- Konu Sahibi daemon
-
- #43.661
benim hic midem bulanmadi,düne kadar.dün cok fena oldum sabah kahvaltisindan sonra.yumurtadan tiksindim ya.domatesle yumurtayi ayni anda yiyemiyorum.hepsini yiyip,en son yumurtanin kendisini yiyiyorum.yumurtayi peynirle domatesle falan yedigimde:sinifsinif: kokuyor bana.o zamanda midem alt üst oluyor.DOGRUDR YOUNDUR HERKES OZMNNN SESSIZKENDE BI AGRıP OLYR BU ORTALIK:d
BENCE BENIM 9 AY DEVAM EDECK BU KUSMALARIM MALESFAMA BOGAZM COK DEFORME OLUYR COK CNMDA YANIYOR
zorla nasıl uyandırıyonuz bilmiyorumkismile
bendede öyle oluyordu canim.endiselenme sakin.birgün tekmeliyorsa ertesi günü hic sesi cikmiyordu ama hafta hafta degisiyorlar.benimki dün öğlenden beri kıpraşmadı bilmiyorumkismile
açık pembik olsun yaa cok da bağırmasıınnn :1ninca:
güneydın masaaaallllgünaydıııııııııııııın hepinizeeeeeeee
çekicem resimde bebişkomGünaydın kızlar
elhamra boya bitince resmini çekip koyar mısın buraya
merak ettim bilmiyorumkismile
zorla nasıl uyandırıyonuz bilmiyorumkismile
:roflol: yok kıss o elifzelin pembiğicok merak ediyorum odayıı bilmiyorumkismile yalnız pembik deyince siz benden bahsediyorsunuz sandım adımı görünce kaydirigubbakcemile3
ay cok hoşmuş..karnıma tık tık vuruyorum biraz da sallıyorum o zaman uyanıyor.
bir de azıcık karnıma doğru dönsem sıkışıyor hemen vuruyor sıkıştım diye.
küçük hanım rahatsız oluyor öyle yapınca kaydirigubbakcemile3
benim hic midem bulanmadi,düne kadar.dün cok fena oldum sabah kahvaltisindan sonra.yumurtadan tiksindim ya.domatesle yumurtayi ayni anda yiyemiyorum.hepsini yiyip,en son yumurtanin kendisini yiyiyorum.yumurtayi peynirle domatesle falan yedigimde:sinifsinif: kokuyor bana.o zamanda midem alt üst oluyor.
insaallah.bende öyle diyorum.su dönem cok sakin benim kizim.acaba kuzularin sessizliginimi oynuyorlar.:uhm:
benimkisi sürekli uyuyor ama . bazen oynasın diye zorla uyandırıyoruz o zaman sinirlenip tekmeliyor sempatiksalakcinni
umarım doğunca da böyle sakin olur
lülülülülülü
kocişte öle diyo ama
sen söleyince kafama yattı temam boyamıcam galba:ecrin_bebek:
evet boyamaaaaaaa
dürtüyon böle huuuu diyeyasakkelime
:roflol: yok kıss o elifzelin pembiği
ay cok hoşmuş..
benimki uyanmıyor valla o şekilde kesinlikle uyandıramıyom..
açıktımmmcokacimcoook
ben geçen hafta daha sık hissediyordum
bu hafta hareketsiz benimki bilmiyorumkismile
insaallah.bende öyle diyorum.su dönem cok sakin benim kizim.acaba kuzularin sessizliginimi oynuyorlar.:uhm:
aynen öyle.bugünlerin tadini cikartalim.cok az zamanimiz kaldi.yogun bir tempo:dance: bizi bekliyor.sen daha hareketlisin ama gün içinde ondandır kuşum uyuyodur
birde bi hafta falan var aramızda az ama
öle deme
1 hafta bile cok değişim gömsteriyolar
kuduruk elifzelsempatiksalakcinni
eyvaaah
doğuncada böle yaparsa
ben nöbetçi olcem desene
benim hic midem bulanmadi,düne kadar.dün cok fena oldum sabah kahvaltisindan sonra.yumurtadan tiksindim ya.domatesle yumurtayi ayni anda yiyemiyorum.hepsini yiyip,en son yumurtanin kendisini yiyiyorum.yumurtayi peynirle domatesle falan yedigimde:sinifsinif: Kokuyor bana.o zamanda midem alt üst oluyor.
herkese günaydın kızlar..
elhamracım ben de çok acıkıyorum bu günlerde...şu anda da feci şekilde açııımmmcokacimcoook
aynen öyle.bugünlerin tadini cikartalim.cok az zamanimiz kaldi.yogun bir tempo:dance: bizi bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?