Valla arkadaşlar doğalgaz bence merkezi sistem kömürlünün yanında bi hiç. Bizim site öyle merkezi sistem ve ben evimde askılı bluzumla oturuyorum inşallah hiç döndürmezler doğalgaza
selam kızlar naber
Bende dun cok yurudum baldirlarim nasil agriyor ozellikle sol bacagim.
anam kısss komsucukk pazar pazar napıyon sen buralarda
ay bende dün oğlişim ve kocamla kartopu oynadık
çok güzeldi ama herkesten papara yedim sonra kayıp düşeceksin
işmi çıkarmak istiyorsun başına diye
amaaaan ne güzel eğlendim ama
oğlişim netteydi bende dur bi bakim kim var kim yok dedim
iyisin dimi kız ne yapıyosun
neyse ben kaçar işim var ütü yapıcam daha kendinize iyi bakın bayyyy
selam kızlarr
çok hasta oldum ben yaa öle böle değil
düne kadar gözümü açamyodum saolsun annem olmasa bitmiştim
4 gün antibiotik kullandım geçmedi cuma tekrar gittik dr a.. faranjit grip 2 si bi arada
anca toparladım bugün ilk kez kalktım
saol canım valla öle ağır geçirdimki... ilaç aldım ama 4 gün fazlada kullanamadım korktum portkal greyfurt ıhlamıur sıcak çorba bol terleme ile anca bu kadar düzelebildim, yorgun hissediyorum hala kendimi ama çok korktum ya bebişime bişey olcak diye.. neyseki kıpır kıpır kızım...çok geçmiş olsun uklacım geçen haftalarda bende böle ağır bi soğuk algınlığı
geçirmiştim gerçekten zor dinlemenden geçmiyor böle hastalıklar bende hiç uyuyamıyordm
geceleri bide hamileyiz dahada ağır geçiyor inşallah en yakın zamanda iğleşirin canım
saol canım valla öle ağır geçirdimki... ilaç aldım ama 4 gün fazlada kullanamadım korktum portkal greyfurt ıhlamıur sıcak çorba bol terleme ile anca bu kadar düzelebildim, yorgun hissediyorum hala kendimi ama çok korktum ya bebişime bişey olcak diye.. neyseki kıpır kıpır kızım...
ne kadar sakınsamda grip oldum ya hele boğaz ağrısı burun tıkanıklığı mahvetti beni insan gece hiç uyumazmı sabahladım günledir..offf aman dikkat edin kızlar valla yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?