2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elhamraaa bak senınde fıkrını merak eıdyorum bı bak bakem..
yatagın buyuyen besıgı gardolabı aynı sekılde bı de hanı duvar konsolu gıbı oarca varya bırı yerde bırıde yukarı monte edılmı ssekılde olan ılk resımde o paraları duusnuyorum.
rengı felena cok hosuma gıttı ılerde buyuyen model genc odasına cevııncede rahatca kullanır dıye.

slm kızlar çok heyacanlıyım yarın dr a gidicem inşallah öğrenecez cinsiyetini cadı gösterse bariiiiiii belim ağrıyo akşamları offf

selam anne adayları;
profilime tickerfactory dahil takip çizelgesi ekleyemiyorum.nedeni ne olabilir acaba?

gidip yerinde görmek lazım bence internetten resim yanıltıcı olabilir
bizim kızlardan 2-3 kişi daha beğendi bu modeli hatta gidip bakacaklar bi ara
bakalım yorumları nasıl olacak

gidip yerinde görmek lazım bence internetten resim yanıltıcı olabilir
bizim kızlardan 2-3 kişi daha beğendi bu modeli hatta gidip bakacaklar bi ara
bakalım yorumları nasıl olacak

ne zaman bakarlar acaba bende bekliyeyim yorumlarını.gerçi kargosu baya tutar heralde ama bu arada mersinde hiç daha gezme şansım olmadı bir bakınayım buralarada belki burdada vardır aynısından . fiyat çok uygun geldi bana hem sade hem şık duruyo çok hoşuma gitti

canım izmirde de var aynı mobilyanın subesi.İzmir Bölge Müdürlüğü
Adres : Aşık Veysel Mh.5821/1 sk. No:9 Karabağlar/İZMİR
Tel : +90 232 253 06 86
Faks : +90 232 264 07 38

sana daha yakın olur istanbula göre bir fiyat alırsın.ben istanbuldaki fabrikasına cok yakınım tanıdık bulduk ordan alıcam hem de 600 liraya falan.yatağı o askılığı ile beraber en fazla herhalde bana 650-700e gelecek.fiyatı cok iyi.2 tane arkadasım aldı kullanıyorlar cok memnunlar.kalitesine gelince sitede yazıyor zaten uygunluk belgeleri falan hepsi var.tabiki yakından incelemek de lazım.telefon edip bilgi edinebilirsin diye aklıma geldi görünce yazayım dedim.ilk sıradaki derken herhalde beyaz olanı dedim dimi sol ustteki takımı.

oh çok şükür sonunda benimde bi takip çizelgem oldu
bide bizim kerata cinsiyetini gösterse ne güzel olur du.
20. haftasında olup cinsiyetini öğrenmeyen benim dışımda haziran annesi kaldı mı acaba? :)

insallah iyi cikar 3lu test sonucun canim.
bizi dopplere yolladi 3 hafta sonra doktorumuz.
insallah bizde de hersey yolundadir.

canım doppler dediğin bu ara sıklıkla konuşulan ikinci düzey ultrasonla aynı şey mi oluyo? nie 3 hafta sonra acaba...

Merhaba Daemon;
13 haziranda Allah nasip ederse bende anne olacağım. Beni de listeye eklersen sevinirim.
Özelden mesaj atmayı denedim ama henüz 50'ye erişemedim. Burdan bilgileri göndereyim.
Yaş 24 SAT 6 Eylül Hamile kaldığı kilo 47,5
Bebişimizin cinsiyeti henüz belli değil.
Şimdiden teşekkür ederim

özge ya sızın su patık ıkı parcadanmı olusuyo (( ıkı parca kare ördüm bırlestıremdım bır türlü ((

Hos Geldin Canim Aramiza a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…