2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Selammmm...

Dayanamadım ben de deniycem karelerin boyutunu da söyler misin sana zahmet ilk denemem olacağından göz kararı yapabilmem zor olacak.:uhm:

ANAAMMM YANDIK DESENE BENIM KI AKSAM YEMEK VAKTI BI HAREKETLENIYO SABAH KADAR TEPİKLEŞİYORUZZ

yalnız basıma yemek ıstemıyroum ama beennn

gel yivrum
ablam uyuyo zaten
beraber yıyek

desene size akşam mesaisi gözüktü kaydirigubbakcemile3

bence sen gürültü yap, eline kırılmayacak bişiler al uyudu yere yakın düşür elinden

ayy canım benımm
bu kadın ıcın mı canını sıkıyosun
bak esın allahtan senden yana kalkmıs gelmıs
sende bosver daha cok seyelr solesen belkı konu daha cok dallanıp budaklancaktı
o kadının içi geçmiş..
o kadın memeleket meselelrı konusunda ne kadar ılgılı mearak ettım.
bı dahakıne sor bu gun ulken ıcın ne yaptın dıye..

tam sopalık senin kaynana klava:

ahu çok haklısın ama onunettiği bu salakça laflar yüzünden sen kendini ne üzüyorsun..
bilmişlik yapmak için söylemiş belli..
aman bırak ne hali varsa görsün
doğunca torununu görmek isterse de sen aynısını söylersinn
aamaann ne önemi var torunun daha önemli şeyler var dinyada dersin

ayy aynı benimki..
arabayı ölse çıkarmaz..
bugün eşşek gibi gitti işe ama

ay gııtık gıttıkte bı cıkmadık ordan valla 4 saat canım cıkmıs=)
bılseydım haber verırıdım sana. bı dahakıne beraber gıderız. hala doymadım gezmeye

Selammmm...

Dayanamadım ben de deniycem karelerin boyutunu da söyler misin sana zahmet ilk denemem olacağından göz kararı yapabilmem zor olacak.:uhm:
canım ben 20 ılmekle basladım

desene size akşam mesaisi gözüktü kaydirigubbakcemile3

bence sen gürültü yap, eline kırılmayacak bişiler al uyudu yere yakın düşür elinden
ayy vallahı ablamda dun aynısını soyledı.
ama bu cocuk gecelerı cıdden aralıksız sekıld euyanık nerdeyse.
ayyyhhh korktum bennn
:1shok:

anneme anlatayım belki anlar akşamdan beri başımın etini yedi yaa pc başından kaldrıtmadı birdaha aç bir daha aç diye sağol canım.
Ne biçim bir kaynana hiç mi heyecanlanmıyor acaba kendisi sonuçta torunu olacak yaa

gerizekalı kadın ya ne demek önemli değil saygısız şey iyi demişsin canım... böylelerine doğunca sevdirmemek lazım bebeğini... doğunca da söyle bebişine biraz aklı başına gelince babanen böyle demişti sana diye aptal şey kötükedihüso

günaydın kızlar geçmişe çok dönemedim güzel bir hafta dilerim öncelikle.ahu canım benim nasıl bir insan o öyle ! benim kayınvalidem de pek bir rahattır falan ama sonuçta su anda karnımızda taşıdığımız bebek de onların canının canı..ne kadar duyarsız ne kadar densiz bir kadınmış yahu.sinir olmamak elde değil.sen de ona göre tavrını koy mesafeli ol.sana zarar vermelerine izin verme.madem bu kadar ilgisizler sen de bunu fırsat bilerek hiçbir seyine dahil etme karıştırma.sana bir laf ettiklerinde de susma adabınca ver cevabını.çünkü sustuğun zaman daha sonra sürekli beyninde konusuyorsun beyninin içi oyulur gibi aynı kisi ile durmadan konusuyorsunu bunu da deseydim söyle deseydim diye.senin içine dert olacağına sen lafını söyle ona dert olsun.sakın içine atma.

daemon ne yaptınız dün mobilya beğenebildiniz mi?

ay mobılya ısı konusunda ıyıcekararsız kaldım canım.
aklım cok karıstı
modokoda bı tanıdık var onunla gorusurucem bakalımm..

Ahuhayat canım niye üzüyosun kendini o odun kadın için belliki ruhsuz bişey akıttığın gözyaşlarına deymez. Üstelik gayet güzel cevap vermişsin bundan daha iyisi olamazdı hiç takma kafanı başka bişey söyleseydim falan diye.

o oncekı torunlarının kıyafetlerını verme konusunu acarsa bıdaha anlatmıstım bılenlerınız vardır bu konuyu.dıcemkı bebegımın hareketlerını onemsemıyorsunda ne gıyecegını neden bu kadar onemsıyorsun dıcem.bakalım buna ne cvp verecek.almıycam o kıyafetlerıde bundan sonra korksun benden cadı karı.

ahucum canım bütün kayınvalideler aynı sanırım boşvar dicem ama biliyorum boşveremiyo insan neden böyle dengesizlikler yapma gereği hissediyolar anlamıyorum günümüz teknolojisine tabiki şaşmamalı o hala aya çıkılmasına şaşıranlardanmı?ama bir bebeğin oluşumu anne karnındaki haraketleri her zaman yüzyıllar sonra bile hayret uyandırıcı heyecan verici olcak.bence bunların hazmedemediği şey oğullarını bu kadar heyecanlı bu kadar mutlu vs görmek.e tabi bu mucizeye ev sahipliği yapan eşinin bu kadar mutlu olmasına neden sen oluncada tepki bu şekilde oluyo

ay mobılya ısı konusunda ıyıcekararsız kaldım canım.
aklım cok karıstı
modokoda bı tanıdık var onunla gorusurucem bakalımm..

ben eğer cok gezersem kesin karar veremem kaydirigubbakcemile3 o sebeple su begendiğim beyaz takıma gidip bakıcam nerede satılıyorsa içime sinerse gidip fabrikasından alıcam.

bu arada ctsi yazmıştım okudunuz mu bilmem doktora gittik ve artık kesin bir dille kızım olacak diyebilirim zemuszemus çok mutluyum

ömrü uzun olsun sağlıkla gelsin kızışın cnm :ecrin_bebek:

şöyle güclü ve kararlı dur karsısında afferin:içelim:

oohh gelsin senin de kısçen hihoyyyt
ben de önce o takıma bakacam canım yaa, bisikletçiler çarşısı demiştin sen de oraya bakacan dimi..
ben de ilk oraya gidip bakayım diyorum.. sonra da aklımda kalmasın diye masko ya bakayım diyorum.. bakalım

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…