- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
- #39.941
Yaa ızmırlıler bızde buluŞalım sÖyle resımler Çekılelımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 18,7 çıktı
14-17 kg arası gerekiyormuş
bazı hamileler son aylarda çok alıyormuş bazılarıda hiç almıyormuş
önemli olan son ayları nasıl geçireceğimiz
Benm doktor da beni manken zannetti heralde 12 kg la bitir diyo alsanaalsanasmile
Manyak mıdır nedir ayol benmki? Çok üzgünüm çoook
şimdi sizin doktorları görünce
Daemon ben de onu soracaktım, bu fuar Yeşilköy'de olmuyor muydu diye?:uhm:
valla bana da her pazar uyar..
geçen sefer çok kişi gelemediği için bu tarihi daha yakına cekebiliriz belkim..
21 i için oylama mı yapsak bilmiyorumkismile
evet canım hava alanının karsıısnda..
yaw bu arada anne bebek fuarı vardı cnr da, ne zamandı?Daemon ben de onu soracaktım, bu fuar Yeşilköy'de olmuyor muydu diye?:uhm:
höö akannehirbenıde evden alıcaktınbilmiyorumkismile
seni klonlamamız lazım nasıl yetişcen be ikisinede..burdan gelenler belli bi yerde beklesin,karşıdan gelenleri alırsın
olmadı meydanda toplaşır dümdüz aşağı yürürsünüz..sen herkesi kilisenin öninde topla gitceginiz yer oraya yakın degilmi zaten olmazsa ben gelirsem meydandakileri ben toplar sahildekileri en toplar ortada buluşuruz
senıde ben aliim miaklinialirimsmile:lepi::roflol:
kociş gelıcegınızı duydugu an nereye ıstıyosan gıt der.en iyisi fuar yerinde buluşalımbütün hamileler olarak daemonun kocasını ikna ederiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaw bu arada anne bebek fuarı vardı cnr da, ne zamandı?
tamam o zaman yarın bu konuda kesin karar verelim..tarihi de netleştiririz.
bana 14 ve 28 daha cok uyuyor 14 olsa bilmiyorumkismile ama 21 için de zorlarım şansımıııı
yok canım vapur üsküdara.özge sana bir sey sorcam bakırköyden üsküdara vapur varmı birde kadıköye kaça geçtin sen
yaw bu arada anne bebek fuarı vardı cnr da, ne zamandı?
oda 21inde sanırım o günde buluşamamışız kaydirigubbakcemile
canlarımın yerleri yok ki yer değiştirebilsinler:1no2:+1
Yer değiştirmiyorlar mı peki? Yani sağda olan hep sağda mı kalıyor doğana kadar?
Ben de 3 hafta boyunca hiç kg almadım, hatta yarım kg verdim. kaydirigubbakcemile2
19 çıktı aşkım vereliniortak
Var benm doktorda bi anormallik :mymeka:
benı evden sen almıycan mımafoldumbenyaw bu arada anne bebek fuarı vardı cnr da, ne zamandı?
höö akannehir
olmadı meydanda toplaşır dümdüz aşağı yürürsünüz..
köşede lucci vardır ya, onun oradan alırım herkesi, sahili topladıktan sonra sempatiksalakcinni
ne var orda?
:roflol:o zamn bende trıp atıcam artık.
geldım hu huu dedım uc kısıden baska hosgeldın dıyen olmadı..
21010 hazıran annelerı gunaydınlasma topıcı ıstıyorummmm
aha da.. bu durumda 21 i de yattı :roflol:Özge iiki hatırlattın geçen gün eşim de söylemişti kızlara hatırlat diye ama akıl kalmadı hatırlayacak.
Fuar AdıAnneler, Bebekler ve Çocuklar 2010Fuar Açılımı :Anneler Bebekler ve Çocuklar 1 +14 Yaş Ürünleri FuarıFuar Alanı :Cnr Expo CenterŞehir :İstanbulÜlke :TürkiyeDönem :18 - 21 Şubat 2010Konu: İhtisas fuarıKaçıncı: 19Sektör: Çocuk ve Bebek Eşyaları, Oyuncak, Tekstil, Kumaş, Ev Tekstili, Mobilya, İç DekorasyonPeriyod :Yılda BirÜrünlerKozmetik, Ev Tekstili, Hazır Giyim, Güvenlik Araçları, Mobilya, Taşıma Gereçleri, Gıda, Oyuncak.
yaa izmirliler bizde buluşalım söyle resimler çekilelimm