2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydıınnnn
anaaamm herkeşler uyuyoorr :)))

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
hihoyyythihoyyythihoyyyt
bugun hayata neselı baslayalımkaydirigubbakcemile5

günaydınnnn..
cok guzel bı sabah uyandımm beennn..
ruyamda bebısımı gordum.
daha 1 haftalıktı ama heryerı gezdık beraber uyudu emzırdımm..
karda beraber kaydık bıle=))
bıde 1 haftalık ama öpmesını ogrenmıs nasıda öpuyodu annecıgını sonra uyandım bı baktım yok..
o telasla tugberk nerde dıye dıye uyanmısım
esımde uyandı karnında uyuyo korkma dedı.
üzüldümm yanımda olmayısına..
ayy cok guzeldı bebgım kımseye benzemıyodu elmacık yanakları vardı bıde kırmızı dudakları ayy cok guzeldı yaaa

kımsecıkler yok heralde...
bene ıslerımı yapayım.
daha dısarı cıkıcaz mobılya bakmaya..
guzel degısık modeller bulursam resımlerını cekıcem sızler ıcın..

Günaydın kızlar
daemon sizdemi gideceksiniz modokoya, belki karşılaşırız
şimdi temizlik olayına girişti eşim ortalığı toparlayıp süpürcek, bende toz alırım
1-2 saate ancak çıkarız biz

biz de ancak 1-2 saat sonra cıkarız.
gıtmeyı dusunuyoruz bızde.
cunkı rahmanalrdakı mobılyayı nasılsa begendım oncesınde bırde modokodakı fıyat ve modellere bakmam lazım. tabı karsılasırız neden olmasın artık gordugum her anneye stella dıye seslenırım sensen doner bakarsın baskasıysa bozuntuya vermem devam ederım
heh eheh

tabi gidip görmende fayda var belki daha uygununu bulursun
ben seni görürsem kesin tanırım

günaydın kızlaarr..
daee yerim senin rüyadaki bebişini..
resimleri çekmeyi unutmayın bugün bide tükkanların adını da yazın ya zor olmazsa.. hangisi nerde bilelim..
ben de çok acıktım kocayı yolladım bişiler alsın diye ben de şimcik omlet yapmaya gidiyom
öpüldünüz

Günaydın Kızlarrrrrrrrrr...
herkese iyi pazarlarr.. nasılsınız bakalımm..
ßirazdan annemler bana kahvaltıya qelicek o yüzden kalkar kalkmaz direk mutfağa qiriştim..
Daemon beyaz çok qüzel mobilyalar qörürsen çek resmini ekle bizde fikir edinmiş oluruz..
qerçi bildiğime qöre resim çektirmiolar ama izin vermezlerse kocan adamları oyalar sende çaktırmadan çekersin kaydirigubbakcemile3

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr 6 aylık olmuşummmmmmmmmmmmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hihoyyytayyy inanamıyorummm çok mutluyummmmmmmmmm çokkkkkkkkk hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

tatlı cadı benim aklımda fotoğraf işi
normal mobilyalar için çektiriyorlardı ama bebek takımlarını izin verirlerse beğendiklerimi çekecem

gözün aydın benimde 2 haftam kalmış o zaman

tatlı cadı benim aklımda fotoğraf işi
normal mobilyalar için çektiriyorlardı ama bebek takımlarını izin verirlerse beğendiklerimi çekecem

gözün aydın benimde 2 haftam kalmış o zaman

hadi hayırlısı canım yaa bizde bu hafta içi bir qün çıkıcaz eşimle
mobilya bakmaya.. bende beğendiğim olursa çekerim..

Canim o nasil oluyor ki,
Saglik ocagi bana 20 haftayi bitirince 4uncu ayimi doldurdugumu soyledi.
Bende bugun 5inci ayima yeni girdim.

bak benim ticker 6. kutucuğa qeçmiş canım ordan qösterio
ne qün hanqi aya qirdiğimi..
ama daemon da dio ki biz bu ayın 28.de qirdik 6. aya
bende bilmiom valla ama benim ticker 6. ayı qöstermekte qeç kalmış o zaman kaydirigubbakcemile3

Ben bu ay hesaplarini bir turlu cozemedim vallaha. sempatiksalakcinni

Canim o nasil oluyor ki, 5
Saglik ocagi bana 20 haftayi bitirince 4uncu ayimi doldurdugumu soyledi.
Bende bugun 5inci ayima yeni girdim.
bana drum bir bebek dergisi verdi.bebek sagligi,beslenme,haftalar bununla ilgili.oradaki tabloda hangi hafta hangi aya girdigini gösteriyor.aynisini yaziyorum.
16.haftanin bitimine kadar.4. ay
17,18,19,20 haftalik = 5.ay(17.hafta da 5. ay baslayip,20.hafta da 5.ay bitiyor)
21,22,23,24 haftalik= 6.ay (21.hafta da 6. ay baslayip,24.hafta da 6.ay bitiyor)
25,26,27,28 haftalik= 7.ay (25.hafta da 7. ay baslayip,28.hafta da 7.ay bitiyor)
29,30,31,32 haftalik= 8.ay (29.hafta da 8. ay baslayip,32.hafta da 8.ay bitiyor)
33,34,35,36 haftalik= 9.ay (33.hafta da 9. ay baslayip,36.hafta da 9.ay bitiyor)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…