- Konu Sahibi daemon
- #38.521
ama uzmanlar yastığı hiç önermiyorlar canım ya sen yine de araştırmadan kullanma istersen..
Aynen katılıyorum. Ben sadece güvenli yatış yastığı aldım onu kullanıcam başının altına bişey koymayı düşünmüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama uzmanlar yastığı hiç önermiyorlar canım ya sen yine de araştırmadan kullanma istersen..
annem alt değiştirme yaptırıcak cicili bicili bir tanede hazır alıcak..ben onların içine tek kullanımlık alt açma bezlerinden koymayı düşünüyorum...
saklasaymışşın bari 1,5 yaşından sonra bebişine kullanırdın gerçi köpekcikte rahat uyusun ben yastık kullancam baş kısmının biraz yüksekte kalmasında yarar var
bu yastık değil mi canım..Aynen katılıyorum. Ben sadece güvenli yatış yastığı aldım onu kullanıcam başının altına bişey koymayı düşünmüyorum.
ay kızlar bu magazaya bakmak lazım avrupa yakasında olanlar
NAR BEBE – Bebek Gereleri | Bebek Arabaları | Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Pierre Cardin ve tm markalarda bebek rnlerini en uygun fiyata alın
bu yastık değil mi canım..
ben de bundan alacam mutlaka cok hoşuma gitti
http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/products_id/451
Aynen katılıyorum. Ben sadece güvenli yatış yastığı aldım onu kullanıcam başının altına bişey koymayı düşünmüyorum.
bu yastık değil mi canım..
ben de bundan alacam mutlaka cok hoşuma gitti
http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/products_id/451
evet canım o yastık şimdilik alma özgecim görümcemde hiç açılmamış varmış onu bulabilirse ben onu alırım kendi aldığımı sana veririm.
aaa tamam canım hihoyyytevet canım o yastık şimdilik alma özgecim görümcemde hiç açılmamış varmış onu bulabilirse ben onu alırım kendi aldığımı sana veririm.
karışma bee alsanaalsanasmilekavgada sölenmezCADIARZU
aaa tamam canım hihoyyyt
karışma bee alsanaalsanasmile
bilmiyorumkismile
alsanaalsanasmilenolmuş 2. görümcesininkinide bana yollasaalsanaalsanasmile
nolmuş 2. görümcesininkinide bana yollasaalsanaalsanasmile