- Konu Sahibi daemon
-
- #38.261
ben eğer cok gezersem kesin karar veremem kaydirigubbakcemile3 o sebeple su begendiğim beyaz takıma gidip bakıcam nerede satılıyorsa içime sinerse gidip fabrikasından alıcam.
bu arada ctsi yazmıştım okudunuz mu bilmem doktora gittik ve artık kesin bir dille kızım olacak diyebilirim zemuszemus çok mutluyum
ömrü uzun olsun sağlıkla gelsin kızışın cnm :ecrin_bebek:
gözün aydın canım hayırlı bir evlat olur inşallah
bende beyaz büyüyebilen mobilya almak istiyorum
beğendiğin model internette varsa adresini verirmisin
amin güzelim saolasın.canım özge atmıştı ya bir ara görmüşmüydün onu bilmiyorum ayno model.beyaz sade ve sık büyüyen karyolaydı evt.
[
bu arada ctsi yazmıştım okudunuz mu bilmem doktora gittik ve artık kesin bir dille kızım olacak diyebilirim zemuszemus çok mutluyum
amin güzelim saolasın.canım özge atmıştı ya bir ara görmüşmüydün onu bilmiyorum ayno model.beyaz sade ve sık büyüyen karyolaydı evt.
neredeydı ve fıyatı neydı canım
ay inşallah bu takım düzgün sağlam bişidir yaa.. ben de bunu istiyorum çünkü..özgenin attığı linkte gittigidiyor.com'daydı sanırım ordaki fiyatı 1 civarındaydı.benimkisi 600 lira fabrikasından alıcam tanıdık birisini buldum ayarladık sayılır aksilik cıkmazsa canım
stellacım mobilya aşağıdaki
Bebek Odası Tam Takım Beşik Karyola Babyhope, #16175587 Gittigidiyor.com
979 tl. netten satışı, oyuncak sepeti ve duvar askısı dahil
ay inşallah bu takım düzgün sağlam bişidir yaa.. ben de bunu istiyorum çünkü..
sade seyleri seviyorum bende çok..
mobilya sade olsun, odayı perde hali lamba vs. onlarla renklendirmek istiyorum..
hem ilerde genç odasına da dönüştürmeyi düşünüyoruz, o nedenle de sade olması işe yarar
evet ben de bir görsem, eğer içime sinerse alırım.. çok uygun cünkü..model çok şirina.s
fiyatıda iyi gibi
bide yerinde görmek lazım
canım sallanır olsun ne olacak, istersen sabitleyebiliyorsun zaten, sallanmıyor o zaman..evet canım haklısında su sallanır olma konusunda bıraz kararsızım
yok canım hatırlamıyorum kaçırmışım sanırımbilmiyorumkismile
attım kuzumbende linki yok canım özgeden rica edelim varsa bir daha atsın buraya
Kızlar bişey söylüycem şu bebek odası fiyatları konusunda. Genelde bebek mobilyaları normal mobilyadan daha pahalı olur. Normalide budur. Çünkü malzemesi farklıdır boyama işlemi farklıdır kimyasal madde kullanılmaz bebek için zararsız olarak üretilir. Bütün bunlarda fiyata yansır. Ben çok ucuz alternatiflerle karşılaşınca bu bahsettiğim şeylerden ödün veriyorlarmış gibi geliyor. Yani ben iki sene önce kendi yatakodası takımımı 3,500 TL ye almıştım. Tabiki kendi aldığım takımdan daha ucuz olabilir bebişin takımı ama çok ucuz olmasıda beni düşündürüyor açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?