• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annem alt değiştirme yaptırıcak cicili bicili bir tanede hazır alıcak..ben onların içine tek kullanımlık alt açma bezlerinden koymayı düşünüyorum...

en temizi tek kullanımlık olanlar ama tabiki minder seklinde olanlardan evde bulundurmak lazım misafirlikte tek kullanımlık at çantaya kullan sonra da at çöpe gitsin en pratiği

saklasaymışşın bari 1,5 yaşından sonra bebişine kullanırdın gerçi köpekcikte rahat uyusun ben yastık kullancam baş kısmının biraz yüksekte kalmasında yarar var

Ne var ne yoksa verdim gitti herbişey hiç düşünmüyoduk 2. çocuğu o yıllarda bi iki bişey var o da oyuncağı olmuş kızımın. ama yastık kullanmamak ilk 9 ay çok iyiymiş sen de araştır istersen internette okumuştum ben de

Aynen katılıyorum. Ben sadece güvenli yatış yastığı aldım onu kullanıcam başının altına bişey koymayı düşünmüyorum.

yan yatırmak icin kullanılan dimi ? arada da cevirmek lazım biz yeğenimi hep öyle cevirirdik arada biraz sağa biraz sola doğru yanına da yastığı yerleştirirdik.ay tavsan gibi uyurdu canım..onlardan alıcam ben de

evet canım o yastık şimdilik alma özgecim görümcemde hiç açılmamış varmış onu bulabilirse ben onu alırım kendi aldığımı sana veririm.

kavgada sölenmezCADIARZU

ama uzmanlar yastığı hiç önermiyorlar canım ya sen yine de araştırmadan kullanma istersen..

evet uzmanlar önermiyorlar belki ama bebeğin özellikle ilk 10 gün kusması oluyor bu durum normal ama anne karnında yuttuğu maddeyi çıkarırken yapışkan olduğu için zorlanıyor baş kısmı biraz daha yüksekte olursa daha rahat oluyo diye düşünüyorum kusması açısından yani

Back
X