marifetli bu kızzz yaa cok cici olmuss kokoş ana kız
aklinialirimsmileaklinialirimsmile getir kıs acıktımm
:kedi:
sen senin köpee
doğurana kadar
barınağa bıraksana
onuda yirsin diye korkuyom anacım yaaklinialirimsmile
ver elini anlastık..vereliniortak
hangı renk istiyosun de bakemmm
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/342478-2010-mart-bebeklerinin-odasi-8.html
odanın güselliğe bakın kıslar yaaa pembiş pembiş
banada alacak mıkibilmiyorumkismile
hakketten güzel olmuş ya
anam benım köpeem kendını yedırmez.:kedi:
sen senin köpee
doğurana kadar
barınağa bıraksana
onuda yirsin diye korkuyom anacım yaaklinialirimsmile
bilmemkı ses etmedı uklabanada alacak mıkibilmiyorumkismile
hakketten güzel olmuş ya
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/342478-2010-mart-bebeklerinin-odasi-8.html
odanın güselliğe bakın kıslar yaaa pembiş pembiş
ver elini anlastık..vereliniortak
hangı renk istiyosun de bakemmm
anam benım köpeem kendını yedırmez.
o da ben gibi doymuyorki.
barınaga bıraksam ordakı hayvancıklar ac kalır bızımkının yuzunden.
onlara bu kotulugu yapamamkaydirigubbakcemile3
bilmemkı ses etmedı ukla
almazsada bızde once hangımız dogum yaparsak once o kullanır sonra yıkar utulerız obur bebıkımız kullanırkaydirigubbakcemile2
pembeli-beyazlı olabilirr daha hiç pembe bişiyimiz yokdelikafadulden
ben beğenmedim aşırı pembe geldi bana yaa gözüm bir hoş oldu bakarken bile.ben bu kadar pembe yapmıcam..sadece seyleri seviyorum ben.oda takımı beyaz olacak duvarlar da beyaz.pembe birkaç renk katarım halı veya perdesi ile tamam..
sımdı bole cok agır duruyor ama gardolabı aynı olcak yatak yerıne buyuyen besık.:hulya:
buda farklı bişimiş cnm işte farklı mobılyalr gormek ıstıyorum artık yaaaaakannehir
guzel modeller var evet bırde orda vizyon modelı var o da guzel yesıl ve mor cok yakısmıs.wuuu çok güzel dae
bende pambık modeli beğendim
=) bebek odası seklınde cızdırcem once tam karar vermem ıcın o halını gormem lazım onuda paylasırm beraber karar verırız=))bence cok güzel daemoşşum (ben de sana daemoş dicem bundan sonra)
cnm aslnda pembe ve tonalrını hiç sevmem ama mobılyası cok degsk geldı bana dıger gordklerım hep aynıydı bişi olmz meselaa halıyı perdeyı degıstırırdım olurdu bıterdı bende cok renge karsıym ztnama nedense hoş gldı bana
neyse ztn benm kızım olmckki
sımdı bole cok agır duruyor ama gardolabı aynı olcak yatak yerıne buyuyen besık.
bırde ılk resımde duvar rafı var bırı yerde bırı ustte onları dusunuyorum.
zaten buyuyen besıgın cekmecelerı var ıkı komıdın oluyo yeterde artar bıle..
guzel modeller var evet bırde orda vizyon modelı var o da guzel yesıl ve mor cok yakısmıs.
esımde sarı arabalı takıma bayıldı
=) bebek odası seklınde cızdırcem once tam karar vermem ıcın o halını gormem lazım onuda paylasırm beraber karar verırız=))
daemos de dıcem de korkuyorumeyvahedigeldismile
sımdı bole cok agır duruyor ama gardolabı aynı olcak yatak yerıne buyuyen besık.
bırde ılk resımde duvar rafı var bırı yerde bırı ustte onları dusunuyorum.
zaten buyuyen besıgın cekmecelerı var ıkı komıdın oluyo yeterde artar bıle..
guzel modeller var evet bırde orda vizyon modelı var o da guzel yesıl ve mor cok yakısmıs.
esımde sarı arabalı takıma bayıldı
=) bebek odası seklınde cızdırcem once tam karar vermem ıcın o halını gormem lazım onuda paylasırm beraber karar verırız=))
daemos de dıcem de korkuyorumeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?