kızlar iyiakşamlar aranızda 2. düzey ultrasona girmiş yada girecek olan var mı araştırma yaptınız mı aslında doktor bana cerrahpaşa dedi ama devlet hastanelerinde çok tedaylı bakmayabiliyorlar diye okudum sizin tavsiyeniz varsa iyi olur
benim de öyle kibardı. 4 gün once yuvarlanarak yer değiştirdiğini hissettim uyuyodum uyandım hatta . uykum da ağırdır :dance: o dönüşten sonra bir anda öyle çok hissedilmeye başladı ki teyzesi elini koydu geçen bi vurdu bebiş. teyzesi çıldırdı çığlık çığlığa :)
ya dısardan hissedilmesi icin cok erken değil mi yahu?daha ben kendim zor ayırt ediyorum hareketlerini
bende hissediyordum 18.haftamda falan.sen birde 20.haftaya gel bak,resmen depikliyo seni.cok güzel bir duygu,tekmeleri bayagi kuvvetli oluyor yani.birde müzigi actim mi yüksek sesle,daha cok basliyo hareketlenmeye.valla ben de öyle biliyorum ama. elimi koymasam sadece göbüşüme baksam bile yamulduğunu görüyorum :kedi:
bencede disardan görünmesi cok erken.o senin dedigin bence atan damarlar falandir.ben kendimden biliyorum,hamile degilken bile göbegim oynardi.sanki kalp atmasi gibi.valla ben de öyle biliyorum ama. elimi koymasam sadece göbüşüme baksam bile yamulduğunu görüyorum :kedi:
selam hanımlar ben 2009 haziran annelerindenim....şu an yazdıklarınızı okuyunca heyecanlandım..sanki tekrar yaşıyormuşum gibi geldi o günlerimi..sormak istediğiniz bişey olursa özelden yazın seve seve cvplamaya çalışırım...hepinize hayırlı doğumlar!
bencede disardan görünmesi cok erken.o senin dedigin bence atan damarlar falandir.ben kendimden biliyorum,hamile degilken bile göbegim oynardi.sanki kalp atmasi gibi.
olabilir canim.birsey diyemiyorum.herkesin farkli tabi.öyle değil ki benimki direkt bi tümsek çıkıp iniyo göbeğimden. vurduğunu da hissediyorum hiç olmazdı bana böyle:)
bencede disardan görünmesi cok erken.o senin dedigin bence atan damarlar falandir.ben kendimden biliyorum,hamile degilken bile göbegim oynardi.sanki kalp atmasi gibi.
olabilir canim.birsey diyemiyorum.herkesin farkli tabi.
ben ümraniyede girdim. özel bi yer. fiyatı da çok uygun. 75 nakit 77 kredi kartı.
radistanbul diye bi yer. çok da ilgililerdi.
canım sakızlı dondurma istiyor :gitme:
öyle değil ki benimki direkt bi tümsek çıkıp iniyo göbeğimden. vurduğunu da hissediyorum hiç olmazdı bana böyle:)
kuzum selam ben sana sormustum sende söylemiştin o yeri insallah bende oraya gidicem. ssk lılara mı 75 aldılar canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?