- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #40.261
Hee hata buldun ya gül hemen sempatiksalakcinni
Allah korusun, Haziran'a kadar otursun oturduğu yerde sıccacık. 3.trimster başlıyor olacaktı.
ben = hata bulucu sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee hata buldun ya gül hemen sempatiksalakcinni
Allah korusun, Haziran'a kadar otursun oturduğu yerde sıccacık. 3.trimster başlıyor olacaktı.
yok kız bişi olmaz Allahın izniyle..Sorma yeni gelin, inşallah Allah söyletmemiştir.
Sorma yeni gelin, inşallah Allah söyletmemiştir.
TUĞBERKgamyoncuiremsudaemon ne koyucan oğluşunun ismini??? ben daha hiç bakmadım
valla cnm hiç tavsiye etmem.çocukcağaz benim sesimi duysa doğmaktan vargeçer dışarda nasıl insanlar var ya diyekaydirigubbakcemile3 istek bölümü varmıki acaba mail atsak da tuğberkede istek yapsak olurmuki
bennn saadettinn teksoooyyy sempatiksalakcinnikeisnlikle topicimizin hata bulucusu,hiç gözünden kaçmıyr maşallah özge.
TUĞBERKgamyoncuiremsu
bananeee sen buldun ısteyı once benım oglumun adı var mı dıye bakman geekıyodu cezalısın..
otu hemen beste yappsempatiksalakcinni
bennn saadettinn teksoooyyy sempatiksalakcinni
Tuğberk göklerin hakimi çok güzel ve güçlü bi isim inşallah ismi gibi güçlü bi delikanlı olur bebişin
OFF BENDE NORMAL İSTİYORUM AMA ACIYA DAYANA BİLCEKMİYİZZZ ACABAA epidural DEN ÇOK KORKUYORUM BİDE normal yani epuduralsiz yaptırdık diyelim dikişlerni acısını hissetcekmiyizz
ayy ben onu copylememişim eyvahedigeldismileÖzge senin şu resim ekleme makalen vardı ya onu bi copy-pastelermisin? Bulamadım da ben. Yani_gelin ördüklerini eklesin
daemoncum zaten bütün ninniler aynı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ortada bi beste var hepsinde isim kısımları farklı sadece.tamam mail atayım da bari hemen eklesinler siteye tuğberki de,yoksa yandığımın resmidirkaydirigubbakcemile3
fuarda ve pıt diye derken :1shok:benim annemde ne güzel ne dikiş var ne başka birşey fuarda gezerken pıt diye çıkıvermişimmm
benim annemde ne güzel ne dikiş var ne başka birşey fuarda gezerken pıt diye çıkıvermişimmm