ben baktım canımkızlar benbebek modellerıne baktınızmı
Kızlar bişey söylüycem şu bebek odası fiyatları konusunda. Genelde bebek mobilyaları normal mobilyadan daha pahalı olur. Normalide budur. Çünkü malzemesi farklıdır boyama işlemi farklıdır kimyasal madde kullanılmaz bebek için zararsız olarak üretilir. Bütün bunlarda fiyata yansır. Ben çok ucuz alternatiflerle karşılaşınca bu bahsettiğim şeylerden ödün veriyorlarmış gibi geliyor. Yani ben iki sene önce kendi yatakodası takımımı 3,500 TL ye almıştım. Tabiki kendi aldığım takımdan daha ucuz olabilir bebişin takımı ama çok ucuz olmasıda beni düşündürüyor açıkçası.
kızlar benbebek modellerıne baktınızmı
evt ya banada öyle zaman geçtikçe sanki yetişmeyecek hiçbirşey, alınacak çookk şey var gibi gelmeye başladı..baktım ben modelleri güzel, ama ben eve bezer dolaplar gibi fantastik modeller istemiyorum
maskoya gidersem yerinde diğer modellerinede bakarım
nisan sonu gibi odasına karar vermiş düzenlemeye başlamış olmak istiyorum
eşim çok rahat bu konuda, yaparız ederiz gibi konuşuyor
o rahat oldukça bana sanki hiç birşey yetişmeyecekmiş gibi geliyor
biz de 1500-2000 gözden cıkarırız diye düşünmüştük ilk nette fln baktıgımızda
ama ucuzlarını da görünce onları da incelemeden o kdr para vermek istemedim açıkçası
yani 2500 tl fln cocuk odası için çok fazla geliyor bana açıkçası
günaydın kızlarr bebek odası bakıyosunuz sanırım karar vermek zor keşke bende oda alabilsem ama malesef alamıcam daha odası olca bile meçhul park yatak bakan varmı kızlar aranızda yada çevrede kullanan varmı nasıl rahatmıdırr
evt ya banada öyle zaman geçtikçe sanki yetişmeyecek hiçbirşey, alınacak çookk şey var gibi gelmeye başladı..
halbuki daha çok var yaw..
ben de mart sonu gibi taşınmış olursak nisan ayı içinde odasını almış olmak istiyorum. aynen nisan sonu mayıs gibi ancak yapılır gelir zaten..
evet burada da valla.. eyvahedigeldismilekahvaltımı yaptım mutlu oldum.
neys ekızlar ben cıkıyorum ablamla oturayım artık fena halde soguk bugun yaa. burdada karson hızıyla devam eıdyo
Erol Mobilya - Bebek Odası Takımları - Belis Bebek Odası Takımları - Ader Bebek Odası Takımları - Babyhope Bebek Odası Takımları - Beşik - Büyüyen Beşik
bakın o mobilya burada da var. erol mobilyaymış..
anadolu yakasına teslimat ve kurulum ücretsizmiş.
adresi de var altında odanın
Esenyalı Mah. Cumhuriyet Cad No:41 Pendik - İstanbul / Türkiye
0216 392 93 68
erol@erolmobilya.com
ya kıslar bende yetısmıycek dıye duusnuyorum.
once odayı osaltıcam sonra boya yapılacak. o sırada ev temızlıgıde cıkacak aradan. sonra odasına karar ver yapılsın yerlestır.
ıhtıyaclarından hıcbısey alamadık daha..
ooofff offf her gece aynıs eyı dusunuyorum
hıc bısey eksık olsun ıstemıyorum ama maalesef ınsanların ıstedıgı hıc bısey tam anlamıyla olmuyor.
ama en azından bebegım konusunda tavız vermek ıstemıyorum
herbısey olsun ıstıyorum
Kupa Genç Odası
kızlar buda esımın arkadasıymıs. bırde buna bakıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?