2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz de 1500-2000 gözden cıkarırız diye düşünmüştük ilk nette fln baktıgımızda
ama ucuzlarını da görünce onları da incelemeden o kdr para vermek istemedim açıkçası
yani 2500 tl fln cocuk odası için çok fazla geliyor bana açıkçası

acıkcası ben ztn direk nasıl bir boya kullandıklarına odaklandım bu kadar ucuz olunca haklısın zeynepçim bu konuda ben de aynı endişe ile araştırdım n1 belgesi varmıs yani ürünlerimizde kimyasal boya yoktur anlamına gelen bir belge bu..mobilya fiyatları cok değişiyor benim beğendiğim mobilya burda maskoda 3 falandı ama ben 2 ye aldım inegölden aynısını.o sebeple bunları da göz önünde bulundurmak lazım.

günaydın kızlarr bebek odası bakıyosunuz sanırım karar vermek zor keşke bende oda alabilsem ama malesef alamıcam daha odası olca bile meçhul park yatak bakan varmı kızlar aranızda yada çevrede kullanan varmı nasıl rahatmıdırr

kızlar benbebek modellerıne baktınızmı

baktım ben modelleri güzel, ama ben eve bezer dolaplar gibi fantastik modeller istemiyorum
maskoya gidersem yerinde diğer modellerinede bakarım

nisan sonu gibi odasına karar vermiş düzenlemeye başlamış olmak istiyorum
eşim çok rahat bu konuda, yaparız ederiz gibi konuşuyor
o rahat oldukça bana sanki hiç birşey yetişmeyecekmiş gibi geliyor

hafta sonu bebişime yatağını aldım.park yatak aldım ben kızlar ilk 6 ay aynı odayı paylaşmak zorunda kalcaz zaten başka odada yatırılmaz bebiş tekerlekli çok kolay çekiliyo 6 ay sonrada odasını alıp bebişimi odasında uyutup unuda oyun parkı olarak kullanıcam içinde uslu uslu oynar çıngırağıyla :)

Günaydın Kızlarrr...:ecrin_bebek: ßen qeldimmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

evt ya banada öyle zaman geçtikçe sanki yetişmeyecek hiçbirşey, alınacak çookk şey var gibi gelmeye başladı..
halbuki daha çok var yaw..
ben de mart sonu gibi taşınmış olursak nisan ayı içinde odasını almış olmak istiyorum. aynen nisan sonu mayıs gibi ancak yapılır gelir zaten..

önceden bende 6ay yada daha fazla yanımda beşikte yatar diyordum, oyüzden odasınıda doğumdan sonra almaya karar vermiştik
ama bebek sahibi olan arkadaşlarımla konuştum
doktorları 4. aydan sonra ayırın demiş
arkadaşım 3. ayında ayırdı
şuanki düşüncem 4. ayında odasında yatırmak
sonra ayırmak bebek için çok güç oluyormuş

ben de aynı sekilde düşünüyorum en az 2 ayırmıştım kafadan bebek odası için ama araştırdım uygun fiyatlara da kaliteli mobilyalar bulunabiliyor.eğer bu olmazsa da cok para vermem yani

canım ben aldım park yatak çok kolay kurulumu falan çokta şirin pembiş pembiş hafta sonundan beri beşiğini seviyorum :) ilk 6 ay bende oda almicam 6-7 aylık olsun kullanmaya başlayabilsin odasını öyle alcam takım zaten evin içinde dolaştır dur yatağı çok kolay çekiliyo 6 aydan sonrada oyun parkı olarak kullan çok kullanışlı olur.yanlız şöyle bir ayrıntı var dikkat et sende yatağına dikkat et heryerde normal süngerimsi bişi satıyolar başka çeşit yok bulamazsınız park yataklar için sadece bunlar var diyolar oysa öyle deyil viskolex yataklar var ben onlardan verdim siparişini.katlanıncada küçücük kalıyo yazlığada onu götürcem

aynen odasını yetiştiririmde şu ıvır zıvırları tamamlayamıyacam gibi geliyor kendimce liste yapıyorum aklıma geldikçe önemli alınması gerekenler listesi ama hep eksik var
bide bunları araştırıp alması var hepsi aynı yerden alınmayacak işte o çok gözümde büyüyor
zaten tamamlayamadıklarımı zamanla ihtiyacım oldukça farkedeceğim ozamanda eşim gider alır

ya kıslar bende yetısmıycek dıye duusnuyorum.
once odayı osaltıcam sonra boya yapılacak. o sırada ev temızlıgıde cıkacak aradan. sonra odasına karar ver yapılsın yerlestır.
ıhtıyaclarından hıcbısey alamadık daha..
ooofff offf her gece aynıs eyı dusunuyorum
hıc bısey eksık olsun ıstemıyorum ama maalesef ınsanların ıstedıgı hıc bısey tam anlamıyla olmuyor.
ama en azından bebegım konusunda tavız vermek ıstemıyorum
herbısey olsun ıstıyorum

Kupa Genç Odası
kızlar buda esımın arkadasıymıs. bırde buna bakıcaz.

kahvaltımı yaptım mutlu oldum.

neys ekızlar ben cıkıyorum ablamla oturayım artık fena halde soguk bugun yaa. burdada karson hızıyla devam eıdyo

evt işte orda da yazıyor E1 belgesi var diye ben N1 yazmışım karıştırdım kaydirigubbakcemile3

ay kızlarr yarın dr qidicez bebişi qörmeye
çok heycanlıyım yaa.. en son oğluşumu aralığın 15inde qörmüştümm
çok özledim çokkkk opuyorumnanaktan

ordaki vizyon odayı eşimle çok beğenmiştik, tam genç odası

erkek içinde surftime çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…