Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kıslar nörüyonuz..bi kac güne kadar bende geliyorum gevezelige..su aralar pek nete giremiyorum kayınvalidemdeyim..eve gecicnce görüşürüz
bn 6 kilo aldım umarım sizlerde iyisinizdir..bu arada leylayla ukla yesermiş hayırlı olsun...
hepinizi öpüyorum
evet bana demka yollayacak bugun esimle bakalim.
ben senin verdigin linkten bakmistim.yurtdisina 30 tl-ye yakin kargo ucreti.ingilizcesine bakmadim ama.sana 5 tl-ye mi geldi?
olur canim olur merak etme :))
:lepi:
kız daemoş bak aklıma takıldı
benim şu aşağıdaki takip çizelgemi görünce
sen demişsin ya şubat sonunda ben 3. trimester a gircem diye..
benim bu aşağıdaki çizelgede 3. trimester başlangıç tarihi 29 mart diyor bilmiyorumkismile
senin nası şubat sonu oliyir bilmiyorumkismile
selammmmmsengözlerimebaksanabselam kızlar :)))
slm kıslar nörüyonuz..bi kac güne kadar bende geliyorum gevezelige..su aralar pek nete giremiyorum kayınvalidemdeyim..eve gecicnce görüşürüz
bn 6 kilo aldım umarım sizlerde iyisinizdir..bu arada leylayla ukla yesermiş hayırlı olsun...
hepinizi öpüyorum
selam kızlar :)))
ay sorma o benim de dikkatimi cekti.. neden öle acaba bilmiyorumkismile :roflol:Özgeee senin tickera göre 2.trimester 27 Mart'ta bitiyor, 3.trimester 29 Mart'ta başlıyor. 2 gün tatil mi var yoksa kız? :roflol::roflol::roflol:
nerdesin sen kız :mymeka:slm kıslar nörüyonuz..bi kac güne kadar bende geliyorum gevezelige..su aralar pek nete giremiyorum kayınvalidemdeyim..eve gecicnce görüşürüz
hepinizi öpüyorum
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Özgeee senin tickera göre 2.trimester 27 Mart'ta bitiyor, 3.trimester 29 Mart'ta başlıyor. 2 gün tatil mi var yoksa kız? :roflol::roflol::roflol:
kısss yavrummm kaynanadan bıkmadınmı sen daha hadı beklıyoruzz.slm kıslar nörüyonuz..bi kac güne kadar bende geliyorum gevezelige..su aralar pek nete giremiyorum kayınvalidemdeyim..eve gecicnce görüşürüz
hepinizi öpüyorum
hee tımam..yanı yaklasmak anlamısta soledım cınımm..
28 subatta 26+2 olcam
28+0 olunca baslıyo ya ucuncu trımester o anlamda yanı
Hoşgeldiniz kızlar, naber SATdaş?
kızlar ALLAH NASİP EDERSE nasıl bir doğum düşnüyorsunuz yani sezeryan, normal,epidural doğum normal epidural sezaryan genel anestazi
hee tımam..
ben de benim aşağıdaki hesap yanlış mı diye düşündüm de.. delikafadulden
ben normal istiyom..kızlar ALLAH NASİP EDERSE nasıl bir doğum düşnüyorsunuz yani sezeryan, normal,epidural doğum normal epidural sezaryan genel anestazi
ay sorma o benim de dikkatimi cekti.. neden öle acaba bilmiyorumkismile :roflol:
nerdesin sen kız :mymeka:
kızlar ALLAH NASİP EDERSE nasıl bir doğum düşnüyorsunuz yani sezeryan, normal,epidural doğum normal epidural sezaryan genel anestazi
slm kızlar bende uzun bi aradan sonra geldim.bu sıralar bolbol örgüyle uğraşıyorum kızıma battaniye örüyorum,bitirince hemen eklerim.bi site buldum çok hoşuma gitti sizlede paylaşayım dedim.bebeğimizin ismine özel ninni var,çok güzel.
ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi
boşver biz 27 sine göre hesaplarız.. aklinialirimsmileBenim 3.trimesteri da senin tickera göre hesaplıyordum, desene yalan oldu şimdi.
iyi cnm nolsun bebişime battaniye örüyordum biraz ara verdim :)))
sen bişiler yapıyormusun