2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben ilk oglsumda sancilarim hafif vardi ama hizlansin diye bekledim wc ye bi gittim nisan kanida gelmis tabi kani gorunce hic durmaik hemen hastaneye kostuk.
Kontroller falan filan derken 1 saat sonra sezeryana aldilar hemenn mafoldumben

Bu kan ne zaman geliyor? Sudan önce mi sonra mı?

ama tarifi yazmıyoki nası yapıım bunu yaaa

ımmm ne secsem ne secsem..
anne bebek-
ev dekorasyon
gezi.
ama uklayla bana aynı verme bız onla degıstırırp okuruzkaydirigubbakcemile3

aynı olamaz ztn 1 numune geliyor bana her dergiden canımkaydirigubbakcemile3

puhahhahahaah kaaaaaaabuuusss:lepi:

Bu kan ne zaman geliyor? Sudan önce mi sonra mı?

Canim su dogum iyice yaklastigi an geliyo bazende dogum aninda patlatiyolar su kesesini illa su patlayana kadar beklicen diye birsey yok yanii.Ben zaten sezeryan dogum yptigim icin su kesem ameliyat sirasinda patlatildi.
bu kan sadece senin doguma hazir oldugunun bi belirtisi.Belkide ilk dogum belirtin kan olur belki sancilar kandan önce gelir artik o senin durumuna göre degisir canimm...

bu daha iyiymiş

Cenazeci bir gece mesaiye kalmıştı.
Ertesi gün yakılarak külleri gömülecek Bay Schwartz'ın bedenini incelerken hayret verici bir ayrıntıyla şaşakaldı.
Bay Schwartz görebileceği en büyük ve gösterişli erkeklik organına sahipti.
"Üzgünüm Bay Schwartz" dedi.
"Ama böylesine şahane bir şeyin yok edilmesine razı olamam. Bu
gerçekten saklanması gereken birşey".
Adamın organını kesti, içini doldurup mumyaladı ve eve getirdi.
Eşini çağırıp çantasını açtı.
"Sana gözlerine inanamayacağın birşey göstereceğim" dedi.
"Aman tanrım" diye çığlık attı kadın.
"Schwartz öldü mü?"

Ya elektürüklerim gitti düştüm netten.. Bi elimi tutan olmadı aşk olsun kaydirigubbakcemile2

Kadınla sevgilisi yatakta iken kocasının eve döndüğünü duydular.
"Çabuk" dedi kadın "Şurada köşede dur!"
Adamın çıplak vücudunu bebek yağı ile ıslatıp talk pudrasıyla iyice örttü.
"Asla kıpırdama. Sen bir heykelsin"
Gördüğünün ne olduğunu soran kocasına;
"Oh O mu? Bir heykel. Smith'lerde gördüm. Ben de beğenip bunu aldım"
Koca fazla üstelemez.
Yatma vakti gelir.
Gece 2 gibi adam kalkıp mutfağa iner ve elinde bir bira ve sandviç ile salona döner.
"Al" der heykele.
"Ben de senin gibi iki gün Smith'lerde ayakta durdum ama kimse birşey getirmedi!"

slm kızlar
kaynatmışsınız yine okuyamadım çok uzundu. Bugün evdeyim canım çoook sıkıldı işe bilerek gitmedim yolda kar buz olur dye ama yokmuş uyuzluğuna gitmemiştim şimdide sıkıntıdan patlıyorum.

ya kızlar doğumdan önce gelen bu nişan denen şey nasıl bişey biliyomusunuz??

nişan kan değil bebeği dış etkilere karşı koruyan sümüğümsü birşey
bazı hamilelerde birden geliyormuş bazılarında parça parça geliyormuş
parça parça gelenler nişanlarının geldiklerini anlayamıyabiliyorlarmış

Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren rahim ağzından olan salgılar burada birikmeye başlar ve bu rahim ağzının içindeki kanalı tıkar. Sümüğümsü bir yapı olan bu birikmiş salgılar mukus tıkç olarak adlandırılır. Mukus tıkaçın işlevi rahim içinde gelişmekte olan bebeği dış etkenlere karşı korumaktır. Bir başka deyişle mukus tıkaç enfeksiyon etkenlerine karşı bariyer görevi görür

Hamileliğin sonlarına doğru doğum zamanı yaklaştıkça rahim ağzında bir takım değişimler başlar. Servikal olgunlaşma adı verilen bu değişimler sırasında serviks yumuşar, öne doğru döner ve hafifçe açılmaya başlar. Bu açılma sırasında kanalın içinde bulunan mukus yani sümüğümsü yapı düşer. Nişan gelmesi olarak adlandırılan durum mukus tıkaçın düşmesidir. Kişi bunu çamaşırında bulabilir ya da tuvalete gittiğinde fark edebilir. Çoğu zaman nişan ile birlikte koyu kahverengiden açık kırmızıya ve pembeye kadar değişen renkte bir miktar akıntı da görülür
.

ama bazıları sancıyı evde cekeyım dıye gıtmıyo doktora kan yada suyu gelınce

Canim o bence risk.Niye doktorlarin kontrolu altinda olmak varken evde bekleyesin.Ya cocuguna yada sana bisey olursa ben o riski asla göze alamam almadimda zatenn :umursamaz:

Ay bu konuda hiç bilgimiz yok (en azından benim). Öğrenebileceğimiz kitapçık falan bişey vermicekler mi bize ya? Bunları anlatan site falan yok mu bildiğiniz?

kıs pembikmavi nerden buluyosun bu fıkralarıı

ayyy valla kan deyınce korktm guya dogumdan bende korkmuyorm ama

Canim korkucak bisey degilki acik pembe renkte azcik bi kan sadece...
Dogumdan bende korkuyorum ilki sezeryan oldu cok acilar cektim sonrasinda bunda normal dogum olsun cok istiyorummmmm :Saruboceq:

Ya elektürüklerim gitti düştüm netten.. Bi elimi tutan olmadı aşk olsun kaydirigubbakcemile2

ben düşene depün atıyombilmiyorumkismile

gülom 25le başla
düüümdüz haroşa ör
işte kaç sıra örceni bilemiyom çünkü elinin çevresi
ne kdr bilmiyom amasanırım
40-50 sıra fln herhalde
aonra kes...
kısa iki kenarı
birbirine dik
ama parmak boşluğu bırak

nan daha nsl annatam

kıs o dumduz dıkdortgen bişi olurkafamçokkarıştı
pembik miiiiiiilülülülülülü arkadasım göndermis mailime hoşuma gidenleri buraya kopyaladım
nie pembikmavi deilmisinboshayallersmile

Ay bu konuda hiç bilgimiz yok (en azından benim). Öğrenebileceğimiz kitapçık falan bişey vermicekler mi bize ya? Bunları anlatan site falan yok mu bildiğiniz?

Canim internette cok rahat bulursun bu bilgileri dogum ani yaz yada dogum baslangici falan kesin butun bilgiler gelicektir karsina.Ben ilkinde hic arastirmadim korkarim diyeeboshayallersmile
Ben bi link ekliyorumm oku istersen canimm...

http://www.e-gebelik.net/dogum/dogum_baslangic_belirtileri.asp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…