2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kayınpederim ve kardeşi mobilyacı
gerçi kayınpederim artık emekli oldu bizim mutfağı felan kayınpederimin işçisi yaptı ama ben başka yerden almayı düşünüyorum bu sefer mdf en iyisi zaten sunta çabuk bozuluyo gerek yokda bende bi karyola ve gardrop alcam, duvar için raf alırım birde
perdemiz hazır zaten ona uygun halı yapıcam eşimle dün konuşitum 7. ayda gideriz dedi bakmaya
7. ay cok gec degıl mı canım..
egerkı msf alıcaksan onlar bastan yapıolar ya zaten yapım suresı 1 ay verıolar bır cogu ve 1 ayda havalandırılmasını onerıyolar.
bıraz daha acele et derım.
aklında olan bıyer var mı nerden almayı planlıyosun

biz beyfendinin odasını bu haftasonu ısmarladık opuyorumnanaktan şubat sonuna dogru da gelecek :ecrin_bebek:
anamm bak senn hıc sesı cıkmıyo halletmıs bıle..
nerden ne aldın resmı nırde cabık de bakem

ayy olur valla sabah gidelimmm beraber yarın sabahtan geç gidicem işe
9 gibi gidelimmm mi

tmm canım olur.. hem senden de kan tahlılı ısterlerse 10 a kadar yapıolar..
sabah 9 da bulsuruz saglık ocagında.

ay kuzum senı de bı bırakmadı su agrılar dertler yaa..
meraklanma gaz sancısından hıssetmıyosundur..
sıcak tut ayaklarını.. sen cok usutuyosun heralde

aman ne bılım ya aklım allak bullak oldu resmen:1closedeyes:
ya canıma işin acısı su kı sımdı dıger takımları gorunce ona hıc bakasım bıle gelmıyo..
bıde hasım ıscandakıler cok hırpalanmıs sadece besıklerı orda tam takım halınde goremıyosun dukkanlar tıkıs tıkıs mınık mınık.
ama orda bır dukkanla uzun uzun konustuk..
yanında onuda hedıye ederız bunuda verırız gıbı seyler söledıler hep..
hevesını kırmak ıstemem ama bılmıyorum emın olmadım ben o mobılya konusunda.
hmm
valla benim de bi görmem lazım gidecez bir gün
ben de çok para vermek istemiyorum
ben istesem kocam alır kesin de
şimdi 3-4 seneden sonra cocuk başla oda ister fln diye bir takıma o kdr para vermeye kıyamıyorum valla
bide biz taşınacaz fln, şimdi bu ay sonunda da olabilir martta da..
o kdr masraf var ki
yeni evin depozitoları
yein evin yeni odasıının perdeleri boyası badanası temizlikği
e taşınma için herşeyi halleden bir şirketle anlaşmaya karar verdik
gelip toplatıp gidenlerden hani hiçbirşeye el sürmediğin
e nerden baksan o da 1 milyar fln..
e ben yazın maaşımı tam alamayacam asgari ücret alabilecem
o nedenle mümkün değil bir takıma o kdr veremem

aman boşver ve daemon kimse yardım etmesin kafan da rahat olur
annemin atak yapacağı belliydi ama bende yapmasını istemiyorum.
azıcık da eşimin ailesi yardım etsin. eşya alsınlar demiyorum şükür çocuğuma harcayacak param var. ama insan bir telefon açıp nasılsın kızım dese ona bile razıyım.
o yüzden annemin de herşeyi yapmasını istemiyorum kadına yazık.
şimdi kaynanam kız annesi torununa eşya alır diye kafasında tasarlamıştır o yüzden sesleri çıkmıyor.

ya orası oyle netıcede hıc bırımız baskaların aguvenerek yaomadık bu cocuklaı dimi.
ama ınsan ıcerlıyo ıste onların bısey yamasından degıl.
kayınpederde benım mobılyacı ogrencılerım var onlara yaptırırız ıstedıgın modelı goster dedı sonra fıyatları duyunca vazgectı sımdı ıstedıgınzı gıbı olmaza falan getırdı.
heralde parası ustune kalıcak dıye korktu kii eşim asla bole bısey yapmaz.. bunuda cok ıyı bılırler.. dun de kaynanam nerden gelıosunu dedı mobılya baktım aa daha erken neyse gezınde alırsınız bıkac ay sonra dedı.. sankı ona soran oldu.. mobılyaya verecegım paray aonun ıcı yanıyo.. ay neyse bugun hıc kaynana muhabbetıne gırmek ıstemıyorum.. gereksızler..

