2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkez nere gitti yaa.bu bebek bakım setlerinden bilgisi olan varmı.en iyi hangi marka oluyomuş

ben ümraniyede girdim. özel bi yer. fiyatı da çok uygun. 75 nakit 77 kredi kartı.
radistanbul diye bi yer. çok da ilgililerdi.

ya dısardan hissedilmesi icin cok erken değil mi yahu?daha ben kendim zor ayırt ediyorum hareketlerini

valla ben de öyle biliyorum ama. elimi koymasam sadece göbüşüme baksam bile yamulduğunu görüyorum :kedi:
bende hissediyordum 18.haftamda falan.sen birde 20.haftaya gel bak,resmen depikliyo seni.cok güzel bir duygu,tekmeleri bayagi kuvvetli oluyor yani.birde müzigi actim mi yüksek sesle,daha cok basliyo hareketlenmeye.

valla ben de öyle biliyorum ama. elimi koymasam sadece göbüşüme baksam bile yamulduğunu görüyorum :kedi:
bencede disardan görünmesi cok erken.o senin dedigin bence atan damarlar falandir.ben kendimden biliyorum,hamile degilken bile göbegim oynardi.sanki kalp atmasi gibi.

selam hanımlar ben 2009 haziran annelerindenim....şu an yazdıklarınızı okuyunca heyecanlandım..sanki tekrar yaşıyormuşum gibi geldi o günlerimi..sormak istediğiniz bişey olursa özelden yazın seve seve cvplamaya çalışırım...hepinize hayırlı doğumlar!

teşekkür ederizz... topicimize hoşgeldiniz.
arada ziyaretlerinizi bekliyoruz.
varsa tavsıylerınız bekleriz.
bebeğinizle uzun ve mutlu bir hayat diliyorum.
darısı başımıza inşallah..

bencede disardan görünmesi cok erken.o senin dedigin bence atan damarlar falandir.ben kendimden biliyorum,hamile degilken bile göbegim oynardi.sanki kalp atmasi gibi.

öyle değil ki benimki direkt bi tümsek çıkıp iniyo göbeğimden. vurduğunu da hissediyorum hiç olmazdı bana böyle:)

olabilir canim.birsey diyemiyorum.herkesin farkli tabi.

küçücük bileolsa hissetmek çok güzelmiş. sınav dönemim benim hep uykusuz ve yorgun yatıyorum geceleri. ilk hissettiğimde çok korkmuştum

ben ümraniyede girdim. özel bi yer. fiyatı da çok uygun. 75 nakit 77 kredi kartı.
radistanbul diye bi yer. çok da ilgililerdi.

kuzum selam ben sana sormustum sende söylemiştin o yeri insallah bende oraya gidicem. ssk lılara mı 75 aldılar canım ?

kuzum selam ben sana sormustum sende söylemiştin o yeri insallah bende oraya gidicem. ssk lılara mı 75 aldılar canım ?

yok canım özel bi yer. ssk gecmiyo orda zaten. karı koca çalışıyolar. ikisi de radyoloji uzmanı. sadece radyoloji dalında bi yer . dooktor çalıştırmıyolarmış ondan ucuzmuş ben sordum neden bu kadar ucuzsunuz diye :)bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…