• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemon ne koyucan oğluşunun ismini??? ben daha hiç bakmadım
TUĞBERKgamyoncuiremsu
valla cnm hiç tavsiye etmem.çocukcağaz benim sesimi duysa doğmaktan vargeçer dışarda nasıl insanlar var ya diyekaydirigubbakcemile3 istek bölümü varmıki acaba mail atsak da tuğberkede istek yapsak olurmuki

bananeee sen buldun ısteyı once benım oglumun adı var mı dıye bakman geekıyodu cezalısın..
otu hemen beste yappsempatiksalakcinni

tesekkur ederim Tubicim.bikmadin mi kaynana yaninda kalmaktan?hadi cabuk don aramiza bekliyoruz.
Neyse kizlar ben bi diger aylara goz atayim.sonrasinda da gidip yatayim :))
opuyorum hepinizi gorusuruzzzzzzz

Tuğberk göklerin hakimi çok güzel ve güçlü bi isim inşallah ismi gibi güçlü bi delikanlı olur bebişin

TUĞBERKgamyoncuiremsu

bananeee sen buldun ısteyı once benım oglumun adı var mı dıye bakman geekıyodu cezalısın..
otu hemen beste yappsempatiksalakcinni

daemoncum zaten bütün ninniler aynı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ortada bi beste var hepsinde isim kısımları farklı sadece.tamam mail atayım da bari hemen eklesinler siteye tuğberki de,yoksa yandığımın resmidirkaydirigubbakcemile3

OFF BENDE NORMAL İSTİYORUM AMA ACIYA DAYANA BİLCEKMİYİZZZ ACABAA epidural DEN ÇOK KORKUYORUM BİDE normal yani epuduralsiz yaptırdık diyelim dikişlerni acısını hissetcekmiyizz

benim annemde ne güzel ne dikiş var ne başka birşey fuarda gezerken pıt diye çıkıvermişimmm

OFF BENDE NORMAL İSTİYORUM AMA ACIYA DAYANA BİLCEKMİYİZZZ ACABAA epidural DEN ÇOK KORKUYORUM BİDE normal yani epuduralsiz yaptırdık diyelim dikişlerni acısını hissetcekmiyizz

bence hiç bunları düşünmeyin ben hiç düşünmüyorum yanımda da konuşturmuyorum çünkü canım çok kıymetli iğne batsa panikleyen biriyim ama yine de normal olsun istiyorum Allah hepimize yardım etsin

Özge senin şu resim ekleme makalen vardı ya onu bi copy-pastelermisin? Bulamadım da ben. Yani_gelin ördüklerini eklesin
ayy ben onu copylememişim eyvahedigeldismile

dur bakayım yazayım bari
ImageShack® - Online Media Hosting
bu adrese resim yüklenecek
yüklendikten sonra oradaki doğrudan link yazan yer kopyalanacak..

buraya gelinecek yani kk ya
mesaj yazdığımız yerde, yukarda küçük karede dağ güneş resmi var o tıklanacak
oraya adres yapıştırılıp
mesaj gönderilecek
delikafadulden

daemon berk için olan ninni olmaz mı benim kızımın da ikinci ismi olcak henüz bulamasakda ama ben sadece nisayı dinletiyorum.

daemoncum zaten bütün ninniler aynı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ortada bi beste var hepsinde isim kısımları farklı sadece.tamam mail atayım da bari hemen eklesinler siteye tuğberki de,yoksa yandığımın resmidirkaydirigubbakcemile3

ben annamam valla..
oğlumun adının gecmedıgı bı yerı barındırmam yakarım uleyynnnnnkötükedihüso

benim annemde ne güzel ne dikiş var ne başka birşey fuarda gezerken pıt diye çıkıvermişimmm

ayyy ne güzel :)))
geçen bi video izledim kadın break dans yaparken bi anda doğuruveriyo delikafaduldendelikafadulden
öğrensemmi acaba diye düşünüyorum :roflol:

Back
X