2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm modokoda ablamın arkadası var
ablamda yanınd claısıyor.
onda bebek tekstılı falan fılan hersey var.
kurumsalda calısıyolar.
dun onunla uzun uzun konustuk ve anlattıklarıda cok mantıklı geldı.
eger uzun sure kullanıcaksan mutlaka paraya kıy komple mdf al dedı.
suntalem takımları bı kere kurarsın ama bı daha sök tak yapınca orası tutmaz burası tutmaz faln dedı epey konustuk.
cok guzel fıkırler vaerdı.
onda super duvar stıckerlerı var
bı takım begendık orda.
guzel duvar stıcker takımı severız odayıda su erek yaaprsın ve ben duvar stıckerındakı fıgurlerı mobıly auzerın euygularım falan tamamı takım olur odanın falan dedı.
bırde o aynı fıgurlerle halı perde nvresımde yapıyor sana hedıylerde yaparım yanında falan dedı..
ama yıne yaklasık tam ısteıdgım odayı 2500 tlden fazlaya gelecek..
bırde uzun surelı ufak tefek couk zarar verırıse mdf nın her zamn tamırı mumkun ama suntaya bısey yapmazsın dedı.
bır de tanıdık oldugundan ben san kullandıgın sureler ıcın garantı verırım her sorunun cozumunu buluru dedı..
esımde kararı bana bıraktı.
valla sasırdım ıyıce..
hıc bısey ıcımde kalsın ıstemıyomus.
ıstedıgın gıb yapalım odeme kısmını ben halledıcem dedı.
zavallım artık evede ıs getırıyo her aksam gecenın bı yarısına kadar makına yapıyo.
sonradan sucluluk duymaktan korkuyorum kıyamıyorum onada.

yaa bende aynı şeyleri düşünüyorum paraya kıyıp alalım diyorum.
sonra paramız kalmazsa diye korkuyorum. dün annem siz oda takımını beğenin 1000 tl sı benden dedi. bende kızdım sen herşeye ne diye atlıyorsun bütün masrafı sen mi üstleneceksin diye.
üzülüyorum da annem babam emekli kardeşim okuyor, kadın bir de para biriktirmiş.
ama bende istediğim ne varsa yapacağım. ilk çocuğum belki de tek çocuk olarak kalacak. hiçbirşey içimde kalsın istemiyorum.

Benim doktor da tetanoz aşısı yaptırayım mı diye sorana kadar bişey demedi, sorduktan sonra ol dedi.

Dae, bak o gün eşin de fuara gelcekmiş, o getirir seni, fuar çıkışında da alır. Hem ona da uyar. İnşallah gelirsin yaa
evet dae o zaman günü değiştirmiyoruz bu durumda değil mi seni çok şişmin olup olmamana göre göndercek kocan
kıs 8 ayda fln millet cirit atıyo sokaklarda
çok şükür sağlığımız yerinde
böle kar fln olmadığı sürece buluşuruz
kar olursa buluşmayız

Benim doktor da tetanoz aşısı yaptırayım mı diye sorana kadar bişey demedi, sorduktan sonra ol dedi.

Dae, bak o gün eşin de fuara gelcekmiş, o getirir seni, fuar çıkışında da alır. Hem ona da uyar. İnşallah gelirsin yaa
fuar ısı kesın olsa orun yokta.
meraklanmayın sız yapın bulusmayı ben katılırım kuslarım benımle ılgılı bı sorum oladıktan sonra aranızda olurum..
kız dae 2500 den fazla diyon bide.. çok değilmi yaa
bence çok..
ilerde senin oğlan ya araba şeklinde fln yatak diye tutturursaaa
ya canım gercekten kalıtelı bı takımı gercekten o fıyata alabılıyosun.
yanı dıgerlerınede gıttım baktım bırde bunlara bakınca gercekten gorunusude oyle farkedıyorkı..
bırde ben uygun fıyata bırtek takımı bu sızın alıcagınız beyaz var ya onu gordum buırde onun renklılerı var ama onlar ıgrenc en guzelı beyaz olan ama oda kız cocuguna uygun..
baska da buyerde daha uygun fıyatlı bısey bulmadım..
sız ne zamn nerden almayı planlıyosunuz ben yalnız basıma bu ısı halledmıycem kocada dırek bana bırakınca ıyıce elım ayagım dolandı bırbırıne..
bızımkıde sıyokı cılekın varya arabalı modelı ısıkları faln yanan onun gardolabınıda garaj gırısı gıbı yapmıslar.
benım kociş bayılıyo hep garaj hayalı kurar.
motoruyla garajda ılgılenır falan..
bayıldı ona resmen.
bak ıstersen bunu alalım bıde ufak besık alırız besıkten osnra dırek bu odaya gecer dedı..
bılemedım kı onurun gercek anlamda ıstedıgı tek takım cılektekı o araba yatak ve garaj seklındekı gardolap o ıkısıde 200 lıra falandı.
bırde calısma masası var onu ılerde laırız dıyo o da benzınlık seklınde

