D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #39.281
bu seceneklerden nıe secıyoruz ben annamadım:bbo:sorma daemon ya biftek vardı ben et sevmiyorum :gitme: corba ictim turp brokoli salatası yedim bir de patates püresi biraz.bir kase de yoğurt :sinifsinif:
simdi de lezzet dergisinin eki var tuzlu ikramlıklar diye ona bakıyorum açççım :gitme: aksam kendime açma yapıcam
kızlar 2.buluşmaya gelecek arkadaslar bana aşağıya yazacağım seceneklerden birkaçını seçebilirler mi rica etsem.aslında 1 tane hakları var amaaaaaaaa alternatif olması acısından dedim kaydirigubbakcemile3
1)yemek tarifleri
2)ev dekorasyon
3)kadın-moda
4)anne-bebek
5)el işi- örgü
6)fotoğraf
7)magazin
8)gezi
9)kültür-sanat
10)edebiyat
11)dikiş-nakış
kaydirigubbakcemile3
canın sıkılıyo anlasılankaydirigubbakcemile3
nevet,nerden bildinbilmiyorumkismile
ya canım orgu ormek ıstıyo ama bı tek beyaz renk ipim var ne örsem kiii
kaydirigubbakcemile3
canın sıkılıyo anlasılankaydirigubbakcemile3
ya canım orgu ormek ıstıyo ama bı tek beyaz renk ipim var ne örsem kiii
ben bii şaheser daha şeettim ama tlf gene bozuk
bu windws7starter daDA nasıll webcam acılıp resim cekılıyo bulamadım
bence bu sefer kendine ör du link atcam çok şeker ve basit
sorma daemon ya biftek vardı ben et sevmiyorum :gitme: corba ictim turp brokoli salatası yedim bir de patates püresi biraz.bir kase de yoğurt :sinifsinif:
simdi de lezzet dergisinin eki var tuzlu ikramlıklar diye ona bakıyorum açççım :gitme: aksam kendime açma yapıcam
kızlar 2.buluşmaya gelecek arkadaslar bana aşağıya yazacağım seceneklerden birkaçını seçebilirler mi rica etsem.aslında 1 tane hakları var amaaaaaaaa alternatif olması acısından dedim kaydirigubbakcemile3
1)yemek tarifleri
2)ev dekorasyon
3)kadın-moda
4)anne-bebek
5)el işi- örgü
6)fotoğraf
7)magazin
8)gezi
9)kültür-sanat
10)edebiyat
11)dikiş-nakış
haKKetten yaya kızlar doğumdan önce gelen bu nişan denen şey nasıl bişey biliyomusunuz??
anlarım ben canımın canı sıkılınca..
bu arada acılen ıp almam lasımm...
sana ve özgeye patık yapcamm
bu seceneklerden nıe secıyoruz ben annamadım:bbo:
bende rtobur oldum bıftegı alıp bana yollasaydın olmazmıydı kibilmiyorumkismile
valla beyazla orulen herşey güsel olur kısss ne gusel valla maşallah sana guclubacismile
haKKetten ya
böle foşur foşurmu gelcek kan
böle hani regl yeni olursunda bulaşır ölemi
ama tarifi yazmıyoki nası yapıım bunu yaaahaKKetten ya
böle foşur foşurmu gelcek kan
böle hani regl yeni olursunda bulaşır ölemi
evet alalkisalkisalkis
Eldiven Örnekleri | Dantel-Dantel Modelleri-Dantel Örnekleri
çok basit ya
ama bunu varya bi süslücem bende yapcam felaket olcak
tüllerle süsleyelim gı dae
ımmm ne secsem ne secsem..meraklı turşu alsanaalsanasmile size bu kategorilerden secip hepinize 1er dergi getiricem gelirken de o acıdan yeni yayınlar cıkmaya basladı da ben de ona göre ayırayım diye düşündüm aklıma geldi ondan sorayım en azından ilgi alanlarınıza göre seceyim dedim hepinize bebek dergisi getirmek isterdim ama o kdr cok gelmiyor
alıp kargoya vereyim hala hakkım saklı duruyor kaydirigubbakcemile3
meraklı turşu alsanaalsanasmile size bu kategorilerden secip hepinize 1er dergi getiricem gelirken de o acıdan yeni yayınlar cıkmaya basladı da ben de ona göre ayırayım diye düşündüm aklıma geldi ondan sorayım en azından ilgi alanlarınıza göre seceyim dedim hepinize bebek dergisi getirmek isterdim ama o kdr cok gelmiyor
alıp kargoya vereyim hala hakkım saklı duruyor kaydirigubbakcemile3
beyaz yün gri olmazsa örgü bitince tabi:roflol:
Slmm kislarr opuyorumnanaktan
elhamra su yukardaki yazina cok güldüm canim yaa demek bi ikincan kizin gelcek heee delikafadulden
Nisan kani öyle fosur fosur falan gelmiyo canlarim sadece azcik leke seklinde kan oluyo zaten lekeyi görür görmez hemen hastaneye gitmeniz gerekk dogum basliyor cunkii :lepi:
hadiyaaaaaohaoldumsmile
1-2-3-4-5-6-7-8-9
bunları istiyom ben bu kadarcıkkaydirigubbakcemile3
Ben ilk oglsumda sancilarim hafif vardi ama hizlansin diye bekledim wc ye bi gittim nisan kanida gelmis tabi kani gorunce hic durmaik hemen hastaneye kostuk.
Kontroller falan filan derken 1 saat sonra sezeryana aldilar hemenn mafoldumben
Ben ilk oglsumda sancilarim hafif vardi ama hizlansin diye bekledim wc ye bi gittim nisan kanida gelmis tabi kani gorunce hic durmaik hemen hastaneye kostuk.
Kontroller falan filan derken 1 saat sonra sezeryana aldilar hemenn mafoldumben
Slmm kislarr opuyorumnanaktan
elhamra su yukardaki yazina cok güldüm canim yaa demek bi ikincan kizin gelcek heee delikafadulden
Nisan kani öyle fosur fosur falan gelmiyo canlarim sadece azcik leke seklinde kan oluyo zaten lekeyi görür görmez hemen hastaneye gitmeniz gerekk dogum basliyor cunkii :lepi:[/QUOTE]
kız valla deli cesaretinden
midir nedir korku yok
ıkıncam ıkıncam pırt doğurcam sanki:) öyle bir örnekmı var yoksa kıssssss
e yap sök nolur o ip
gri ollurkaydirigubbakcemile3
daem 35le başla
elinin etrafını dolayana kdr ör kes
sonra dik ama parmak aralığını bırak dikme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?