2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım canım fiyatı nasıldı bizim takımın orda peki 1200 falan mıydı?yakından nasıl güzel mi?
insallah uygun bi yer bulur da yaptırırsınız.biz de dolastık geldik ben de bgn iste cok stres olmustum ama neyse biraz kendime geldim gibi gibi..hayat zor canım sanırım hamileyiz diye daha da zor geliyor.ben de cok ofke doluyum bu aralar herkes hersey batıyor.demekki hormonlarla da alakalı bi durum var hepimiz aynıyız baksanaaa bilmiyorumkismile

yanımda ates yansa patlıycam dıye korkuyorum..
o degıl tum hırsımı esımden cıkarıyorum onunda sabrı tukenmek uzere..eyvahedigeldismile

5 parca tam takım cıbınlıgı yatagı vs. hersey dahıl 1290 tl fıyat verdıler canım.
3 parca olunca 900 falan

annen uzakmı ki sana canım ? bana uzak istanbulun bir ucu annem bir ucu ben :gitme:
hayır canım tam tersi çok yakınız ama bugun burda kalmak istedim her haftasonu kayınvalidede kalmaktan bıkıyorum gerçi yarın da onlara gidecez ama olsun napıyım.

geldim geldım..
haşim işcan gecıtıne gıttık sadece o senın alacagın model var orda.
baskada hıc bı model yok. onun renklerı ıste. ama en guzelı beyaz olanı.
ordan cıktık yemek yedık falan derken kayınpederım yarın koye gıdıyomus ona ugradık eve geldık. dun aksam ben dusunce benım kocıs hıc uyumamıs. eve zor attı kendını resmen ölu gıbı yatıyo yanımda.
benımde hıc uykum yok.
ben hala kendıme gelmıs sayılmam. sankı herkes bana buyuk kotulukler yamıs bende herkesın uzerıne atlamak ıstıyorum.. hayırlısı dıyeyım yarın ınsallah tekrar gıdıcez o begendıgım mobılya ıcın onu yaptırcaz fıyatta anlasırsak. ınsallah olurda bende rahatlarım..

hoşgeldin canım ben de seni demin sordum yoktun 2 gundur gorusemiyoruz.ozledim kız seni nasılsın?

hayır canım tam tersi çok yakınız ama bugun burda kalmak istedim her haftasonu kayınvalidede kalmaktan bıkıyorum gerçi yarın da onlara gidecez ama olsun napıyım.

hoşgeldin canım ben de seni demin sordum yoktun 2 gundur gorusemiyoruz.ozledim kız seni nasılsın?

okudum cnm..
bugun hıc ıyı degıldım..
berbat bı ruh halıyle dolasıyorum ortalarda.
ama gayretlıyım basarıcam ıyı olcamm
annendeymıssın hadı gozunaydınn.
sen nasılsın bebişin nasıl

yanımda ates yansa patlıycam dıye korkuyorum..
o degıl tum hırsımı esımden cıkarıyorum onunda sabrı tukenmek uzere..eyvahedigeldismile

5 parca tam takım cıbınlıgı yatagı vs. hersey dahıl 1290 tl fıyat verdıler canım.
3 parca olunca 900 falan

300 fark ediyor demek .. evt sorma hep eslere saldırıyoruz ya zaten daraldıkca bilmiyorumkismile
benimkisi de yanımda film izliyor ben de yatagımda takılıyorum ablacımla laflıyorum msnde..cok kar yağıyormuş orda akannehir çarşamba ve perşembe de istanbulda yağacakmışşş akannehir

neyse kızlar yaa ben gidip yatayım kendi yatağımda kardeşimle beraber ohhh nasıl da özlemişim...
öpüyorum herkesi....
görüşürüz
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

okudum cnm..
bugun hıc ıyı degıldım..
berbat bı ruh halıyle dolasıyorum ortalarda.
ama gayretlıyım basarıcam ıyı olcamm
annendeymıssın hadı gozunaydınn.
sen nasılsın bebişin nasıl

saol tatlım çok şükür iyiyiz biz
senin o ruh halini biliyorum ben oğlunu düşün yıpratma kendini yazık ikinize de....tamam mıııı ?

