- Konu Sahibi daemon
-
- #42.641
Çıktıysanda sonra okursun geÇenlerde everest yayınlarının İlk roman yarıŞmasından bahsetmİŞsİn bende 2sene Önce bİ kİtap yazma İŞİne baŞlamıŞtım ama sıkıldım bıraktım daha baŞında bu sene tekrar baŞlamak İstİyordum
sen dİyİnce aklıma geldİ bende katılabİlİrmİyİm acaba bİrde tarİh olarak son 28 mayıs yazıyo ya teslİm tarİhİmİ baŞvurumuuuu???????????
ben geldiiiiimmmm...
beni sen ekledin dimi facebooktan gül...??sen misin canım simdi senin fotolara bakıyordum sensen eğer o cok sekersin masallah
bugun demosu gormedim ben nerde o sahi?
dun de ben yoktum ozledim ha
o esi ile bulusacaktı canım yok.özge annesine gitti.diğerleri nerede bilmiyorum
hehe bugun anneler gunu sanırım.ben de annemlerdeyim uzun süre sonra evimizi çok özlemişim:sinifsinif:
daem geldinmiiiiiiiiiiiiiii seker?nası gectii kendine geldin mi biraz?ben biraz da olsa geldiiim canım ..kızıma mor renk bir mont aldım bi de pembiş bir çerçeve aldım odasına koymak için kendime de pembe bi netbook aldım ancak kendime geldimbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
selam kızlar
bizde yarın modokoya gidip internet dışı ilk oda araştırmamızı yapacağız
unutmazsam fotoğraf makinasınıda götürcem
beğendiklerimi çeker eklerim
iyi geceler
geldim geldım..
haşim işcan gecıtıne gıttık sadece o senın alacagın model var orda.
baskada hıc bı model yok. onun renklerı ıste. ama en guzelı beyaz olanı.
ordan cıktık yemek yedık falan derken kayınpederım yarın koye gıdıyomus ona ugradık eve geldık. dun aksam ben dusunce benım kocıs hıc uyumamıs. eve zor attı kendını resmen ölu gıbı yatıyo yanımda.
benımde hıc uykum yok.
ben hala kendıme gelmıs sayılmam. sankı herkes bana buyuk kotulukler yamıs bende herkesın uzerıne atlamak ıstıyorum.. hayırlısı dıyeyım yarın ınsallah tekrar gıdıcez o begendıgım mobılya ıcın onu yaptırcaz fıyatta anlasırsak. ınsallah olurda bende rahatlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?