• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaaww okumaya yetişemiyorum ki.bir önceki sayfa bitinceye kadar 1 sayfa daha çıkıyor
akannehir

kırdı kalbimi 35 parçaya böldü geceleri üstümü açıyorr belim ağrıyor o yüzdennnn:oklava:

öldürelım o kocayı..
bacakalrından vınce asalım sehır merkezınde ıbretı alem olsun dıye sallandıralımmm:oklava::oklava::oklava::oklava:

özge bak kaçırdım ayagına yatıyo şimdi debilmiyorumkismile

bizene sana ceza git geçmişe ara

gelebildim yemekten bilmiyorumkismile dönerken mothercare e uğradım.. indirim var belki bişeyler alırım diye kafamçokkarıştı ama ağlıcam ya hiçbişeyden anlamıyorum hepsi çok güzel ama hangi boy alayım, alayım mı şimdiden, ne alayım valla bilmiyom offf oooffffff senaglama

Son düzenleme:
öldürelım o kocayı..
bacakalrından vınce asalım sehır merkezınde ıbretı alem olsun dıye sallandıralımmm:oklava::oklava::oklava::oklava:

bugün ona çok kızgünüm yapalım gitsin o zaman kızlar istikamet dokuz eylül hastanesiiiiiiii kocam orda bulabilirsinizz orda çalışıoyrrrr

özge bak kaçırdım ayagına yatıyo şimdi debilmiyorumkismile

bizene sana ceza git geçmişe ara
ay solesen kız nolduu..
gelebildim yemekten bilmiyorumkismile dönerken mothercare e uğradım.. indirim var belki bişeyler alırım diye kafamçokkarıştı ama ağlıcam ya hiçbişeyden anlamıyorum hepsi çok güzel ama hangi boy alayım, alayım mı şimdiden, ne alayım valla bilmiyom offf oooffffff senağlama

ay evet o ne alıcagını bılmeme durumu berbat cıdden

kızlarr nolurr hadıu 2 dk wc molası verelım susun olar mı bilmiyorumkismile

kızlar ben dikiş dikmeye başaldım dün ikitane hamile pantolunu ve tunik kestim kendime yaz için dikince resim cekerim çok güzel olcaklar

yeşilimsi olmadı yeşillendii yine olmadı neydi özge yaaa dedin ya az önceee

bugün ona çok kızgünüm yapalım gitsin o zaman kızlar istikamet dokuz eylül hastanesiiiiiiii kocam orda bulabilirsinizz orda çalışıoyrrrr
kızgünüm ne kız.. :roflol:
kızgınlıkla küskünlük arası bşi sanırsam
bilmiyorumkismile

ben çok acıktımm.yemek yemeye gidiyorumm.aman yarabbim gene gerii kalcam konudann.anlamam gelince anlatmazsanız şikayet ederimmmkaydirigubbakcemile3

haydı kızlar

allalalallalalalalallalallalalala nidalarıyla kosuyoruzzaklinialirimsmile

kızlar ben dikiş dikmeye başaldım dün ikitane hamile pantolunu ve tunik kestim kendime yaz için dikince resim cekerim çok güzel olcaklar
bize yap yoksa topıcte acarım sıkayette ederım
kızgünüm ne kız.. :roflol:
kızgınlıkla küskünlük arası bşi sanırsam
bilmiyorumkismile
heralde öle olsa gerek
ben çok acıktımm.yemek yemeye gidiyorumm.aman yarabbim gene gerii kalcam konudann.anlamam gelince anlatmazsanız şikayet ederimmmkaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

haydı kızlar

allalalallalalalalallalallalalala nidalarıyla kosuyoruzzaklinialirimsmile

bize yap yoksa topıcte acarım sıkayette ederım

heralde öle olsa gerek

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

Back
X