2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemon berk için olan ninni olmaz mı benim kızımın da ikinci ismi olcak henüz bulamasakda ama ben sadece nisayı dinletiyorum.

olmasssssslmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
berk ne o oyle tek basına hıcte guzel degıl..
hem tuğberk iki isim degıl tek isim iste hıhhh

o gun kımse youtube yı acamamıstı sanırım..
amabıkac arkadas faydalı olduunu yazıd ertesı gun

ben annamam valla..
oğlumun adının gecmedıgı bı yerı barındırmam yakarım uleyynnnnnkötükedihüso

olmasssssslmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
berk ne o oyle tek basına hıcte guzel degıl..
hem tuğberk iki isim degıl tek isim iste hıhhh

haklısın cnm da napimm ya koymamışlar işte utanmaz adamlar,yakyık sende siteyi dağıt gitsin,yardıma geleyimmi.nasıl tuğberkin ismi olmaz uleynnnnnnklava:

ben o videyu izledimde sıkıcı gelmişti sesler cok iyi anlaşılmıyor

ben "bebeğim olacak" diye seminerler vardı onlara katıldığımda çekmiştim cnm,telefon çekimi olduğu için çok net değil haklısın ve sesler karışık.bi salonda yaklaşık 60-70 hamile ve eşleri vardı düşün artık ortalığıkaydirigubbakcemile3

haklısın cnm da napimm ya koymamışlar işte utanmaz adamlar,yakyık sende siteyi dağıt gitsin,yardıma geleyimmi.nasıl tuğberkin ismi olmaz uleynnnnnnklava:

terbiyesiz edepsizler nolcakksempatiksalakcinni

benim annemde ne güzel ne dikiş var ne başka birşey fuarda gezerken pıt diye çıkıvermişimmm

fuarda ve pıt diye derken :1shok:

Dün akşam da haberlerde izledim. Zonguldak'ta üniversitede okuyan bir kız İstanbul'a ailesini ziyarete gelmiş. Ailesinin hamile olduğundan haberi yokmuş. Her nasılsa saklamış. Zonguldağa dönüşte otobüs yolda mola vermiş. Kız gitmiş tuvalette doğurmuş, bebeği de çöp kovasına atmış. Sonra tuvalete giren başka bir bayan fark etmiş bebeği.Sonra kamera kayıtlarından yakalandı kız.

Eşim de ben de donup kaldık. Nasıl hem molaya yetiştirmiş, hem o kadar kısa sürede doğurmuş, hazırlanmış ve tekrar otobüse binmiş diye.

ya evet onu ben de izledim yaa...
inanılır gibi değil yani

Kızlar ya 2 proje cıktı aldım katldm dosyaladım derken kaynatmıssınz yınee yafsssss Önemlı bıŞı varmıııı:) Öztelemek ısteyennnnnnnnnnnnnnnn

işte bu takımı örüyorum :))) mavisini

kızlar bu arada avrupa yakasında semine olursa haber veririseniz sevinirim

genelde medical park göztepe de oluyor cnm,sende medical parkamı gidiyordun yanlışmı hatırlıyrum gittiğinde bi sor istersen belki orda da düzenlenir yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…