ay evet sorma yaa..
valla ne kadar mucize bir olay aslında
içimizde resmen bir canlı var, yaşıyor orada..
allah sağlık versin onlara..

benimkinin sese tepkisi yok henüz, ben farketmedim yani..
benimki de hala yumusak ayrıca
şööle bi sert vuramıyo henüz kaydirigubbakcemile3
ben hareketleri net hissediyorum ama bazen hiç sesi çıkmıyo kızımın
dün öğlen annemdeydim yemekten sonra kıpır kıpırdı
ama akşam hiç sesi çıkmadı halada yok çok tedirgin ouyorum yaaa
birde dün çok kasıklarım ağrıdı ama acayip şekilde gaz sancısıda var gibi
ama yok gibide şu an karnım şiş oturamıyorum resmen ya

meraklanmayın sız yapın bulusmayı ben katılırım kuslarım benımle ılgılı bı sorum oladıktan sonra aranızda olurum..

yanı dıgerlerınede gıttım baktım bırde bunlara bakınca gercekten gorunusude oyle farkedıyorkı..
bırde ben uygun fıyata bırtek takımı bu sızın alıcagınız beyaz var ya onu gordum buırde onun renklılerı var ama onlar ıgrenc en guzelı beyaz olan ama oda kız cocuguna uygun..
sız ne zamn nerden almayı planlıyosunuz ben yalnız basıma bu ısı halledmıycem kocada dırek bana bırakınca ıyıce elım ayagım dolandı bırbırıne..
bızımkıde sıyokı cılekın varya arabalı modelı ısıkları faln yanan onun gardolabınıda garaj gırısı gıbı yapmıslar.
bayıldı ona resmen.
bak ıstersen bunu alalım bıde ufak besık alırız besıkten osnra dırek bu odaya gecer dedı..
bılemedım kı onurun gercek anlamda ıstedıgı tek takım cılektekı o araba yatak ve garaj seklındekı gardolap o ıkısıde 200 lıra falandı.
aa süpermiş bak ne değişik bişi..
ama ufak beşikten normal yataga gecemez bebiş dae,
1 yaşında fln da parmaklıklı ibşiler lazım
düşüyo bu bebişler patır patır normal yataklardan
dönmeye fln başlayınca..
ona göre alın yani..
ama park yatak fln belki daha uzun iş görebiilir..
bizde işte o takıma taktık
alacaz herhalde
fabrikadan masallarla birlikte alabilirsek alacaz
alamazsak haşim işcanın ordan alacaz
sen de gördün kalitesi fln nasıl bu arada

aynı sorun bende de var uklacığım Dün akşam kasıklarımın ağrısından gaz ağrısından iki kıvrım yattım.
Benim bebişiminde kımıl kımıl. Tekmeleri bazen öle bir oluyor ki havaya hoplatıyoyor beni. Ama bazende hiç hiç sesi çıkmıyor o yüzden korkma bende korkuyorum ama biraz rahat olmak lazımmış.

