- Konu Sahibi daemon
- #42.841
evet cnm modokoda ablamın arkadası var
ablamda yanınd claısıyor.
onda bebek tekstılı falan fılan hersey var.
kurumsalda calısıyolar.
dun onunla uzun uzun konustuk ve anlattıklarıda cok mantıklı geldı.
eger uzun sure kullanıcaksan mutlaka paraya kıy komple mdf al dedı.
suntalem takımları bı kere kurarsın ama bı daha sök tak yapınca orası tutmaz burası tutmaz faln dedı epey konustuk.
cok guzel fıkırler vaerdı.
onda super duvar stıckerlerı var
bı takım begendık orda.
guzel duvar stıcker takımı severız odayıda su erek yaaprsın ve ben duvar stıckerındakı fıgurlerı mobıly auzerın euygularım falan tamamı takım olur odanın falan dedı.
bırde o aynı fıgurlerle halı perde nvresımde yapıyor sana hedıylerde yaparım yanında falan dedı..
ama yıne yaklasık tam ısteıdgım odayı 2500 tlden fazlaya gelecek..
bırde uzun surelı ufak tefek couk zarar verırıse mdf nın her zamn tamırı mumkun ama suntaya bısey yapmazsın dedı.
bır de tanıdık oldugundan ben san kullandıgın sureler ıcın garantı verırım her sorunun cozumunu buluru dedı..
esımde kararı bana bıraktı.
valla sasırdım ıyıce..
hıc bısey ıcımde kalsın ıstemıyomus.
ıstedıgın gıb yapalım odeme kısmını ben halledıcem dedı.
zavallım artık evede ıs getırıyo her aksam gecenın bı yarısına kadar makına yapıyo.
sonradan sucluluk duymaktan korkuyorum kıyamıyorum onada.
yaa bende aynı şeyleri düşünüyorum paraya kıyıp alalım diyorum.
sonra paramız kalmazsa diye korkuyorum. dün annem siz oda takımını beğenin 1000 tl sı benden dedi. bende kızdım sen herşeye ne diye atlıyorsun bütün masrafı sen mi üstleneceksin diye.
üzülüyorum da annem babam emekli kardeşim okuyor, kadın bir de para biriktirmiş.
ama bende istediğim ne varsa yapacağım. ilk çocuğum belki de tek çocuk olarak kalacak. hiçbirşey içimde kalsın istemiyorum.