gitmesenbilmiyorumkismilekıslar bende bırazcık kacıyorumm.. totom agrıdı oturmaktan
sabırsız kadın ne olcekkkakannehir[/QUOTE]benim ikonum nerde beeemafoldumben
deneme yanılma metoduyla yapıcam=)))
beğenmedin miii
beğenmedim pek ama demen de sakınca yok sadece sen de ama tamam mıı?pembikmavi die ben anladım seni sen bana kısa isim taktın
çok daraldım kızlar yaa canım sıkıldı sabahki neşemden eser kalmadı eve gitmek istiyorum olan bişey de yok ama canım sıkılıyoooooooooorr
istemiyosan demiimmmbilmiyorumkismilebeğenmedim pek ama demen de sakınca yok sadece sen de ama tamam mıı?pembikmavi die ben anladım seni sen bana kısa isim taktın
çok daraldım kızlar yaa canım sıkıldı sabahki neşemden eser kalmadı eve gitmek istiyorum olan bişey de yok ama canım sıkılıyoooooooooorr
istemiyosan demiimmmbilmiyorumkismile
de canım yaa ben cok takılmam sadece neden olduğunu anlamamıştım dısarı cıktım hava aldım geldim inanılmaz güzel bir hava var.soguk yok karlar parlıyor yürüdük biraz arkadasımla onun arabayı calıstırdık araba ile tur attık tesiste kaydirigubbakcemile3
oy maşallahhh dr normal dediyse normaldir canım
sen başkalarıyla karşılaştırma
kızlardoktordan geldım benım bebek 20+5gunluk kılosu ise 500gr sızce haftasına gore kılosu nasıl bana bıraz fazla geldıde
kızlardoktordan geldım benım bebek 20+5gunluk kılosu ise 500gr sızce haftasına gore kılosu nasıl bana bıraz fazla geldıde
kız maaşallah pek güzel kilosuyerimseniben
kız maaşallah pek güzel kilosuyerimseniben
anamm yırım ben onu kıs maasallah yarım kılo olmus bebikin daha ne ıstıyosun.
artık kılolara gectın sen benımkıde en son 315 tı pıtırcıkımmm..
ben hala dınlenemedım ne zamn yatmak ıstesem telefon susmuyo...
cınnet gecırebılır mıyımmm..
anamm yırım ben onu kıs maasallah yarım kılo olmus bebikin daha ne ıstıyosun.
artık kılolara gectın sen benımkıde en son 315 tı pıtırcıkımmm..
ben hala dınlenemedım ne zamn yatmak ıstesem telefon susmuyo...
cınnet gecırebılır mıyımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?