktorum kız dedi.. ama hep %80 le konuşuyolar. hiç kesin demiyolar hala bilmiyoruz cinsiyetini açmıyo bacakları benimkikafamçokkarıştı

saol seker..benim de öyleydi açmıyordu ama bu sefer actı ve kendim de gördüm dümdüz bişey yoktu yani kaydirigubbakcemile3 çok mutlu oldum kız erkek fark etmez tabi evlat evlattır ama gönlümden hep kız geciyordu allah da gönlüme göre verdi çok mutluyum canım çok darısı basına olsun insallah en kısa zamanda netlesir seninkisi de..

amaniiin bende bakmıyom kiimse yok diye sen burdamıydın kuşumyerimseniben

ayyyy ne güzel
bizimde %70 kız ama bakalım nolcak

evt çok mutluyum yaa kesinlesmesi bir yana kız olması da mutlu etti beni..izmirde hava nasıl?biz istanbulda donuyoruuuuuuz resmen :sinifsinif: kar hic durmadan yağıyor tipi seklinde akannehir

delikafaduldenbenim de gönlümde kız vardı. ilk doktor erkek deyince çok seviinmiştim. şimdi kız olursa diye buruk oldum. kız çok istiyodum ama. ne yapalım kız da olsa erkek de o benim bebişim. çok sevicem her türlü.
bir haftadır çok net tekmeler atıyo. göbeğim yamuluyo şiddetinden öyle mutlu oluyorum ki hissedince:)

orası öyle sonucta erkek de olsa sağlıklı olsun kız da olsa sağlıklı mutlu olurum tabi cok da severim ama dedim ya gönlümde eskiden beri hep bir kızımın olması var hayallerimde..hayalimdi bu benim.benimkisi kibar vuruslarda.tık tık diye hafif hafif.ama bgn icerde kıpır kıpırdı zemuszemus

benim de öyle kibardı. 4 gün once yuvarlanarak yer değiştirdiğini hissettim uyuyodum uyandım hatta . uykum da ağırdır :dance: o dönüşten sonra bir anda öyle çok hissedilmeye başladı ki teyzesi elini koydu geçen bi vurdu bebiş. teyzesi çıldırdı çığlık çığlığa :)

ya ben okadar hissedemiyorum

evt çok mutluyum yaa kesinlesmesi bir yana kız olması da mutlu etti beni..izmirde hava nasıl?biz istanbulda donuyoruuuuuuz resmen :sinifsinif: kar hic durmadan yağıyor tipi seklinde akannehir

azönce biraz işim vardı dışarı çıktım
size soğuğu anlatamam
burda karda yağmaz bilirsiniz
kuru bi soğuk mosmor girdim içeri berbat berbat

ben kaçtım kızlar
öpüldünüz

kızlar iyiakşamlar aranızda 2. düzey ultrasona girmiş yada girecek olan var mı araştırma yaptınız mı aslında doktor bana cerrahpaşa dedi ama devlet hastanelerinde çok tedaylı bakmayabiliyorlar diye okudum sizin tavsiyeniz varsa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…