2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok haklısın sen de hamilesin su anda sonucta sen de hassassın.sen yine de bebisini düşün ve üzmemeye çalış kendi elhamraayla dans edin ben kaçtıım kızlar yemek yapıcam

benmi isim koyayım
eyvaaah
tam adamına söledinzemuszemus

salla popoyu bakimhihoyyyt

buarada özgenin iniş takımlarına zeval gelmemiş çok şükürgamyoncuiremsu
sallıyorum oluyomukisositososito:dance::teytey:

heh ıyı barı özgem gıtmıs evıne he..

cok haklısın sen de hamilesin su anda sonucta sen de hassassın.sen yine de bebisini düşün ve üzmemeye çalış kendi elhamraayla dans edin ben kaçtıım kızlar yemek yapıcam

sende gel oynayakk=))sositososito

demek tesadüf diilmişakannehir

benimde oluyor canım baldırım kasılıyor geçen gece nasıl acı içinde uyandım.. ve 4 gün falan geçmedi acısı [/QUOTE]

kısalr benım kocıste cıkmıs gelır yarım saate. neysekı yemegımı yaptım. evı topalrıyım bıraz. gorusuruz yarın..

elhamra güle güle sekerımm yarın burdayım söz=))

benimde oluyor canım baldırım kasılıyor geçen gece nasıl acı içinde uyandım.. ve 4 gün falan geçmedi acısı

Benim de dun kaltigimdan beri sol bacagimin baldiri agriyor ustune tam basamiyorum,
ama cumartesi cok yurudum ona buluyorum, diger yandan oyle olsa bir gun surmez miydi bugun de hala devam yani.

sallıyorum oluyomukisositososito:dance::teytey:

heh ıyı barı özgem gıtmıs evıne he..

sende gel oynayakk=))sositososito

demek tesadüf diilmişakannehir

benimde oluyor canım baldırım kasılıyor geçen gece nasıl acı içinde uyandım.. ve 4 gün falan geçmedi acısı
[/QUOTE]

dubcıs dubcıs
üççüs beşşüsss

duramıyom gülo:dance:

kısalr benım kocıste cıkmıs gelır yarım saate. neysekı yemegımı yaptım. evı topalrıyım bıraz. gorusuruz yarın..

Kolay gelsin canim, gorusuruz.

Bana da yemek konusunda fikir verin kizlarrr.

dubcıs dubcıs
üççüs beşşüsss

[/QUOTE]

salla yivrum salla o yanada bu yanada salla:dance::dance::dance:

dubcıs dubcıs
üççüs beşşüsss

[/QUOTE]

sabah sağlık ocağına gitcem erkenden troide baktırcam sonra hemen burda olucam erken gel bak uyuma ,öptüm yawrummmm

[sabah sağlık ocağına gitcem erkenden troide baktırcam sonra hemen burda olucam erken gel bak uyuma ,öptüm yawrummmm

tmm kuzucum erkenden burdayım aynı oynaklıkta bulmak ıstıyorum seni:)

hadı durmak yok üçcüş beşyüss..:dance::dance:

tmm kuzucum erkenden burdayım aynı oynaklıkta bulmak ıstıyorum seni:)

hadı durmak yok üçcüş beşyüss..:dance::dance:

temam sabah popo sallıcam sana günaydın derken yiuuurrrumolumunekankayizsmile

:dance:

ben kaçtım herkese iyi akşamlar kızlar... yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba :)
Lilypie'den gebelik takip çizelgesini hazırladım ama ekleyemiyorum.Nasıl yapılacağı konusunda yardım ederseniz bu anne adayını çok mutlu edersiniz. :)

http://www.kupagencodasi.com/asp/index.asp?bno=2&dil=Tr&Sayfa=%DCR%DCNLER%DDM%DDZ
elhamra yivruumm.. bu takımnasıl tabı bebek odası seklıne odnusmus hali
surftime olan model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…