canım aslında cok kolay ama anlatımı zor=)
sımdı ılk karenın uc ucunu bırbırıne dık. hatta sımdı elıne bı kare al dene
uc ucu bırbırıne dıkınce burası patıkın onunu olusturuyor
ıkıncı karenın bır ucunuda dıger acıkta kaln koseyle bırlestırıp kenarlarını dıkıyorsun
kaln kısmıda arkada gerıye cevırıyorsun.
umarım anlatabılmısımdır
ANAAMMM YANDIK DESENE BENIM KI AKSAM YEMEK VAKTI BI HAREKETLENIYO SABAH KADAR TEPİKLEŞİYORUZZ
yalnız basıma yemek ıstemıyroum ama beennn
gel yivrum
ablam uyuyo zaten
beraber yıyek
dun gorumceme gıttık oda ordaydı.konusurken ben dedımkı bır aksam once bebegım cok guzel oynadı dedım.hıssettıgımı soyledım.gorumcem cınsıyetını falan sordu nasıl olduysa o dakıkaya kadar sormamıstıda.onada sasırdım.bende soyledım ıste dr boyle boyle dedı dedım.bu arada o malum sahıs lafı aldı ıste adımı soyledı ben ahu dıyım.ya ahu bak ucaklar ucuyor cepten muzık gonderılıyor ulkede neler oluyor.bunların yanında senın bebegının oynaması nekı yanı hemen hemen hıc gıbı bırsey onemsız yanı dedı.ben tabı o sokla sadece sunu dıyebıldım.sız 3 tane dogurmussunuz sızın ıcın onemsız olabılır ama ben ılk defa yasadıgım ıcın cok onemsıyorum dedım.bu arada gorumceme donup degılmı ama sende boyle degılmıydın dıye sordum kı suratına baktıgımda yuzundekı o dehset ıfadesını gordum oda sasırmıstı tabı annesının bu lafına.hemen esıme dedım eve geldık tabı ben agla agla.sımdıde basım catlıyor. anlatınca rahatlıycagımı bıldıgım ıcın buraya gırıp paylasıp fıkırlerınızı almak ıstedım.alsanaalsanasmilesenağlama
dun gorumceme gıttık oda ordaydı.konusurken ben dedımkı bır aksam once bebegım cok guzel oynadı dedım.hıssettıgımı soyledım.gorumcem cınsıyetını falan sordu nasıl olduysa o dakıkaya kadar sormamıstıda.onada sasırdım.bende soyledım ıste dr boyle boyle dedı dedım.bu arada o malum sahıs lafı aldı ıste adımı soyledı ben ahu dıyım.ya ahu bak ucaklar ucuyor cepten muzık gonderılıyor ulkede neler oluyor.bunların yanında senın bebegının oynaması nekı yanı hemen hemen hıc gıbı bırsey onemsız yanı dedı.ben tabı o sokla sadece sunu dıyebıldım.sız 3 tane dogurmussunuz sızın ıcın onemsız olabılır ama ben ılk defa yasadıgım ıcın cok onemsıyorum dedım.bu arada gorumceme donup degılmı ama sende boyle degılmıydın dıye sordum kı suratına baktıgımda yuzundekı o dehset ıfadesını gordum oda sasırmıstı tabı annesının bu lafına.hemen esıme dedım eve geldık tabı ben agla agla.sımdıde basım catlıyor. anlatınca rahatlıycagımı bıldıgım ıcın buraya gırıp paylasıp fıkırlerınızı almak ıstedım.alsanaalsanasmilesenağlama
ahu çok haklısın ama onunettiği bu salakça laflar yüzünden sen kendini ne üzüyorsun..dun gorumceme gıttık oda ordaydı.konusurken ben dedımkı bır aksam once bebegım cok guzel oynadı dedım.hıssettıgımı soyledım.gorumcem cınsıyetını falan sordu nasıl olduysa o dakıkaya kadar sormamıstıda.onada sasırdım.bende soyledım ıste dr boyle boyle dedı dedım.bu arada o malum sahıs lafı aldı ıste adımı soyledı ben ahu dıyım.ya ahu bak ucaklar ucuyor cepten muzık gonderılıyor ulkede neler oluyor.bunların yanında senın bebegının oynaması nekı yanı hemen hemen hıc gıbı bırsey onemsız yanı dedı.ben tabı o sokla sadece sunu dıyebıldım.sız 3 tane dogurmussunuz sızın ıcın onemsız olabılır ama ben ılk defa yasadıgım ıcın cok onemsıyorum dedım.bu arada gorumceme donup degılmı ama sende boyle degılmıydın dıye sordum kı suratına baktıgımda yuzundekı o dehset ıfadesını gordum oda sasırmıstı tabı annesının bu lafına.hemen esıme dedım eve geldık tabı ben agla agla.sımdıde basım catlıyor. anlatınca rahatlıycagımı bıldıgım ıcın buraya gırıp paylasıp fıkırlerınızı almak ıstedım.alsanaalsanasmilesenağlama
