• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nan kaçak nirdesin sennnnnnnnnnnnn:tomato:

ay sorma o benim de dikkatimi cekti.. neden öle acaba bilmiyorumkismile :roflol:

nerdesin sen kız :mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kısss yavrummm kaynanadan bıkmadınmı sen daha hadı beklıyoruzz.
neler kacırdın nelerrr..
cabık dön aramısa

[

az kaldı anacım gelcem eşim sürekli sehir dısında oldugu için bende evde kukuman kusu gibii kalıyom..kayınvalidemde bırakmıyo bni tek basıma onların ev kalabalık canımda sıkılmıyozemuszemus

bu hafta dönücek kocişimm eve geccez ozamn alırım ifadeleriniziiii.:jeyyar:.neler kacırmısım bakam

az kaldı anacım gelcem eşim sürekli sehir dısında oldugu için bende evde kukuman kusu gibii kalıyom..kayınvalidemde bırakmıyo bni tek basıma onların ev kalabalık canımda sıkılmıyozemuszemus

bu hafta dönücek kocişimm eve geccez ozamn alırım ifadeleriniziiii.:jeyyar:.neler kacırmısım bakam

ANAM KOCANINDA SEHIR DISINA CIKASI TUTU HAMILE KALDIN KALALIM HA GELDI HA GELICEK DERKEN ADAM YERLESTI SEHIR DISINA..
hadı don evınede konusuruz bol bol..
san ceza hıc bısey annatmıycaz.
otur oku butun gecmısılaelaelaelaelae

yeni gelin nasıl bir battaniye bende örmeyi düşünüyorumda kararsızım örnegi varmı

resim nasıl ekleniyo bilseydim gösterirdim sana. Bebişimin hem uyku tulumu hem malzeme çantası hemde battaniyesi var takım yani çok güzel ama eklemeyi başaramadım :(((

boşver biz 27 sine göre hesaplarız.. aklinialirimsmile
hangisi ptesiye geliyosa benim o gün başlar..
hafta dönüşlerim ptesi çünkü
bilmiyorumkismile

Özge 29 Pazartesi'ye geliyor. 31'inde de benim 3.trimester başlıyor

Son düzenleme:
daemoncum senin oğlunun ismide bulunmaz ve özel sık rastlanmayan bir isim ondan yoktur üzgünüm :(

bananeee ağlarım görürsünmafoldumben
benım oglumu nıe dısladınız hemencık all alalalal
o zamn sen bestele benım oglumada soyle sonra kaydet ekle sıteye
yoksa cok aglarımm

ANAM KOCANINDA SEHIR DISINA CIKASI TUTU HAMILE KALDIN KALALIM HA GELDI HA GELICEK DERKEN ADAM YERLESTI SEHIR DISINA..
hadı don evınede konusuruz bol bol..
san ceza hıc bısey annatmıycaz.
otur oku butun gecmısılaelaelaelaelae
bencede okusunndelikafadulden

Örgü anlamında soruyorsan canım, geçen ay patik örmeye başladım, teki bitti, diğerine henüz başlayamadım. Örgüye çok meraklıyım ama örerken çok sıkıldığımı fark ettim. :(

bende zaten çabuk biten şeyleri seviyorum bu ördüklerim 7 numarayla örülüyo çabucak bitiverdi :))) ama o tuluma baktıkça içim bi tuhaf oluyo alışamadım galiba halaaa :))))

daemon ne koyucan oğluşunun ismini??? ben daha hiç bakmadım

resim nasıl ekleniyo bilseydim gösterirdim sana. Bebişimin hem uyku tulumu hem malzeme çantası hemde battaniyesi var takım yani çok güzel ama eklemeyi başaramadım :(((

Özge anlatmıştı, hemen bulup yapıştırayım. Merak ettim ördüklerini

evet tubicik in bütün geçmişi okumasını destekliyorum..
artık doğuma kdr bitirirsin kıs tubik

bananeee ağlarım görürsünmafoldumben
benım oglumu nıe dısladınız hemencık all alalalal
o zamn sen bestele benım oglumada soyle sonra kaydet ekle sıteye
yoksa cok aglarımm

valla cnm hiç tavsiye etmem.çocukcağaz benim sesimi duysa doğmaktan vargeçer dışarda nasıl insanlar var ya diyekaydirigubbakcemile3 istek bölümü varmıki acaba mail atsak da tuğberkede istek yapsak olurmuki

3. trimester bitiyor :1shok:
he sen doğuruyon yane 31 martta :roflol:

Hee hata buldun ya gül hemen sempatiksalakcinni

Allah korusun, Haziran'a kadar otursun oturduğu yerde sıccacık. 3.trimster başlıyor olacaktı.

Back
X