Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim patladı kızözge patldı herhalde kız bak aşagıdada gözükmüyor eyvahhhhhhhhhhhhhhhh yazık oldu hiç uğruna gittikız
çok açıklayıcı oldun demkacim (yeni ismin lülülülülülü) tebrik ederim olumunekankayizsmile
ben de iyiyim canım teşekkür ederim.Dünkü ağrın geçti mi?
Hoşbulduk canım.Nasılsın? ya Özge Yağmurun baskılı bodylerine bayıldım ben.yorum yazıcaktım da sayfa dondu sonra da üşendim girmeye tembellikten :)))
olsun canım sen de yaptırsan onlardan
çok açıklayıcı oldun demkacim (yeni ismin lülülülülülü) tebrik ederim olumunekankayizsmile
Hoşbulduk canım.Nasılsın? ya Özge Yağmurun baskılı bodylerine bayıldım ben.yorum yazıcaktım da sayfa dondu sonra da üşendim girmeye tembellikten :)))
ciciler sayfasında bidenem sempatiksalakcinniNERDE YAAAA ÖZGE YAĞMURUN BASKILI BADİLERRRRmafoldumbenİİİİİİİİİİİ
kim patladı kız
kız özbek sana da dekoder lazım hee, konudan konuya atlıyon valla
:roflol:
ciciler sayfasında bidenem sempatiksalakcinni
kız sen nası düzeltcen :1shok:şaka bir yanada sen düzeltmiceken ben düzeltmeye calışıyım canım
:roflol:demoş kız ama patlamamış cıktı ortaya cok şükür
bana ısım takan takan hakkımda hayırlısı olsun=)))
alla lalla yaa düzeltcem ıste ama azcık daha beklıycem toplu duzenleme ıcınşaka bir yanada sen düzeltmiceken ben düzeltmeye calışıyım canım
leyla ya pahalı gıdıyo kargosu bana yolluycak sıparıslerı burdan ben yolluycam onaolsun canım sen de yaptırsan onlardan
acaba sizin orada da var mı
sitenin sonuna com.tr yapınca türkiye sayfasını açıyo
com yapınca ingilizce sayfa açıyo
sizin oraya da vardır belki bilmiyorumkismile
tatlıyla çom aram yok ama nutelllaaaaa başka bişiiiiii... kavanoza ara ara dadanıp kaşılamak muhteşemmm olumunekankayizsmile hiç pişman olma benceee süppperrr opuyorumnanaktan
NERDE YAAAA ÖZGE YAĞMURUN BASKILI BADİLERRRRmafoldumbenİİİİİİİİİİİ
boşver kız çaktırma kaydirigubbakcemile3
Allah seni güldürsün emii...kaydirigubbakcemile3
kız Özge Yağmur değil,sadece Yağmur bizim özgeçayın kızı :))))))))))))))
2010 Haziran bebişlerinin cicileri topiğine bak göreceksin
Allah seni güldürsün emii...kaydirigubbakcemile3
kız Özge Yağmur değil,sadece Yağmur bizim özgeçayın kızı :))))))))))))))
2010 Haziran bebişlerinin cicileri topiğine bak göreceksin
heh yine basladık özbekçilik oynamaya delikafadulden