Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kırdı kalbimi 35 parçaya böldü geceleri üstümü açıyorr belim ağrıyor o yüzdennnnklava:
öldürelım o kocayı..
bacakalrından vınce asalım sehır merkezınde ıbretı alem olsun dıye sallandıralımmmklava:
klava:
klava:
klava:
evet evet aynen :roflol:özge bak kaçırdım ayagına yatıyo şimdi debilmiyorumkismile
bizene sana ceza git geçmişe ara
ay solesen kız nolduu..özge bak kaçırdım ayagına yatıyo şimdi debilmiyorumkismile
bizene sana ceza git geçmişe ara
gelebildim yemekten bilmiyorumkismile dönerken mothercare e uğradım.. indirim var belki bişeyler alırım diye kafamçokkarıştı ama ağlıcam ya hiçbişeyden anlamıyorum hepsi çok güzel ama hangi boy alayım, alayım mı şimdiden, ne alayım valla bilmiyom offf oooffffff senağlama
olabilerrr zaten yaza doğru evde olcez cıbıl cıbıl gezerikksırnaşık şey
kızgünüm ne kız.. :roflol:bugün ona çok kızgünüm yapalım gitsin o zaman kızlar istikamet dokuz eylül hastanesiiiiiiii kocam orda bulabilirsinizz orda çalışıoyrrrr
kızgünüm ne kız.. :roflol:
kızgınlıkla küskünlük arası bşi sanırsam bilmiyorumkismile
yeşilmişik aklinialirimsmileyeşilimsi olmadı yeşillendii yine olmadı neydi özge yaaa dedin ya az önceee
haydı kızlarbugün ona çok kızgünüm yapalım gitsin o zaman kızlar istikamet dokuz eylül hastanesiiiiiiii kocam orda bulabilirsinizz orda çalışıoyrrrr
bize yap yoksa topıcte acarım sıkayette ederımkızlar ben dikiş dikmeye başaldım dün ikitane hamile pantolunu ve tunik kestim kendime yaz için dikince resim cekerim çok güzel olcaklar
heralde öle olsa gerekkızgünüm ne kız.. :roflol:
kızgınlıkla küskünlük arası bşi sanırsam bilmiyorumkismile
ben çok acıktımm.yemek yemeye gidiyorumm.aman yarabbim gene gerii kalcam konudann.anlamam gelince anlatmazsanız şikayet ederimmmkaydirigubbakcemile3
haydı kızlar
allalalallalalalalallalallalalala nidalarıyla kosuyoruzzaklinialirimsmile
bize yap yoksa topıcte acarım sıkayette ederım
heralde öle olsa gerek
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar ben dikiş dikmeye başaldım dün ikitane hamile pantolunu ve tunik kestim kendime yaz için dikince resim cekerim çok güzel olcaklar
yeşilmişik aklinialirimsmile