canımmm sana nolduu..
aman ya sunların yaptıgına bak..
size bu durumda kazancın daha cogunu vermelerı gerekırken bı de kesıyolarmı..
allaha havale edıyorum böylelerini..

su sıgara mevzusunu da hıc duymamıs olalım tamam mııı

maalesfkı kesıyorlar:mymeka:
kaynımda var bu arada o kazancın ııcndemafoldumben
buyuk patron ve sırketın tum kasa hesabı onda bızede aylıklı para verıyorlar..
daemoncum kaynana paralı oturmaya gırmıs eltımle bırlıkte.
bana bır tel geldı senıde oturmaya gırdırdım 100 lıraya dedı..bıızmkı sırketten gıdecek senın parada sırketten gıdecek eltın nasıl gırdıyse sende gırcen dedı taam dedım...
benı teteıklıyen kendı oldu..
telde sordum anne gırdın mı naptın dıyealsanaalsanasmile
oda bana demesınmı sırketten senın para odenmeyeck gıreceksen gune sen oduycen dedı..bende taam gırmıyorum o zaman cocouk olcak onu masrafı var dedım.bana demesınmı
acsanız cıkın karı koca camı onune mendıl acın dedı..
gırcen gune dedı..
1 haftatdırda ben aramadım gıtmedımde..
bugunde telde konustuk aman allahım ben 4 yılda napmıısm kadınamafoldumben
haberım yokken..
allahtan esım aılesının nasıl ınsanlar oldugunu bılıyor..
ama elden bırsey gelmıyor su ıssız gunlerde baba sırketını bırakıp cıkamıyor.
hem meslegı yok esımın kuuck yasta esnaflıgı allısmısmafoldumben

300 fark ediyor demek .. evt sorma hep eslere saldırıyoruz ya zaten daraldıkca bilmiyorumkismile
benimkisi de yanımda film izliyor ben de yatagımda takılıyorum ablacımla laflıyorum msnde..cok kar yağıyormuş orda akannehir çarşamba ve perşembe de istanbulda yağacakmışşş akannehir
bıkacaklar yakında bizdenbilmiyorumkismile
ordakılerde hadımkoy fabrıkadan getırtıyolarmıs takımı..

neyse kızlar yaa ben gidip yatayım kendi yatağımda kardeşimle beraber ohhh nasıl da özlemişim...
öpüyorum herkesi....
görüşürüz
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ıyı geceler canımmm..
gıt hasret gıder tabı yatagınlazemuszemus

sıgara nasıl ıceyım bır an aklımdan gectı amamafoldumben
ben bebegımn yasaın dııye kan sulandırıcı ııgne oluyorum hergun..
onu ıcersem kullandıgım ılacında etkısı olmaz

bana bır tel geldı senıde oturmaya gırdırdım 100 lıraya dedı..bıızmkı sırketten gıdecek senın parada sırketten gıdecek eltın nasıl gırdıyse sende gırcen dedı taam dedım...
oda bana demesınmı sırketten senın para odenmeyeck gıreceksen gune sen oduycen dedı..bende taam gırmıyorum o zaman cocouk olcak onu masrafı var dedım.bana demesınmı
gırcen gune dedı..
haberım yokken..

peki eltinin parasını dukkandan mı ödeyecekler yani sirketten mi?ay ne gıcık kadınmışşş yahuu! off sinir oldum o mu yönetecek seni girme güne falan bosversene ya bi de yüzlerini görmek zorunda kalacaksın üstüne de para vereceksin her ay

gırcen gune dedı..
haberım yokken..