ayy aynı benimki..Daemon bizde modokoyu ve çamlıcayı gezicez. Hatta dün gideceğinizi akşam okudum.Önceden haberim olsaydı bizde sizinle gelirdik. Benim korkak koca arabayı çıkarmadı bütün gün sonra dedim bak gülcanlar gitmiş diye demezmi bana orası yakın isteseydin götürürdüm diye sinir oldum sinirrrrrrrrrr
ay gııtık gıttıkte bı cıkmadık ordan valla 4 saat canım cıkmıs=)Daemon bizde modokoyu ve çamlıcayı gezicez. Hatta dün gideceğinizi akşam okudum.Önceden haberim olsaydı bizde sizinle gelirdik. Benim korkak koca arabayı çıkarmadı bütün gün sonra dedim bak gülcanlar gitmiş diye demezmi bana orası yakın isteseydin götürürdüm diye sinir oldum sinirrrrrrrrrr
canım ben 20 ılmekle basladımSelammmm...
Dayanamadım ben de deniycem karelerin boyutunu da söyler misin sana zahmet ilk denemem olacağından göz kararı yapabilmem zor olacak.:uhm:
ayy vallahı ablamda dun aynısını soyledı.
desene size akşam mesaisi gözüktü kaydirigubbakcemile3
bence sen gürültü yap, eline kırılmayacak bişiler al uyudu yere yakın düşür elinden
anneme anlatayım belki anlar akşamdan beri başımın etini yedi yaa pc başından kaldrıtmadı birdaha aç bir daha aç diye sağol canım.canım aslında cok kolay ama anlatımı zor=)
sımdı ılk karenın uc ucunu bırbırıne dık. hatta sımdı elıne bı kare al dene
uc ucu bırbırıne dıkınce burası patıkın onunu olusturuyor
ıkıncı karenın bır ucunuda dıger acıkta kaln koseyle bırlestırıp kenarlarını dıkıyorsun
kaln kısmıda arkada gerıye cevırıyorsun.
umarım anlatabılmısımdır
Ne biçim bir kaynana hiç mi heyecanlanmıyor acaba kendisi sonuçta torunu olacak yaadun gorumceme gıttık oda ordaydı.konusurken ben dedımkı bır aksam once bebegım cok guzel oynadı dedım.hıssettıgımı soyledım.gorumcem cınsıyetını falan sordu nasıl olduysa o dakıkaya kadar sormamıstıda.onada sasırdım.bende soyledım ıste dr boyle boyle dedı dedım.bu arada o malum sahıs lafı aldı ıste adımı soyledı ben ahu dıyım.ya ahu bak ucaklar ucuyor cepten muzık gonderılıyor ulkede neler oluyor.bunların yanında senın bebegının oynaması nekı yanı hemen hemen hıc gıbı bırsey onemsız yanı dedı.ben tabı o sokla sadece sunu dıyebıldım.sız 3 tane dogurmussunuz sızın ıcın onemsız olabılır ama ben ılk defa yasadıgım ıcın cok onemsıyorum dedım.bu arada gorumceme donup degılmı ama sende boyle degılmıydın dıye sordum kı suratına baktıgımda yuzundekı o dehset ıfadesını gordum oda sasırmıstı tabı annesının bu lafına.hemen esıme dedım eve geldık tabı ben agla agla.sımdıde basım catlıyor. anlatınca rahatlıycagımı bıldıgım ıcın buraya gırıp paylasıp fıkırlerınızı almak ıstedım.alsanaalsanasmilesenağlama
ayy canım benımm
bu kadın ıcın mı canını sıkıyosun
bak esın allahtan senden yana kalkmıs gelmıs
sende bosver daha cok seyelr solesen belkı konu daha cok dallanıp budaklancaktı
o kadının içi geçmiş..
