canım çikolata ye sırt üstü uzan bi dinle bakalım ozaman bi kıpırtı hissedersin mutaka63 ama bugun gıdıcem kontrole belkıde 65 oldum.Ya kılodanmı acaba ya.Allahım ya bazen karnımda seyırme oluyo ama akşamları daha çok ama az.Sizin yazdığınız gıbı sık değil teyzeleri ya.Ben de üzülüyorum bırazbilmiyorumkismile
ayy kıyamam bende taşındım hatta daha yarım yamalak ev Allah kolaylık versinselam kızlar bende geldim çok yorucu bir hafta sonundan sonra ev taşıdım kızlar inanın çok yoruldum valla şimdi evimde nette yok bugün teyzemdeyim ordan baktım sizlere neler var önemli bişeyler varmı benim duymadığım
sus kız Allh korusunselamlar.. bugun yine basım cok agrıyo burnum kanamazsa iyidir
yeşil ruhbenimde ruhum burdaaa :jeyyar:
ben korkuyorummmeyvahedigeldismileben nasıl bi doğum yaşıcam acaba
ya ben neden korkmuyombilmiyorumkismile
kiiimmmmmm cabık söleörtmenim o kız benim saçımı çektimafoldumben
deve cüce oynasak hihoyyyt
afiyet osunnn sen çaktırmaaa iyi ye damadımı besle sengözlerimebaksanab
sağol canım benmm yok dr.umu aradım ilaç kesinlikle yok dedi ateşim olursa mutlaka burdasın dedi ıhlamur adaçayı idare et dedi
inşallah geçer bakalım cnm yaaa
63 ama bugun gıdıcem kontrole belkıde 65 oldum.Ya kılodanmı acaba ya.Allahım ya bazen karnımda seyırme oluyo ama akşamları daha çok ama az.Sizin yazdığınız gıbı sık değil teyzeleri ya.Ben de üzülüyorum bırazbilmiyorumkismile
tembell uyuycam mı demek ıstıyosun sımıdıdeyiivrum ortalıgı topladım toz aldım
biraccık yemek yaptım
gerçi akşam kaynana günü ama olsun yarına da yemek olsun didim
öle şimdi de yorulmusum cok da uykum gelmiş
saol cnm valla yedim geldim ama ne yemeben çok ekmek yiyorm yafsss
tembell uyuycam mı demek ıstıyosun sımıdıde
şişkooolülülülülülü
ben korkuyorummmeyvahedigeldismile
kiiimmmmmm cabık söle
otur dersını calıs
aklınız fıkrınız oyundaklava:
Adaçayı mı??? Emin misin? Benim doktor adaçayından uzak dur dedi, hamilelikte ters etkisi oluyormuş, (söylemişti ama unuttum) , kasılmaya mı sebep oluyormuş ne.
Canım ben 78 oldum, ama sağolsun bizimki durmak nedir bilmiyor , sürekli hareketli (gerçi bugün istisna yaptı, çok sakin, çok hafif belli ediyor kendini)
sorsam da annatamam ki nan :1ninca:özge annene sorsana nasıl örmüş bunnarı:ecrin_bebek:
63 ama bugun gıdıcem kontrole belkıde 65 oldum.Ya kılodanmı acaba ya.Allahım ya bazen karnımda seyırme oluyo ama akşamları daha çok ama az.Sizin yazdığınız gıbı sık değil teyzeleri ya.Ben de üzülüyorum bırazbilmiyorumkismile
su dökerim bak yüzünee:tomato::1closedeyes:
cosmoooooooooooo.. bak bı 0 aldın bı tane dah averirim heee..cosmo yapıyo örtmenim
çişinide sıranın altına yaptı zati
siz görmeyin diye
çantasını koydu üstüne
özge annene sorsana nasıl örmüş bunnarı:ecrin_bebek:
ben geldim kızlar yemek falan yedim..dergi okudum biraz..canım sıkıldı bugün erken de çıkmıyoruz daha da cok var cıkmamıza
tembell uyuycam mı demek ıstıyosun sımıdıde
şişkooolülülülülülü
sorsam da annatamam ki nan :1ninca:
bu arada bütün geçmişi okudum elhamraa aklinialirimsmile
Adaçayı mı??? Emin misin? Benim doktor adaçayından uzak dur dedi, hamilelikte ters etkisi oluyormuş, (söylemişti ama unuttum) , kasılmaya mı sebep oluyormuş ne.
Canım ben 78 oldum, ama sağolsun bizimki durmak nedir bilmiyor , sürekli hareketli (gerçi bugün istisna yaptı, çok sakin, çok hafif belli ediyor kendini)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?