2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunu kutlayalımhihoyyyt
zaten ben senın kızım olcagını bıldıgımde bana dondurma sozu vermıstın ama

aa doğru kızz..
valla bak o gün buluşmaya kimse gelmedi fln dalgaya düştük
bir dahaki görüşmemizde söz..
:hooray:

tamam canım 9 da kapıda buluşalımmm :lepi:
ay canımm cok uzuldumm.. oyle tabı bıde o yanı var..
ama hayatın ne yazıkkı garantısı yok alah korusun baımıza her an hersey gelebılır..

yani o da doğru tabi..
taksit sayısını uzatıp istediğini alırsın..
ama ne biliim işte bebeğin masrafı da çok artık bir sürü eksik var
bakalım hayırlısı olsun ya
yaşayıp görecez artık..
biz peşin verip fiyatı biraz daha indirtmeyi planlıyoruz ama bakalım..
bı mobıly akonusu canımı cok sıkıyo benım yaaa

aa doğru kızz..
valla bak o gün buluşmaya kimse gelmedi fln dalgaya düştük
bir dahaki görüşmemizde söz..
:hooray:

unutmam didimmmmsempatiksalakcinni

ayrıca bı arkadasın da kofte sözu var bak hıc muhatap olmuyo konuylakaydirigubbakcemile3
ama ösge sen yırtamıycaksın dondurmanın fazızı geldı bıde kocanın zamını kutlıycaz yandın sennaklinialirimsmile

Cumartesi günü doktordan sonra Bakırköy'e gittim, bebeğime bir sürü giysi aldım. Mothercare'e body almaya gittim ama yeni doğan, 0-3 ay, 3-9 ay kalmamıştı indirimde. Ben de eşimin kız kardeşine söyledim 15 Şubat'tan sonra geliyorsun ve o bodylerden alıyorsun diye. Kızlar bir de mothercare'de bir beşik vardı, üst tarafı hasır, alt tarafı sallanabilen ağaç, 8 aya kadar kullanılabiliyormuş, harika bişeydi, fiyatı da çok uygundu 70 liraya düşmüştü ama eşimi ikna edemedim :( . Zaten park yatak alicaz ona ne gerek var dedi.

kızlar bişey sorucam ben öyle biliyorum ama sizden de teyit almak istedim.doğumdan sonra tıpkı nikah sonrası gibi 1 sene içinde istifa edersen tazminatını alabiliyorsun dimi?

GÜNAYDIN KIZLAR..süper işte özgecim ben cok düşük bir zam aldım cumartesiden beri moralim sıfır bu konuda esiminki hala belli olmadı

oh oh maşallahhhhh Allah daha çok versin bizimde zamlar mart başı belli oluyooo bakalım bana % kaç verecekler merak ediyorummm

evet kızlar sağolun..
kocama sorsan hala memnun değildi, işte çok gereksiz insanlar şirkette çok aşırı maaşlar fln veriyolar diyodu..
dedim ki Allah çarpar valla sen nası şükretmiyorsun..
millet %6 zam alıyo
sor etrafına kim almış senin kadar zam..
töbe töbe sinirlendirdi beni
dün kaynanamlar da geldi
onlara da aynısını söledi
onlar da kızdı
benim de zam hala belli değil de ben de pek bişi beklemiyorum

bunu kutlayalımhihoyyyt
zaten ben senın kızım olcagını bıldıgımde bana dondurma sozu vermıstın ama

ohh ohh gopzunaydın halletmıssın sen ne guzel..
cok kıskandııımmmm

en güzelleri olsun hepimize inşallahh olumunekankayizsmile babannesi arabasını aldı, halı perdesini de alacak.. odası tamam opuyorumnanaktan büyük kalemleri halledince insanın üstünden büüüüyüük bi ağırlık kalkıyoo :kedi: anneannesi o süslü beşiklerden alacak, uyku setinii alacak.. herkes bişiler örüyoo olumunekankayizsmile çook sanslı bebişimm cooook.. opuyorumnanaktan

Cumartesi günü doktordan sonra Bakırköy'e gittim, bebeğime bir sürü giysi aldım. Mothercare'e body almaya gittim ama yeni doğan, 0-3 ay, 3-9 ay kalmamıştı indirimde. Ben de eşimin kız kardeşine söyledim 15 Şubat'tan sonra geliyorsun ve o bodylerden alıyorsun diye. Kızlar bir de mothercare'de bir beşik vardı, üst tarafı hasır, alt tarafı sallanabilen ağaç, 8 aya kadar kullanılabiliyormuş, harika bişeydi, fiyatı da çok uygundu 70 liraya düşmüştü ama eşimi ikna edemedim :( . Zaten park yatak alicaz ona ne gerek var dedi.

yaaa 70 tl mı. bu akşam mothercare mi baksam ne. bende öyle birşey istiyorum çünkü.

