2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten merkezi sistemen iyisi ...dışarıda ne olursa olsun ev sıcacık oluyor..kombi aynı sıcaklığı vermiyor..bizim burada kaloriferli ev yok...ya soba yada ısıtıcı kullanmak zorundayız..şimdiye kadar ısıtıcı iyiydi üşümüyorduk ama 2-3 gündür gerçekten çok soğuk....
ben sürekli yatıyorumzaten ayağıma su torbası koydum ohhh ısındım valla..süperrr..sizde yapn..su torbası yoksa pet şişeye sıcak su koyun çok iyi gelecek..

hepinize iyi hafta sonları arkadaşlar ben kaçıyorum :))

Bende dun cok yurudum baldirlarim nasil agriyor ozellikle sol bacagim.

Valla arkadaşlar doğalgaz bence merkezi sistem kömürlünün yanında bi hiç. Bizim site öyle merkezi sistem ve ben evimde askılı bluzumla oturuyorum inşallah hiç döndürmezler doğalgaza

evt canım merkezi ısıtma gibisi yok benim ailemin evi eskiden merkezi ısıtma ve kömürlüydü..

kızlaaarr...

herkese iyi hafta sonları.
dün aksam bızde kocişim köpişim ben cıktık dısarı bı guzel oynadık:)
uzun zamndır kopegımle ılgılenemıyordum bu cok ıyı oldu
kardan kopek yaptım onu:)

şimdi bızde dısarı cıkıcaz
çamlıca mobılyacılar carsısına bakıcaz.
açık olan yerlerle bı konusalım.
onalrın bı cogu kendı ımalatı ıstedıgımız bı modelı dah auyguna yaptırabılırız heralde..
görüşürüz...

ay bende dün oğlişim ve kocamla kartopu oynadık
çok güzeldi ama herkesten papara yedim sonra kayıp düşeceksin
işmi çıkarmak istiyorsun başına diye
amaaaan ne güzel eğlendim ama

neyse ben kaçar işim var ütü yapıcam daha kendinize iyi bakın bayyyy

ay bende dün oğlişim ve kocamla kartopu oynadık
çok güzeldi ama herkesten papara yedim sonra kayıp düşeceksin
işmi çıkarmak istiyorsun başına diye
amaaaan ne güzel eğlendim ama

oğlişim netteydi bende dur bi bakim kim var kim yok dedim
iyisin dimi kız ne yapıyosun

neyse ben kaçar işim var ütü yapıcam daha kendinize iyi bakın bayyyy

eh ıste kuusm fena sayılmam.
ben on gunlerde hastayım bıraz.
neyse hadı yap ıslerını
bızde fetıh mahallesıne ıncez mobılya bakmaya

selam kızlarr
çok hasta oldum ben yaa öle böle değil
düne kadar gözümü açamyodum saolsun annem olmasa bitmiştim
4 gün antibiotik kullandım geçmedi cuma tekrar gittik dr a.. faranjit grip 2 si bi arada
anca toparladım bugün ilk kez kalktım

sizler ne yaptınız???
dün bebişimiz için randevumuz vardı 4 boyutlu ona bile gidemedik göremedim kızımı
haftaya erteledik yarın işe gidicem ya hiç istemiyorum sesim boğazım hala düzelmedi
off ne kötü hastalıkmış öldüm valla 1haftadır 5 saat uyumadım toplamda sanırım

çok geçmiş olsun uklacım geçen haftalarda bende böle ağır bi soğuk algınlığı
geçirmiştim gerçekten zor dinlemenden geçmiyor böle hastalıklar bende hiç uyuyamıyordm
geceleri bide hamileyiz dahada ağır geçiyor inşallah en yakın zamanda iğleşirin canım

saol canım valla öle ağır geçirdimki... ilaç aldım ama 4 gün fazlada kullanamadım korktum portkal greyfurt ıhlamıur sıcak çorba bol terleme ile anca bu kadar düzelebildim, yorgun hissediyorum hala kendimi ama çok korktum ya bebişime bişey olcak diye.. neyseki kıpır kıpır kızım...
ne kadar sakınsamda grip oldum ya hele boğaz ağrısı burun tıkanıklığı mahvetti beni insan gece hiç uyumazmı sabahladım günledir..offf aman dikkat edin kızlar valla yaa

Seni okadar iyi anlıyorumki o bogaz agrsından ve kuruluğundan geceleri uyanıyrıodum helede burun tıkanıklığı bitiriyor insanıı ama ben araştırdım böle grio türü hastalıklar klolay kolay geçmiyormuş bebişşe he bişde aklında bulunsun hap kullandığın zman greyfurt fazşa içme

ya antibiotik kullanırken geryfurt içmeyin deniyormuş banada arkadaşım söledi ben cuma bırakmıştım ilacı ondan sonra içtim greyfurtu ama cuma dr sordum greyfurtla antibiotik içilmiyormuş diye adamda güldü öle bişey olsa prespektüfe yazılır ilk kezduyuyorum dedi adam da KBB dr üstelik bilir heralde... ama ben yinede içmedim şimdi sadece minoset kullanıyorum günde 3 kez

neyse kızlar ben kaçtım yatmaya gidiyorum yarın işte olcam zaten görüşürüz...
bebişlere ve kendinize iyi bakın öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…