bunaaakk buunaaakkk
şişkoooo şişkoooo
evet evet eşlerle gidiyoz..bu bizim buluşma sanırım atladım hemen ama ben de esimle gelecektim ztn yoksa kız kızamıydı plan esler de gelsin bence pazarlık konusu var sonra onlar da görsünler dimi amaabilmiyorumkismile
şişkolugun çözümü var daşişkoooo şişkoooo
bu bizim buluşma sanırım atladım hemen ama ben de esimle gelecektim ztn yoksa kız kızamıydı plan esler de gelsin bence pazarlık konusu var sonra onlar da görsünler dimi amaabilmiyorumkismile
3 kapılı değil gardrobu ama ben böle istiyommbizim attığımız ne renk :mymeka:
bakmadın mı hiç alsanaalsanasmile
şişkolugun çözümü var da
bunaklıgı naapcez aklinialirimsmile
belki yapıyolardır 3 kapılı yaa.. bilmiyorumkismile3 kapılı değil gardrobu ama ben böle istiyomm
Meltem Modüler | Bebek Odaları - Safari
Meltem Modüler | Bebek Odaları - Venüs
Litte Colors Bebek Odası Takımı - EVANTE | | Bebefix.com ama bu çok pahalı yaaa
yewrum benim dr 2 li test için ve 4 boyutlu için orada Hakan bey var ona yönlendiriyo abimde orada dr, ama ben feminart diye bi klinik var oraya gidiyom neden sordun kuşummmhihoyyytukla sen medipol hastanesinemi gidiyodun?
senınde bos zamanın yokkı anacım..ertele sende ned eolsa muayenehaneye gıdıyosun o kdar para verıosun o doktora azcıkta nazın gecsın ayolkaydirigubbakcemile3
tamam stellacım haberleşir gideriz. bir de kadıköy modaya giderken küçük bir dükkan var ürünleri çok şeker. oraya da gidip fiyat soracağım.
halısı nevresimi lambası falan hep aynı model. umarım pahalı değildir.
evet canım bende büyüyebilen beyaz istiyorum, biz parlak istemiyoruz oda isteğe göre farklı tonda boyanabiliyor, dolabının bir kısmına buzlu cam koydururum belki 3 kapılı dolap istiyorumbu 2000 lira dediklerin büyüyenmi acaba bende modokodan bakıcam büyüyen istiyorum ve beyaz olsun ne tür boya kullandıklarını söyledilermi sana? bu ay sonu gidip sipariş vermek lazım o zaman bide hangi mağzadan baktın canım ya ismini verebilirmisin ?bilmiyorumkismile
=)) eslerle gıdıyoruz cicim=)
evet bu kez dogru yere atladın hehe hee
hihoyyytgiderikkkyok canım bız uklayla kuafore gıtcez cumartesı gunu ordanda emınonunde havuzluhana alısverıse gıderız belkım
bende gelmek istiyom yaaabilmiyorumkismile
iyi işte tanışırlardakocan da gelsin
benimki de kesin gelmek ister
zaten erkek olsun yanımızda
27 senedir zayıfım ki bençözümü vardıda 27 senedir niye uygulamıyonşakkıdı
ne kötüsünüz yaaa. Benim bu cumartesi şeker yüklemem varyine bensiz yaptınız kuaför planını dimi siz hep beni unutun zaten
akşam nasıl gitcez kız araba yokki bizdebilmiyorumkismilebızımkıde oraya yalnız gondermez zatenkaydirigubbakcemile3
ama cumartesı gunduz gıdersek gelemz aksam gıtmemıs lazımbilmiyorumkismile
27 senedir zayıfım ki ben
hem bak hala bunaksın
ben 28 yaşındayım..
hamilelikte şişko oldum ben..
onunda çözümü doğurduktan sonra
senin bebiş olunca senin hafıza kuvvetlencek mi aklinialirimsmile
akşam dediği 6 da işteakşam nasıl gitcez kız araba yokki bizdebilmiyorumkismile
bahariyeyi geçince mi, adı ne
uygun bişiler bulursan bizede haber ver
evet canım bende büyüyebilen beyaz istiyorum, biz parlak istemiyoruz oda isteğe göre farklı tonda boyanabiliyor, dolabının bir kısmına buzlu cam koydururum belki 3 kapılı dolap istiyorum
dolabının içini raflarını senin isteğine göre değiştiriyorlar
modokoda bebek odaları ağırlıklı olarak sonda zaten
Çocuk Kalbi
Mutlu bebe dünyası
bu ikisinde beğendiklerim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?