aman boşver ve daemon kimse yardım etmesin kafan da rahat olur
annemin atak yapacağı belliydi ama bende yapmasını istemiyorum.
azıcık da eşimin ailesi yardım etsin. eşya alsınlar demiyorum şükür çocuğuma harcayacak param var. ama insan bir telefon açıp nasılsın kızım dese ona bile razıyım.
o yüzden annemin de herşeyi yapmasını istemiyorum kadına yazık.
şimdi kaynanam kız annesi torununa eşya alır diye kafasında tasarlamıştır o yüzden sesleri çıkmıyor.
benim annem tek babam yopk annemden eşya beklentim yok benimde ama
elinde olsa herşeyi alır veriri buna %100 eminim
eşimin ailesinde de yok k.validem yelek felan örüyo görümcem de kıyafetler alıyomuş öle dedilerde bi beklentim yok kimseden benimde zaten eşya kısmını kendim halletmek istiyorum kimse karışmasın birde parasını verseler modelinide seçerler neme lazımmmm....

gunaydın kızlar opuyorumnanaktan annemler gelıyo çok mutluyum, ayrıca havada çok guzel, ayrıca yıgenım de gelıyor, onu mıncık mıncık yapıcam 1 hafta.

bazen kıpırdamıyor demiş arkadaşlarım, bebeklerımız artık sık sık uyuyormuş artık. panık ve heyecan yapmamıza gerek yok ama söyleyen kendı sökunu dıkemıyor o ayrı bilmiyorumkismile ben sureklı dinlemedeyım, saatler geçınce oynamayınca hemen stres başlıyo.

günaydın kızlar gece 3 buçukta yattım 8 buçukta uyandım uyuyamıyomboshayallersmile

bu arada kocam %22 zam almış namıssız..
şu benim doğum izninde alamayacağım milyarcıkları hafifletti biraz
çok şükür Allaha

hmm
valla benim de bi görmem lazım gidecez bir gün
ben de çok para vermek istemiyorum
ben istesem kocam alır kesin de
şimdi 3-4 seneden sonra cocuk başla oda ister fln diye bir takıma o kdr para vermeye kıyamıyorum valla
bide biz taşınacaz fln, şimdi bu ay sonunda da olabilir martta da..
o kdr masraf var ki
yeni evin depozitoları
yein evin yeni odasıının perdeleri boyası badanası temizlikği
e taşınma için herşeyi halleden bir şirketle anlaşmaya karar verdik
gelip toplatıp gidenlerden hani hiçbirşeye el sürmediğin
e nerden baksan o da 1 milyar fln..
e ben yazın maaşımı tam alamayacam asgari ücret alabilecem
o nedenle mümkün değil bir takıma o kdr veremem

ya bak sen ne guzel dusuncelısın.
ben bole dusuncelı olmalımıyım emın degılım..
yanı zaten ınsanın her ıstedıgı eksık oluyo hayatıımız boyunca hayat sartlarına tavız vermek zorundayız ama en azından bu seferlık canımın ıstedıgını yapayım dıyorum.
bıyandanda kıyamıyorum cnaım sıkılıyo..
bızımkıde tamam zor olucak ama ucuz bı takım alırsak 4 taksıtte odersen pahalısını alır 10 taksıt yaptırır oderım her turlu dıyor ne bılımm yaa..

gunaydın kızlar opuyorumnanaktan annemler gelıyo çok mutluyum, ayrıca havada çok guzel, ayrıca yıgenım de gelıyor, onu mıncık mıncık yapıcam 1 hafta.

bazen kıpırdamıyor demiş arkadaşlarım, bebeklerımız artık sık sık uyuyormuş artık. panık ve heyecan yapmamıza gerek yok ama söyleyen kendı sökunu dıkemıyor o ayrı bilmiyorumkismile ben sureklı dinlemedeyım, saatler geçınce oynamayınca hemen stres başlıyo.
gözunaydınnn

egerkı msf alıcaksan onlar bastan yapıolar ya zaten yapım suresı 1 ay verıolar bır cogu ve 1 ayda havalandırılmasını onerıyolar.

