Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani ayda 2 kiloya fln denk geliyor akannehir
valla bence de öle..aynen benim doktorda 16-18 kg la bitirmen normal diyor
hiç kısmıyorum yemekten sonra haziran anneleri zayıflama topiği açarız sositososito
yaa neden gelemiosunki..farketmezki cmrtesi yada pazar kocalar hep bizi ekiyo bi pazarda biz onları ekelim..aslında beraber giderdik ama ben annemlerde kalırım fatihten direk geçerim bakırköye diye düşünüorum
aynen benim doktorda 16-18 kg la bitirmen normal diyor
hiç kısmıyorum yemekten sonra haziran anneleri zayıflama topiği açarız sositososito
durun bı kıslar belkı boylesı daha ıyı olur.valla bana da her pazar uyar..
geçen sefer çok kişi gelemediği için bu tarihi daha yakına cekebiliriz belkim..
21 i için oylama mı yapsak bilmiyorumkismile
aklinialirimsmileaklinialirimsmilehahahahah ay herkes aç dermiş bide...başımı öne eğer çeker giderim :gitme: :gitme:
afıyet olsunherkes mamalarını yedi geldi mi kaydirigubbakcemile2 afiyet olsun inşaaallah bebişlere yarasınnben anca gideceğim.. görüşürük gelincee cokacimcoook
valla bana da her pazar uyar..
geçen sefer çok kişi gelemediği için bu tarihi daha yakına cekebiliriz belkim..
21 i için oylama mı yapsak bilmiyorumkismile
ultrasondan gördüm canım ama görmeden önce de tahmin etmiştim tuttualkisalkisalkis
aslında son 3 haftadır kilo artışım arttı ondan önce iyi gidiyordu :kedi:
Selam kızlar, geçmişi okudum sinirlendim, laflarının ciddiye alınmadığını söyleyen arkadaşlar bunu ikinciye yapıyor, daha önce de "Geldik ama tanıdık muhabbet edecek birilerini bulamadık, çıktık" şeklinde tavırları olmuştu, yani grup içerisindeki herkesi adam yerine koymadıklarını belli ettiler. Onlar her konuya cevap mı istiyor, bilmediğim konu olursa yada başıma gelmemiş bir şey olursa, bilir bilmez ne diye yorum yapayım anlamıyorum. Yaşlarına veriyorum artık bu tutumlarını.
Ayrıca mhtp arkadaşımızın açmış olduğu çok güzel bir topic zaten var, bence sorunlarımızı orda da çok kolay yazabiliriz, hem de tecrübeli kişilerden cevap alabiliriz.
Pembeeee ben de geliyorum buluşmaya, istersen buluşup beraber gidelim. Hem yardım ederim taşımana alkisalkisalkis
valla o gün gelsin bakalım ama kesin bir sey diyemicen ama senle bir ara buluşak su kar bir kalksın
durun bı kıslar belkı boylesı daha ıyı olur.
kocıs yalnı zgıderım derse hem benı goturu aksamda getırır karsıdan.
aksı halde yalnı zbasıma karsıya gecmeme ızın vermeyebılır hava kotu olursa.
karnım ıyıce sıstı benım o zamna kadar 3. trımester gırmıs olcam
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
afıyet olsun
Canim benim BMI 17 civari cikiyor,
yani 17 ile 20 kilo arasi almam gerekiyor.
evettt tüm gelenleri meydandan alcam benn
meydanda buluşur öle geçeriz..
deniz otobüsüyle geçenleri de sahilden alcaktım yaw..
hmmm ikisini birden nasıl yapabiliriiimm bilmiyorumkismile
canım süper olur nerde buluşucaz peki ben beylikdüzünden bakırköy otobüsüne binsem sen de avcılardan aynı otobüse gelsen olur mu nasıl yapalım ?
benıde evden alıcaktınbilmiyorumkismile
Daemon ben de onu soracaktım, bu fuar Yeşilköy'de olmuyor muydu diye?:uhm: