2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anaaaaaaaaaammm üzmüşler Ahumuzu bizim alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

internet sitesine baktım güzel modeller var kaydirigubbakcemile5

kızlar bebişim 3 gündür kıpır kıpır artık babamızda net hissediyor:asigim:
ay benimki hala dışardan hissedilmiyo sanırım bilmiyorumkismile

ay deme deme eyvahedigeldismile

aklinialirimsmile
hehe hehehe ehe bilemiyorummm yivrummm o zamanki ruh halıme bağlı..

off ya sınrı oldum ablam hala uyanmadı.
patates soydum kızartmak ııcn dogradım
bıde delırdım ben yumurta manyagı oldum
yumurta haslıyorum
ama hala uyuyo ablam
ecede 5 e dogru yattı
sımdı uyandırsam mı ama bende o saatte uyudum uyandssın bananeee acıktııımmmmmmmm

günaydın kızlar,
Şükür düşmeden kalkmadan işyerime ulaşabildim annem getirdi işyerime kadar akşamda annem alacak. Yarın ve diğer günler dahada buz olacakmış nasıl gelicez işe yaaa. Off keşke yıllık iznimiz olsada kullanabilseydik bizim orası çok yokuş kayıyoruz hep kendimden hiç korkmuyorum kırılırsa kırılsın bir tarafım ama oğluma bişey olmasın.
Daemon artık listede benide güncelleyebilirsin Oğlum olacak kesinleşti isimde Utku:CüvCüv:
Birde Daemon sana bişey danışıcam dün sizin resmini eklediğiniz cicilere bakıyordum bir patik örmüş tatlı cadı aynısını sende örmüşsün yapılışını ayrıntılı şekilde yazmamış 2 tane kare demiş çapraz ekleyin demiş. Annem kareyi ördü ama çapraz ekleyemedik sen biliyosan bir sölesen kurbanın olamolumunekankayizsmile dün gece 12 ye kadar onunla uğraştık.:kedi
:

internet sitesine baktım güzel modeller var kaydirigubbakcemile5

kızlar bebişim 3 gündür kıpır kıpır artık babamızda net hissediyor:asigim:

daha cok guzel modellerını koymuyor sıteye model calınmasına karsın.

ay ne guzel esınde hıssedıyo demek
bıızmkınede bır ıkı kere ancak denk geldı
ama artık o da dısardan hıssettırıyo

ay benimki hala dışardan hissedilmiyo sanırım bilmiyorumkismile

benimkide 2 gün önce birden kuvvetlendi
şimdide uyandığım andan itibaren yatana kadar ara ara hep kuvvetli hissediyorum
bu haftalarda kurduğu uyku düzeni doğduktan sonrada devam edecekmiş
böyle giderse bizimki full uyanık olacağa benziyorkaydirigubbakcemile3

yiivrum sen hamilesin
acıktıysan yesene
bırak uyusun aplan

Ya maşşallah stella benmkini hala baba hissedemiyo

eşime her tekme attığında söylüyorum geliyor zavallım bekliyor bekliyor gidiyordu
o gittikten sonra yine atıyordu
dün akşam arka arkaya 3-4 kez vurdu hepsinide hissetti
onun heycanını görmekte çok güzel oluyor

16. haftada doktor kontrolümde 2 ile en geç 4 haftaya hissetmeye başlarsın demişti doktorum
2,5 hafta sonra hissetmeye başladım ben şimdide çok güçlendi zaten dediğim gibi birden güçlendi 3-4 gün önce bu kadar ben bile hissetmiyordum

ayyy eyvah eyvahh..
ben de pek hareket hissediyorum son günlerde ama dışardan hissedilmiyor gibi geliyo..
bide tekmeler babaya pek denk gelmiyo zaten aksi gibi

kaydirigubbakcemile2

canım aslında cok kolay ama anlatımı zor=)

sımdı ılk karenın uc ucunu bırbırıne dık. hatta sımdı elıne bı kare al dene
uc ucu bırbırıne dıkınce burası patıkın onunu olusturuyor
ıkıncı karenın bır ucunuda dıger acıkta kaln koseyle bırlestırıp kenarlarını dıkıyorsun
kaln kısmıda arkada gerıye cevırıyorsun.
umarım anlatabılmısımdır

Uyandır olmazsa kahvaltıdan sonra tekrar kestirir ablan mirmirmirmir
Ay nasıl özeniyom Daemon sana anlatamam
Keşke kızkardeşimle bende şu anda kahvaltı masasında olsam aklinialirimsmile
Hiç çalıişasım yok pehhh -tatlicadiarzu-

aynenn aynennnnnnnnnnn alsanaalsanasmile

ANAAMMM YANDIK DESENE BENIM KI AKSAM YEMEK VAKTI BI HAREKETLENIYO SABAH KADAR TEPİKLEŞİYORUZZ
yiivrum sen hamilesin
acıktıysan yesene
bırak uyusun aplan
yalnız basıma yemek ıstemıyroum ama beennn
gel yivrum
ablam uyuyo zaten
beraber yıyek

dun gorumceme gıttık oda ordaydı.konusurken ben dedımkı bır aksam once bebegım cok guzel oynadı dedım.hıssettıgımı soyledım.gorumcem cınsıyetını falan sordu nasıl olduysa o dakıkaya kadar sormamıstıda.onada sasırdım.bende soyledım ıste dr boyle boyle dedı dedım.bu arada o malum sahıs lafı aldı ıste adımı soyledı ben ahu dıyım.ya ahu bak ucaklar ucuyor cepten muzık gonderılıyor ulkede neler oluyor.bunların yanında senın bebegının oynaması nekı yanı hemen hemen hıc gıbı bırsey onemsız yanı dedı.ben tabı o sokla sadece sunu dıyebıldım.sız 3 tane dogurmussunuz sızın ıcın onemsız olabılır ama ben ılk defa yasadıgım ıcın cok onemsıyorum dedım.bu arada gorumceme donup degılmı ama sende boyle degılmıydın dıye sordum kı suratına baktıgımda yuzundekı o dehset ıfadesını gordum oda sasırmıstı tabı annesının bu lafına.hemen esıme dedım eve geldık tabı ben agla agla.sımdıde basım catlıyor. anlatınca rahatlıycagımı bıldıgım ıcın buraya gırıp paylasıp fıkırlerınızı almak ıstedım.alsanaalsanasmilesenağlama

bu çok güzelmiş, aslında mother carenin hasır beşikleride hoşuma gidiyor ama çok pahalı
bu klasiklerde çok hoş, ama oda alınıyor zaten beşiğe çok para vermek istemiyoruz

Daemon bizde modokoyu ve çamlıcayı gezicez. Hatta dün gideceğinizi akşam okudum.Önceden haberim olsaydı bizde sizinle gelirdik. Benim korkak koca arabayı çıkarmadı bütün gün sonra dedim bak gülcanlar gitmiş diye demezmi bana orası yakın isteseydin götürürdüm diye sinir oldum sinirrrrrrrrrr

Daemon bizde modokoyu ve çamlıcayı gezicez. Hatta dün gideceğinizi akşam okudum.Önceden haberim olsaydı bizde sizinle gelirdik. Benim korkak koca arabayı çıkarmadı bütün gün sonra dedim bak gülcanlar gitmiş diye demezmi bana orası yakın isteseydin götürürdüm diye sinir oldum sinirrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…