sonra paramız kalmazsa diye korkuyorum. dün annem siz oda takımını beğenin 1000 tl sı benden dedi. bende kızdım sen herşeye ne diye atlıyorsun bütün masrafı sen mi üstleneceksin diye.
üzülüyorum da annem babam emekli kardeşim okuyor, kadın bir de para biriktirmiş.
ama bende istediğim ne varsa yapacağım. ilk çocuğum belki de tek çocuk olarak kalacak. hiçbirşey içimde kalsın istemiyorum.
ya bend ebı de onu dusunuyorumj.
ya ıste bende emın degılım vallahı..
hangısı dah amantıklı olur cozemıyorum
aman archımım annenınde gonlunden kopmus bırak yapsın.
dun abım de dedıkı bana nısanlı ya o esyaların hepsını bırılerıne sıparıs ettım dua et hamılesın yoksa bı beyaz esyamda senden olcaktı dedı..
bende ne bıızm dayısın sen be utan utan dedım.
ınsa yegenının odasını yaptırı dedım..
5 yıl once yegenıme besıgını falan annem almıstı.
annemede laf soktum.
kımsenın almasını ıstedıgımden degıl ama ınsanın yınede zoruna gıdıyo.
gercı sımdı zor duurmdalar ablam annemlere gıttı onun ıkı cocugu var evın gıderı ıkı katını gectı halıyle ama dedımkı dıger torunlarına yaptında bunun ıcın ben neyını yapıyım dıye sormadın sorma dedım sıtem ettım.
yaparım dese bıle yaptırmam zaten ben bunu cok ıyı bılıyo..
farkında degılmıyım sankı gıdelrının ıkı katına cıktıgını ama ınsan ıcerlıyo ıste..
esımın aılesındende tık yok..
bız her bıseyımızı sadecekocısle yapıcaz.
olsun bunada sukur..
gucumuzun yettıgı kadar artık.

evet dae o zaman günü değiştirmiyoruz bu durumda değil mi seni çok şişmin olup olmamana göre göndercek kocan
kıs 8 ayda fln millet cirit atıyo sokaklarda
çok şükür sağlığımız yerinde
böle kar fln olmadığı sürece buluşuruz
kar olursa buluşmayız
valla mıllet 9 ayken bıle gezıyo..
ama suc bızım kısım bız cok mızmızlandıksempatiksalakcinni

benim aç kızım da ancak yemeklerden sonra kıpraşıyor. aç ayı oynamaz misali normalde tık yok :roflol:
dün benimki de hareketsizdi biraz bu sefer dediğin gibi korkuyorum birşey mi oldu diye.
şunları bir doğursak da kurtulsak

evet cnm modokoda ablamın arkadası var
ablamda yanınd claısıyor.
onda bebek tekstılı falan fılan hersey var.
kurumsalda calısıyolar.
dun onunla uzun uzun konustuk ve anlattıklarıda cok mantıklı geldı.
eger uzun sure kullanıcaksan mutlaka paraya kıy komple mdf al dedı.
suntalem takımları bı kere kurarsın ama bı daha sök tak yapınca orası tutmaz burası tutmaz faln dedı epey konustuk.
cok guzel fıkırler vaerdı.
onda super duvar stıckerlerı var
bı takım begendık orda.
guzel duvar stıcker takımı severız odayıda su erek yaaprsın ve ben duvar stıckerındakı fıgurlerı mobıly auzerın euygularım falan tamamı takım olur odanın falan dedı.
bırde o aynı fıgurlerle halı perde nvresımde yapıyor sana hedıylerde yaparım yanında falan dedı..
ama yıne yaklasık tam ısteıdgım odayı 2500 tlden fazlaya gelecek..
bırde uzun surelı ufak tefek couk zarar verırıse mdf nın her zamn tamırı mumkun ama suntaya bısey yapmazsın dedı.
bır de tanıdık oldugundan ben san kullandıgın sureler ıcın garantı verırım her sorunun cozumunu buluru dedı..
esımde kararı bana bıraktı.
valla sasırdım ıyıce..
hıc bısey ıcımde kalsın ıstemıyomus.
ıstedıgın gıb yapalım odeme kısmını ben halledıcem dedı.
zavallım artık evede ıs getırıyo her aksam gecenın bı yarısına kadar makına yapıyo.
sonradan sucluluk duymaktan korkuyorum kıyamıyorum onada.
benim kayınpederim ve kardeşi mobilyacı
gerçi kayınpederim artık emekli oldu bizim mutfağı felan kayınpederimin işçisi yaptı ama ben başka yerden almayı düşünüyorum bu sefer mdf en iyisi zaten sunta çabuk bozuluyo gerek yokda bende bi karyola ve gardrop alcam, duvar için raf alırım birde
perdemiz hazır zaten ona uygun halı yapıcam eşimle dün konuşitum 7. ayda gideriz dedi bakmaya

uklam korkma kuzum korkma
tutarsızlıklar çok normalmiş
benimkide dün nerdeyse hiç kıpırdamadı
bu kız kesin pazarları uyuyarak geçiriyo
bu sabah yatakta minik minik uyandırdı
sonra birdaha tık yok
aha da şimdi kıpraşmaya başladı yine

bayıldı ona resmen.

