2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[

bu arada ctsi yazmıştım okudunuz mu bilmem doktora gittik ve artık kesin bir dille kızım olacak diyebilirim zemuszemus çok mutluyum [/QUOTE]

hayırlı olsun canım

gözün aydın canım hayırlı bir evlat olur inşallah
bende beyaz büyüyebilen mobilya almak istiyorum
beğendiğin model internette varsa adresini verirmisin

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın valla sızlerde olmasanız bıde annem ne yapardım bılmem ıyıkı varsınız saolun canlar.opuyorumnanaktan

bu arada maskoda ulkuler bebe var camının karsısında ben bebek dıye var nette baktınızmı oraya cok guzel modellerı var ama bıraz tuzlu aradım adam uzun uzun anlattı cok ılgılıydı. 1.950 12 taksıt oluyor dedı.bılgınıze

gözün aydın canım hayırlı bir evlat olur inşallah
bende beyaz büyüyebilen mobilya almak istiyorum
beğendiğin model internette varsa adresini verirmisin

amin güzelim saolasın.canım özge atmıştı ya bir ara görmüşmüydün onu bilmiyorum ayno model.beyaz sade ve sık büyüyen karyolaydı evt.

özgenin attığı linkte gittigidiyor.com'daydı sanırım ordaki fiyatı 1 civarındaydı.benimkisi 600 lira fabrikasından alıcam tanıdık birisini buldum ayarladık sayılır aksilik cıkmazsa canım
ay inşallah bu takım düzgün sağlam bişidir yaa.. ben de bunu istiyorum çünkü..
sade seyleri seviyorum bende çok..
mobilya sade olsun, odayı perde hali lamba vs. onlarla renklendirmek istiyorum..
hem ilerde genç odasına da dönüştürmeyi düşünüyoruz, o nedenle de sade olması işe yarar

evet canım haklısında su sallanır olma konusunda bıraz kararsızım

Kızlar bişey söylüycem şu bebek odası fiyatları konusunda. Genelde bebek mobilyaları normal mobilyadan daha pahalı olur. Normalide budur. Çünkü malzemesi farklıdır boyama işlemi farklıdır kimyasal madde kullanılmaz bebek için zararsız olarak üretilir. Bütün bunlarda fiyata yansır. Ben çok ucuz alternatiflerle karşılaşınca bu bahsettiğim şeylerden ödün veriyorlarmış gibi geliyor. Yani ben iki sene önce kendi yatakodası takımımı 3,500 TL ye almıştım. Tabiki kendi aldığım takımdan daha ucuz olabilir bebişin takımı ama çok ucuz olmasıda beni düşündürüyor açıkçası.

model çok şirina.s
fiyatıda iyi gibi
bide yerinde görmek lazım
evet ben de bir görsem, eğer içime sinerse alırım.. çok uygun cünkü..

evet canım haklısında su sallanır olma konusunda bıraz kararsızım
canım sallanır olsun ne olacak, istersen sabitleyebiliyorsun zaten, sallanmıyor o zaman..

benim internetten bakıp beğendiğim modeller 1500-2500arası oluyor
açıkçası ilk duyduğumda şok olmuştum
şimdi araştıra araştıra bünye alışıyor tabi
2000 civarı bişeyi gözden çıkartabiliriz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…