2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saanda cok gecmıs olsun cnm işte yemek borum falan mahvoluyor gunde 5-6 kez kusunca allh benm gıbılere kolaylık versın

gerçekten biraz zor bi durum canım..ama napıcaksın işte,allah sabrını da verir sen hiç merak etme..bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsini unuturuz inşallah..:1hug:

gecen sene haziranda dogumyapan bir arkadasım var o da aynı sekilde kız sürekli kustu ama o evdeydi yine biz işteyiz allah yardım etsin canım ne diyeyim grissini ye sürekli hiç aç durma .. serum da iyi bişey değilkii insallah yiyebilirsin kg aldırdı mı serum pekii

cok şişmesek bari ya

korkutma kıs insanıeyvahedigeldismile
tabi ne sandinki datlum.o güzel,rahat günler geride kaldi artik.kücük zombiler geliyor.:ecrin_bebek:gecen arkadasim diyordu,kizi 10 aylik.artik hic bir sekilde tutamiyorum.delikafaduldenkesinlikle yataginda yatmiyor,sürekli benle olmak istiyor.iki dakika gözümü ayiramiyorum ya kafayi,ya gözü patlatiyor.herseyi agzina götürüyor,yerleri yaliyor :icecream:eeeee düsün artik.Allah hepimizin yardimcisi olsun.eyvahedigeldismile

gözler kalbin aynasıdır elhamra sempatiksalakcinni
ama böyle daha iyiymiş. 3 gözlü olunca etrafı daha net görüyorum kaydirigubbakcemile3

bütün auraların açık senin yavrum 3. göz malumsempatiksalakcinni

ben aç kalınca çok bulanıyodum..seninde mi öyle oluyo..sürekli azar azar bişeyler atıştır bence canım..

ay kanaryacım korkutma gözümüzü yaabilmiyorumkismilenapcaz biz yaa..yandık wallaohaoldumsmile

yerimi yalıyo ay deli bunnarkaydirigubbakcemile3
ay bizim arkadaşında bebiki yerdeki karıncaları yakalayıp yiyomuş:roflol:

canim ya bu halinle nasil boyadin.zorlanmadinmi hic

ne boyaması kız
kociş boyadı yazık yorgun yorgun işten gelip
bende yanına oturdum konuştumda konuştum
biraz nefes al dedi arada o kadarbilmiyorumkismile

dökülmez inşallah ya
buara simli boyamak isteyenlere ölçü veriyim
1.5 kg boyaya
4 adet sim(hani küçük boylar varya iki parmak boğumu kadar falan...aha ölçüye bak boğumkaydirigubbakcemile3)

yok cnm dokulmez dokulcek gıbımı duruyor yoksa:8

yerimi yalıyo ay deli bunnarkaydirigubbakcemile3
ay bizim arkadaşında bebiki yerdeki karıncaları yakalayıp yiyomuş:roflol:

oo karınca yiyenler ,böcek yiyenler, terlik altı yalayanlar daha neler göreceğiz bir bilseniz.
ne yapsın çocuklar mikroplarla böyle samimi oluyorlar. ellemeyin çocukları

Herkese selam kızlar,
bugün benim karnım çok ağrıyor ayaklarım üşüyor ısıtamadım bir türlü o da gaz yaptı galiba karnım çok ağrıyor. Gecede bizimkinin oynamalarından uyuyamadım. Sizler nasılsınız?

amin canim sagol.evet almanyadayim.cok zor hemde.mafoldumbenAllah nasip ederse agustosta kizimla beraber tr deyiz.2 ay falan kalicam insaallah.

ablam da temmuzda gelecek canım neresindesin sen o da almanya sınırında enchede de almanya ya cok sık gidiyorlar.ben de eğer bebekim cok huysuz olmazsa ve esim de sesini cıkarmazsa dogum iznim de 15 günlüğüne falan ablamın yanına kacmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…