biz beyfendinin odasını bu haftasonu ısmarladık opuyorumnanaktan şubat sonuna dogru da gelecek :ecrin_bebek:

ay valla ne bılım ama o zamn ıkna ederım ben onu sorun olmaz.

benımkıne 2 hafta oldu heralde cnm..
ama bana bıde gel kan tahlılı yapalım sabahtan dedıler egerkı gıdeceksen yarın sabah beraber gıdelım
ayy olur valla sabah gidelimmm beraber yarın sabahtan geç gidicem işe
9 gibi gidelimmm mi

aynennnnnn

ay kuzum senı de bı bırakmadı su agrılar dertler yaa..
meraklanma gaz sancısından hıssetmıyosundur..
sıcak tut ayaklarını.. sen cok usutuyosun heralde

aa süpermiş bak ne değişik bişi..
ama ufak beşikten normal yataga gecemez bebiş dae,
1 yaşında fln da parmaklıklı ibşiler lazım
düşüyo bu bebişler patır patır normal yataklardan
dönmeye fln başlayınca..
ona göre alın yani..
ama park yatak fln belki daha uzun iş görebiilir..
bizde işte o takıma taktık
alacaz herhalde
fabrikadan masallarla birlikte alabilirsek alacaz
alamazsak haşim işcanın ordan alacaz
sen de gördün kalitesi fln nasıl bu arada

aman ne bılım ya aklım allak bullak oldu resmen:1closedeyes:
ya canıma işin acısı su kı sımdı dıger takımları gorunce ona hıc bakasım bıle gelmıyo..
bıde hasım ıscandakıler cok hırpalanmıs sadece besıklerı orda tam takım halınde goremıyosun dukkanlar tıkıs tıkıs mınık mınık.
ama orda bır dukkanla uzun uzun konustuk..
yanında onuda hedıye ederız bunuda verırız gıbı seyler söledıler hep..
hevesını kırmak ıstemem ama bılmıyorum emın olmadım ben o mobılya konusunda.

ya bend ebı de onu dusunuyorumj.
ya ıste bende emın degılım vallahı..
hangısı dah amantıklı olur cozemıyorum
aman archımım annenınde gonlunden kopmus bırak yapsın.
dun abım de dedıkı bana nısanlı ya o esyaların hepsını bırılerıne sıparıs ettım dua et hamılesın yoksa bı beyaz esyamda senden olcaktı dedı..
bende ne bıızm dayısın sen be utan utan dedım.
ınsa yegenının odasını yaptırı dedım..
5 yıl once yegenıme besıgını falan annem almıstı.
annemede laf soktum.
kımsenın almasını ıstedıgımden degıl ama ınsanın yınede zoruna gıdıyo.
gercı sımdı zor duurmdalar ablam annemlere gıttı onun ıkı cocugu var evın gıderı ıkı katını gectı halıyle ama dedımkı dıger torunlarına yaptında bunun ıcın ben neyını yapıyım dıye sormadın sorma dedım sıtem ettım.
yaparım dese bıle yaptırmam zaten ben bunu cok ıyı bılıyo..
farkında degılmıyım sankı gıdelrının ıkı katına cıktıgını ama ınsan ıcerlıyo ıste..
esımın aılesındende tık yok..
bız her bıseyımızı sadecekocısle yapıcaz.
olsun bunada sukur..
gucumuzun yettıgı kadar artık.

valla mıllet 9 ayken bıle gezıyo..
ama suc bızım kısım bız cok mızmızlandıksempatiksalakcinni

aman boşver ve daemon kimse yardım etmesin kafan da rahat olur
annemin atak yapacağı belliydi ama bende yapmasını istemiyorum.
azıcık da eşimin ailesi yardım etsin. eşya alsınlar demiyorum şükür çocuğuma harcayacak param var. ama insan bir telefon açıp nasılsın kızım dese ona bile razıyım.
o yüzden annemin de herşeyi yapmasını istemiyorum kadına yazık.
şimdi kaynanam kız annesi torununa eşya alır diye kafasında tasarlamıştır o yüzden sesleri çıkmıyor.

aynı sorun bende de var uklacığım Dün akşam kasıklarımın ağrısından gaz ağrısından iki kıvrım yattım.
Benim bebişiminde kımıl kımıl. Tekmeleri bazen öle bir oluyor ki havaya hoplatıyoyor beni. Ama bazende hiç hiç sesi çıkmıyor o yüzden korkma bende korkuyorum ama biraz rahat olmak lazımmış.
şu an ağrıdan ölüyorum ama yaakannehir

Back
X