yaaa ben de bir gece uyuyamayıp, dönüp duruyor diğer gece bitkinlikten resmen bayılıyorum.. :1no2:
aynen cnm ya şimdide uykum var iyce dengesizleştim kaydirigubbakcemile3neyse biraz uzanıyım bari öptüm hepiniziŞenizmirmirmirmir

ne güzel bak bebeğin kısmeti geliyor.
benim kocam da % 6,5 zam almış. bebeğin bez parasını anca karşılıyor aldığı zam.
dövecem bu patronları :oklava:
valla doğru diyorsun
bizim de %5 den yukarı çıkacağımızı sanmam.. hatta zam bile yapmayabilirler..
neyse ki kocam aldı adam gibi zam

unutmam didimmmmsempatiksalakcinni

ayrıca bı arkadasın da kofte sözu var bak hıc muhatap olmuyo konuylakaydirigubbakcemile3
ama ösge sen yırtamıycaksın dondurmanın fazızı geldı bıde kocanın zamını kutlıycaz yandın sennaklinialirimsmile
eheheh eheh evet tamam söz sempatiksalakcinni

kızlar bişey sorucam ben öyle biliyorum ama sizden de teyit almak istedim.doğumdan sonra tıpkı nikah sonrası gibi 1 sene içinde istifa edersen tazminatını alabiliyorsun dimi?
canım alamıyoruz diye biliyorum

yok cnm o sadece hatırlatmaydı..
sımdı faızı geldı ee bırde %22 zamn kutlaması batırcam bunnarı:ecrin_bebek:

sempatiksalakcinni

hayır canım sadece evlenince böyle bir hakkın var diye biliyoeum.
öyle birşey olsa emin ol ilk ben istifa ederim.

yani o da doğru tabi..
taksit sayısını uzatıp istediğini alırsın..
ama ne biliim işte bebeğin masrafı da çok artık bir sürü eksik var
yaşayıp görecez artık..
biz peşin verip fiyatı biraz daha indirtmeyi planlıyoruz ama bakalım..

peşin diyince innanılmaz indiriyolar fiyatıı kaydirigubbakcemile5 imkanınız varsa mutlaka peşin alın.. bir iki de hediye kaktırın pazarlıktan sonra bayanssulusmile oyuncak sandığı isimlik raf felan yerimseniben

en güzelleri olsun hepimize inşallahh olumunekankayizsmile babannesi arabasını aldı, halı perdesini de alacak.. odası tamam opuyorumnanaktan büyük kalemleri halledince insanın üstünden büüüüyüük bi ağırlık kalkıyoo :kedi: anneannesi o süslü beşiklerden alacak, uyku setinii alacak.. herkes bişiler örüyoo olumunekankayizsmile çook sanslı bebişimm cooook.. opuyorumnanaktan
ohh ne guzel valla llah arttırsın darısı tum bebıklerımızın basına
yaaa 70 tl mı. bu akşam mothercare mi baksam ne. bende öyle birşey istiyorum çünkü.
archımım bakarsan haber ver bende alayım kıss cok uygunmuss.. kesın bakıcakmıısn..
mlatepede var mıdır acaba mothercare. dun maltepe carrefourda yoktu ole bısey ama.. varmı senın o taraflard abıldıgın mothercar emagazası.. malteoeye gıtcem ya bugun

valla doğru diyorsun
bizim de %5 den yukarı çıkacağımızı sanmam.. hatta zam bile yapmayabilirler..
neyse ki kocam aldı adam gibi zam

eheheh eheh evet tamam söz sempatiksalakcinni

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

bu arada kocam %22 zam almış namıssız..
şu benim doğum izninde alamayacağım milyarcıkları hafifletti biraz
çok şükür Allaha

Ooo bu zamanda süper, bizim de Haziran'da belli oluyor zamlarımız, %8'de kaldık bu sene :(. Patrona göre enflasyon oranında zam yapmışmış. Herhalde hiç fatura ödemiyor bu adam.

Ciddi misin? Öyle bişey varsa harika olur.

Hatta 69.90 dı canım. Ama Bakırköy mağazasında 1 tane kalmıştı.

ne güzel bak bebeğin kısmeti geliyor.
benim kocam da % 6,5 zam almış. bebeğin bez parasını anca karşılıyor aldığı zam.
dövecem bu patronları :oklava:

bize bu sene hiçç zam yok :gitme: eşim iyi bişeyler aldı, şirket arabası da olunca beni de bırakıyo, alıyo kaydirigubbakcemile2 bebeğin kısmeti diyoruz bizde opuyorumnanaktan

benim bebişin de kıyafetler o kdr çok olmuş ki
biraz duralım dedik dün akşam
koca çantayı doldurdugunu görünce..

bebek arabasını, oto koltuklu olanlardan annem alacak..
ufak beşiği de
ctesi akşamı da annemler teyzemle konustuk..
biraz daha bekliyoruz dediler
bakalım senin kyınvalideler fln ne yapacak bi bekle bakalım dediler
ona göre herbişiyini alırız.
teyzem de nevresim takımlarını fln alıyo.. 1 tane pembiş almış bile..
bide pike takım alacakmış.
elbette kimseye güvenmiyorz ama tabi ucundan tutsalar biras iyi olur sempatiksalakcinni

Back
X