• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaa ızmırlıler bızde buluŞalım sÖyle resımler Çekılelımm

benimde 18,7 çıktı
14-17 kg arası gerekiyormuş
bazı hamileler son aylarda çok alıyormuş bazılarıda hiç almıyormuş
önemli olan son ayları nasıl geçireceğimiz

Evet senin BMI'na gore 17 kiloya kadar kilo alman coook dogal o yuzden bence hic endise etme.

Benm doktor da beni manken zannetti heralde 12 kg la bitir diyo alsanaalsanasmile
Manyak mıdır nedir ayol benmki? Çok üzgünüm çoook
şimdi sizin doktorları görünce

:roflol::roflol:

Canim senin BMI kac cikti ki? Yanlisi var doktorunun bence.
Resmine gore tahminen sende 14 ile 17 kilo arasi alabilirsin ama istersen birde BMI'ni hesapla kesin bilirsin.

valla bana da her pazar uyar..
geçen sefer çok kişi gelemediği için bu tarihi daha yakına cekebiliriz belkim..
21 i için oylama mı yapsak
bilmiyorumkismile

bana 14 ve 28 daha cok uyuyor 14 olsa bilmiyorumkismile ama 21 için de zorlarım şansımıııı

Daemon ben de onu soracaktım, bu fuar Yeşilköy'de olmuyor muydu diye?:uhm:
yaw bu arada anne bebek fuarı vardı cnr da, ne zamandı?

benıde evden alıcaktınbilmiyorumkismile
höö akannehir

seni klonlamamız lazım nasıl yetişcen be ikisinede..burdan gelenler belli bi yerde beklesin,karşıdan gelenleri alırsın

sen herkesi kilisenin öninde topla gitceginiz yer oraya yakın degilmi zaten olmazsa ben gelirsem meydandakileri ben toplar sahildekileri en toplar ortada buluşuruz
olmadı meydanda toplaşır dümdüz aşağı yürürsünüz..
köşede lucci vardır ya, onun oradan alırım herkesi, sahili topladıktan sonra
sempatiksalakcinni

özge sana bir sey sorcam bakırköyden üsküdara vapur varmı birde kadıköye kaça geçtin sen

19 çıktı aşkım vereliniortak
Var benm doktorda bi anormallik :mymeka:

QUOTE=Sensi;11259039]Evet senin BMI'na gore 17 kiloya kadar kilo alman coook dogal o yuzden bence hic endise etme.

:roflol::roflol:

Canim senin BMI kac cikti ki? Yanlisi var doktorunun bence.
Resmine gore tahminen sende 14 ile 17 kilo arasi alabilirsin ama istersen birde BMI'ni hesapla kesin bilirsin.
[/QUOTE]

olmaz scotterın önünde buluşalım:) sanki farklı yer sey orası eşimin eski işyerydide
fuar 18 subattda özgecim

senıde ben aliim miaklinialirimsmile
en iyisi fuar yerinde buluşalım :D bütün hamileler olarak daemonun kocasını ikna ederiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kociş gelıcegınızı duydugu an nereye ıstıyosan gıt der.
bı hamıleyle ugrassamıyo hepımızle kafayı yer kocacagızımm
ya fuara geln arkadasları cok eskı arkadaslar.
hepsıde evlendı ve eslerıyle gelırler muhakkak..
ama bıde fuara gelen manken var anam bunu unuttummmmafoldumben

yaw bu arada anne bebek fuarı vardı cnr da, ne zamandı?

Özge iiki hatırlattın geçen gün eşim de söylemişti kızlara hatırlat diye ama akıl kalmadı hatırlayacak.

Fuar AdıAnneler, Bebekler ve Çocuklar 2010Fuar Açılımı :Anneler Bebekler ve Çocuklar 1 +14 Yaş Ürünleri FuarıFuar Alanı :Cnr Expo CenterŞehir :İstanbulÜlke :TürkiyeDönem :18 - 21 Şubat 2010Konu: İhtisas fuarıKaçıncı: 19Sektör: Çocuk ve Bebek Eşyaları, Oyuncak, Tekstil, Kumaş, Ev Tekstili, Mobilya, İç DekorasyonPeriyod :Yılda BirÜrünlerKozmetik, Ev Tekstili, Hazır Giyim, Güvenlik Araçları, Mobilya, Taşıma Gereçleri, Gıda, Oyuncak.

bana 14 ve 28 daha cok uyuyor 14 olsa bilmiyorumkismile ama 21 için de zorlarım şansımıııı
tamam o zaman yarın bu konuda kesin karar verelim..tarihi de netleştiririz.
bu arada baksanıza buluşmayı da baska topik oldugu halde burda konusuyoz..
baska topik açılsa kimse gitmez oraya yine
:roflol:

özge sana bir sey sorcam bakırköyden üsküdara vapur varmı birde kadıköye kaça geçtin sen
yok canım vapur üsküdara.
sadece kadıköy ve bostancıya deniz otobüsü var
6 TL

+1

Yer değiştirmiyorlar mı peki? Yani sağda olan hep sağda mı kalıyor doğana kadar?

Ben de 3 hafta boyunca hiç kg almadım, hatta yarım kg verdim. kaydirigubbakcemile2
canlarımın yerleri yok ki yer değiştirebilsinler:1no2:

19 çıktı aşkım vereliniortak
Var benm doktorda bi anormallik :mymeka:

Bosver ozaman canim doktorun dedigini.
Senin icin normali 14 ile 17 kilo arasi kilo alman.
Yani daha 8 ile 11 kilo arasi kilo alman cok dogal.
Hatta bundan biraz daha fazlaya kacsa cok ta zarari olmaz bence.
Sonucta bebeginin sagligi en onemlisi.

Özge iiki hatırlattın geçen gün eşim de söylemişti kızlara hatırlat diye ama akıl kalmadı hatırlayacak.

Fuar AdıAnneler, Bebekler ve Çocuklar 2010Fuar Açılımı :Anneler Bebekler ve Çocuklar 1 +14 Yaş Ürünleri FuarıFuar Alanı :Cnr Expo CenterŞehir :İstanbulÜlke :TürkiyeDönem :18 - 21 Şubat 2010Konu: İhtisas fuarıKaçıncı: 19Sektör: Çocuk ve Bebek Eşyaları, Oyuncak, Tekstil, Kumaş, Ev Tekstili, Mobilya, İç DekorasyonPeriyod :Yılda BirÜrünlerKozmetik, Ev Tekstili, Hazır Giyim, Güvenlik Araçları, Mobilya, Taşıma Gereçleri, Gıda, Oyuncak.
aha da.. bu durumda 21 i de yattı :roflol:

Back
X