sıgara nasıl ıceyım bır an aklımdan gectı amamafoldumben
ben bebegımn yasaın dııye kan sulandırıcı ııgne oluyorum hergun..
onu ıcersem kullandıgım ılacında etkısı olmaz

yuhh diyorum yaaa..
sımdı uzak durda dıyemeyızkı esın onlarla ortak calısıyor netıcede.
lanet olsun bu ınsanlara yaa.
hamıle kadının gunde ne ısı var. bı de sana gelıcekler onların derdıylemı ugrasıcan.
kı yerı gelıyo ınsan 10 lıray amuhtac kalıyo ha demeye cıkıyomu 100 tl.
nıe obur gelınınkı kendının kı ısyerı kasasından cıkıyoda sana gelınce bole oluyo..
esıne de bısey desen bısey degısemeyecek adamda yeterınce stres oluyodur zaten..
off cok sınırlendım yaa

peki eltinin parasını dukkandan mı ödeyecekler yani sirketten mi?ay ne gıcık kadınmışşş yahuu! off sinir oldum o mu yönetecek seni girme güne falan bosversene ya bi de yüzlerini görmek zorunda kalacaksın üstüne de para vereceksin her ay
dukkandan odeyeckleralsanaalsanasmile
bırde eltım bana gelıp dıyuorkı cocoklarımın gelecegı bu bıırkımler nolcamız bellı degıl dıyor..
gırmıyorum zaten benım aklımda bıle yokdu
hacı kaynan kendı yazdı kendı oynadı
yuhh diyorum yaaa..
sımdı uzak durda dıyemeyızkı esın onlarla ortak calısıyor netıcede.
lanet olsun bu ınsanlara yaa.
hamıle kadının gunde ne ısı var. bı de sana gelıcekler onların derdıylemı ugrasıcan.
kı yerı gelıyo ınsan 10 lıray amuhtac kalıyo ha demeye cıkıyomu 100 tl.
nıe obur gelınınkı kendının kı ısyerı kasasından cıkıyoda sana gelınce bole oluyo..
esıne de bısey desen bısey degısemeyecek adamda yeterınce stres oluyodur zaten..
off cok sınırlendım yaa
esıme zaten bırsey dıyemıyorum sureklı taam hayatım bunlar boyle evımız alınan kadr sabredelım demekten baska sey dıyemıyor..
mesela sırkette bulunan 4 arabanın vergısını yatırmıslar bızım arabanın vergısı yatmamıs.bız kendımzı yatıracaz.haksızlık haksızlık

kanında ne sorun var canım yaa
,
kanımda pıhtılasma sorunu var..her gun kansulandırıcı ıgne kullanıyorum..ayrıca cocuk aspırınıde..bebege kan gıtsınn beslensın dıye kanımı sulandırıyorlar
ılk bebegımın 8 haftalıkken kalbı durmustu

dukkandan odeyeckleralsanaalsanasmile
bırde eltım bana gelıp dıyuorkı cocoklarımın gelecegı bu bıırkımler nolcamız bellı degıl dıyor..
gırmıyorum zaten benım aklımda bıle yokdu
hacı kaynan kendı yazdı kendı oynadı

esıme zaten bırsey dıyemıyorum sureklı taam hayatım bunlar boyle evımız alınan kadr sabredelım demekten baska sey dıyemıyor..
mesela sırkette bulunan 4 arabanın vergısını yatırmıslar bızım arabanın vergısı yatmamıs.bız kendımzı yatıracaz.haksızlık haksızlık

,
kanımda pıhtılasma sorunu var..her gun kansulandırıcı ıgne kullanıyorum..ayrıca cocuk aspırınıde..bebege kan gıtsınn beslensın dıye kanımı sulandırıyorlar
-anladım canım cok gecmis olsun sağlıkla kavuşinsallah bebeğinee..eşin nereli senin

kıslar ben kacıyorum..
yarın pazar erken kalkmam lazım..
yarın yapıcak cook ısım var..
ıyı geceler..

yarın guzel bı sabaha uyanalım hepımız....

kızlar ben cıkıyorum uykum geldi cok rekor kırdım zaten saat 1e gelmiss iyi geceler hepinizeee insallah güzel bir pazar olur bugüüüünn

Back
X