2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günayyydınnnn kıslarrr uyumak istitorum ama kızım uyutmuyooo(((

günaydın kızlar

ya kızlar benim 2. hamileliğğim ama hala hissetmiyorum doğru dürüst kilonun etkisi olabilir belki ama hayretle okuyorum ne güzel maşşallah hareketlenmiş bebişleriniz

herkese qünaydınnnnnnnnnn :ecrin_bebek:

ya kızlar benim 2. hamileliğğim ama hala hissetmiyorum doğru dürüst kilonun etkisi olabilir belki ama hayretle okuyorum ne güzel maşşallah hareketlenmiş bebişleriniz

dün babişkosu bile hissetti dokununca
onu bırak azönce öyle tekmeler savurduki
dışarıdan gördüm valladelikafadulden
ilki düşükmüydü?

herkese qünaydınnnnnnnnnn :ecrin_bebek:

günaydııınn

Gunaydin kizlar. kaydirigubbakcemile5
Bende pek fazla hissetmiyorum henuz, sanirim herkeste farkli.

Bu arada hala anlamis degilim bu detayli ultrasonda ki fiyat farklarini. bilmiyorumkismile

Gunaydin kizlar. kaydirigubbakcemile5
Bende pek fazla hissetmiyorum henuz, sanirim herkeste farkli.

Bu arada hala anlamis degilim bu detayli ultrasonda ki fiyat farklarini. bilmiyorumkismile

benim doktorumda kendi bünyesinde yapılmadığını söledi
konak doğum evine yolladı
ve ssklı bakılacak ücretsiz
bence sende öle bi yere git kuşum
çok fazla alıyolar özelde ya

Canim gecen de yazmistim, ben ozel'e gidiyorum fiyatini sordum
8 tl dedi. akannehir
Burda herkes yuksek fiyat yazinca cok sasiriyorum.

Hosgeldin mhtp, nasilsin?

sensicim hoşbulduk canım...
üşüyorummmm..

evdeyimanacım ama dışarı buz gibi ya benim bacaklar hemen havadan nem kapıp ağrıyo..birde evde soba yok ufo ile ısınıyo sürekli yanıyo anca ısınıyo ev öfff

her yer ne güzel oldu yaaa bembeyazzz iki üç yıldır buralara kar yağmıyordu çok güzel oldu :))))

evdeyimanacım ama dışarı buz gibi ya benim bacaklar hemen havadan nem kapıp ağrıyo..birde evde soba yok ufo ile ısınıyo sürekli yanıyo anca ısınıyo ev öfff

doğalgazı 2 gündürhiç kapatmadım ben ama ev ılık sadece dısarısı o kadar soğuk ki üşümemek elde değil kat kat giyindim ancak ısındım valla:sinifsinif:

dün bi arkadaş söyledi geçen sene ayrıntılı ultrason ücreti 100TL almışlar ben daha sormadım ama şimdi 150 felan olmuştur herhalde ((

doğalgazı 2 gündürhiç kapatmadım ben ama ev ılık sadece dısarısı o kadar soğuk ki üşümemek elde değil kat kat giyindim ancak ısındım valla:sinifsinif:

Valla arkadaşlar doğalgaz bence merkezi sistem kömürlünün yanında bi hiç. Bizim site öyle merkezi sistem ve ben evimde askılı bluzumla oturuyorum inşallah hiç döndürmezler doğalgaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…