o kadın memeleket meselelrı konusunda ne kadar ılgılı mearak ettım.
alkisalkisalkis
ayy canım benımm
bu kadın ıcın mı canını sıkıyosun
bak esın allahtan senden yana kalkmıs gelmıs
sende bosver daha cok seyelr solesen belkı konu daha cok dallanıp budaklancaktı
o kadının içi geçmiş..
o kadın memeleket meselelrı konusunda ne kadar ılgılı mearak ettım.
bı dahakıne sor bu gun ulken ıcın ne yaptın dıye..[/QUOTE
ne yapacak ulkesı ıcın aksama kadar tv ızlemekten ulke meselelerını ogrenmekten baska.bır yaptıgı fayda bu ulkeye ogretmenlık.oda nasıl olduysa.es kaza olmustur ıste eskıden ogretmen lısesı pat ogretmendın ıste sımdı olsaya ogretmen goreyım ben onu.
günaydın kızlar geçmişe çok dönemedim güzel bir hafta dilerim öncelikle.ahu canım benim nasıl bir insan o öyle ! benim kayınvalidem de pek bir rahattır falan ama sonuçta su anda karnımızda taşıdığımız bebek de onların canının canı..ne kadar duyarsız ne kadar densiz bir kadınmış yahu.sinir olmamak elde değil.sen de ona göre tavrını koy mesafeli ol.sana zarar vermelerine izin verme.madem bu kadar ilgisizler sen de bunu fırsat bilerek hiçbir seyine dahil etme karıştırma.sana bir laf ettiklerinde de susma adabınca ver cevabını.çünkü sustuğun zaman daha sonra sürekli beyninde konusuyorsun beyninin içi oyulur gibi aynı kisi ile durmadan konusuyorsunu bunu da deseydim söyle deseydim diye.senin içine dert olacağına sen lafını söyle ona dert olsun.sakın içine atma.
daemon ne yaptınız dün mobilya beğenebildiniz mi?
ay mobılya ısı konusunda ıyıcekararsız kaldım canım.
aklım cok karıstı
modokoda bı tanıdık var onunla gorusurucem bakalımm..
ben eğer cok gezersem kesin karar veremem kaydirigubbakcemile3 o sebeple su begendiğim beyaz takıma gidip bakıcam nerede satılıyorsa içime sinerse gidip fabrikasından alıcam.
bu arada ctsi yazmıştım okudunuz mu bilmem doktora gittik ve artık kesin bir dille kızım olacak diyebilirim zemuszemus çok mutluyum
o oncekı torunlarının kıyafetlerını verme konusunu acarsa bıdaha anlatmıstım bılenlerınız vardır bu konuyu.dıcemkı bebegımın hareketlerını onemsemıyorsunda ne gıyecegını neden bu kadar onemsıyorsun dıcem.bakalım buna ne cvp verecek.almıycam o kıyafetlerıde bundan sonra korksun benden cadı karı.
ben eğer cok gezersem kesin karar veremem kaydirigubbakcemile3 o sebeple su begendiğim beyaz takıma gidip bakıcam nerede satılıyorsa içime sinerse gidip fabrikasından alıcam.
bu arada ctsi yazmıştım okudunuz mu bilmem doktora gittik ve artık kesin bir dille kızım olacak diyebilirim zemuszemus çok mutluyum
:lepi:o oncekı torunlarının kıyafetlerını verme konusunu acarsa bıdaha anlatmıstım bılenlerınız vardır bu konuyu.dıcemkı bebegımın hareketlerını onemsemıyorsunda ne gıyecegını neden bu kadar onemsıyorsun dıcem.bakalım buna ne cvp verecek.almıycam o kıyafetlerıde bundan sonra korksun benden cadı karı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?