anamm bak senn hıc sesı cıkmıyo halletmıs bıle..
nerden ne aldın resmı nırde cabık de bakem

ben hep beyaz üstüne istiyodum eşimi de ikna edince secenekleri epey azaltmış olduk zemuszemus karabağlarda komple mdf bi takım beğendik beyaz araları mavi yapacak Şeniz internette daha önce gördüğüm bi takıma benzettik.. bir de son olarak üzerine hayvancık beğenicez.. duvara yapacağımız bordur yada alacağımız uyku setinin desenini yapabiliyolar.. alkisalkisalkis bi de onu begenirsek en son o kaldı opuyorumnanaktan 3 kapılı, büyüyebilen beşik, şifonyer, ayna, oyuncak sandığı, raf derken 1700e zorakiii aldık kaydirigubbakcemile5 ama içimize sindi kaydirigubbakcemile2

valla canım bende hemen bakmak istiyorumda eşim biraz tedirginnn
Allah sağlık versin evlatlarımıza da... eşimin akrabası var torunları oldu 45 gün felan oluyor normal zamanda doğdu ama çocuk doğar doğmaz anlaşıldıki kas hastasıymış kalp kasları çalışmıyor şuan yoğun bakımda, küvözden çıkınca mosmor oluyomuş çiğerlere hava felan gitmiyormuş, bebeğin yaşama şansı sıfır yani anne babadan fişi çekmelerini istiyorlarrr... zor bir durum Allahım düşmanıma vermesin, hal böyle olunca eşim şu 7 ayı atlatalım acele etme felan diyor kendince haklı ama hiçbişeyin garantisi yok şimdi oda alırız Allah vermesin bişey olur felan görmeye dayanamazsın diyor...

tamam canım 9 da kapıda buluşalımmm :lepi:

benim annem tek babam yopk annemden eşya beklentim yok benimde ama
elinde olsa herşeyi alır veriri buna %100 eminim
eşimin ailesinde de yok k.validem yelek felan örüyo görümcem de kıyafetler alıyomuş öle dedilerde bi beklentim yok kimseden benimde zaten eşya kısmını kendim halletmek istiyorum kimse karışmasın birde parasını verseler modelinide seçerler neme lazımmmm....

tabiki kimseden para beklemiyor insan. teyzemler deli divane olmuşlar hepsi birşeyler örüyor.
ama bizim erkek tarafı sanki ortada bir bebek yokmuş gibi davranınca sinirlerim bozuldu . o yüzden annemlere de kızıyorum herşeyi siz yapmayın diye.

ya bak sen ne guzel dusuncelısın.
ben bole dusuncelı olmalımıyım emın degılım..
yanı zaten ınsanın her ıstedıgı eksık oluyo hayatıımız boyunca hayat sartlarına tavız vermek zorundayız ama en azından bu seferlık canımın ıstedıgını yapayım dıyorum.
bıyandanda kıyamıyorum cnaım sıkılıyo..
bızımkıde tamam zor olucak ama ucuz bı takım alırsak 4 taksıtte odersen pahalısını alır 10 taksıt yaptırır oderım her turlu dıyor ne bılımm yaa..

gözunaydınnn

yani o da doğru tabi..
taksit sayısını uzatıp istediğini alırsın..
ama ne biliim işte bebeğin masrafı da çok artık bir sürü eksik var
bakalım hayırlısı olsun ya
yaşayıp görecez artık..
biz peşin verip fiyatı biraz daha indirtmeyi planlıyoruz ama bakalım..

çok şükür Allaha
bunu kutlayalımhihoyyyt
zaten ben senın kızım olcagını bıldıgımde bana dondurma sozu vermıstın ama
ben hep beyaz üstüne istiyodum eşimi de ikna edince secenekleri epey azaltmış olduk zemuszemus karabağlarda komple mdf bi takım beğendik beyaz araları mavi yapacak Şeniz internette daha önce gördüğüm bi takıma benzettik.. bir de son olarak üzerine hayvancık beğenicez.. duvara yapacağımız bordur yada alacağımız uyku setinin desenini yapabiliyolar.. alkisalkisalkis bi de onu begenirsek en son o kaldı opuyorumnanaktan 3 kapılı, büyüyebilen beşik, şifonyer, ayna, oyuncak sandığı, raf derken 1700e zorakiii aldık kaydirigubbakcemile5 ama içimize sindi kaydirigubbakcemile2

ohh ohh gopzunaydın halletmıssın sen ne guzel..
cok kıskandııımmmm

çok şükür Allaha

GÜNAYDIN KIZLAR..süper işte özgecim ben cok düşük bir zam aldım cumartesiden beri moralim sıfır bu konuda esiminki hala belli olmadı

çok şükür Allaha
oh oh maşallahhhhh Allah daha çok versin bizimde zamlar mart başı belli oluyooo bakalım bana % kaç verecekler merak ediyorummm

çok şükür Allaha

ne güzel bak bebeğin kısmeti geliyor.
benim kocam da % 6,5 zam almış. bebeğin bez parasını anca karşılıyor aldığı zam.
dövecem bu patronları :oklava:

Back
X