saanda cok gecmıs olsun cnm işte yemek borum falan mahvoluyor gunde 5-6 kez kusuncaallh benm gıbılere kolaylık versın
efet cnm 6.haftamda başladı hiç geçmedi aksama kdr kusyrmişyernde adamlrın ıcı cıkdı benı dınlemekten . Ilk başlarda patronum acıyıp gonderıyordu ama baktı hiç gecmıyor napsın bulanıt hapı verdı doktorum ama işe yaramıyor cnm onlar hafıfı bulantılar için serum cok yedım işte 3-4 gunde bir serum takılıyordu buaralr yemeye basladım dıye takmyrlr ama yınede kötüyüm işte
archi gözler nasıl gözlersempatiksalakcinni
2 hafta sonra falan sanırım iyice belli olacak ne güzeeelll kaydirigubbakcemile5
tabi ne sandinki datlum.o güzel,rahat günler geride kaldi artik.kücük zombiler geliyor.:ecrin_bebek:gecen arkadasim diyordu,kizi 10 aylik.artik hic bir sekilde tutamiyorum.delikafaduldenkesinlikle yataginda yatmiyor,sürekli benle olmak istiyor.iki dakika gözümü ayiramiyorum ya kafayi,ya gözü patlatiyor.herseyi agzina götürüyor,yerleri yaliyor :icecream:eeeee düsün artik.Allah hepimizin yardimcisi olsun.eyvahedigeldismilecok şişmesek bari ya
korkutma kıs insanıeyvahedigeldismile
gözler kalbin aynasıdır elhamra sempatiksalakcinni
ama böyle daha iyiymiş. 3 gözlü olunca etrafı daha net görüyorum kaydirigubbakcemile3
efet cnm 6.haftamda başladı hiç geçmedi aksama kdr kusyrmişyernde adamlrın ıcı cıkdı benı dınlemekten . Ilk başlarda patronum acıyıp gonderıyordu ama baktı hiç gecmıyor napsın bulanıt hapı verdı doktorum ama işe yaramıyor cnm onlar hafıfı bulantılar için serum cok yedım işte 3-4 gunde bir serum takılıyordu buaralr yemeye basladım dıye takmyrlr ama yınede kötüyüm işte
canim ya bu halinle nasil boyadin.zorlanmadinmi hicdökülmez inşallah ya
buara simli boyamak isteyenlere ölçü veriyim
1.5 kg boyaya
4 adet sim(hani küçük boylar varya iki parmak boğumu kadar falan...aha ölçüye bak boğumkaydirigubbakcemile3)
tabi ne sandinki datlum.o güzel,rahat günler geride kaldi artik.kücük zombiler geliyor.:ecrin_bebek:gecen arkadasim diyordu,kizi 10 aylik.artik hic bir sekilde tutamiyorum.delikafaduldenkesinlikle yataginda yatmiyor,sürekli benle olmak istiyor.iki dakika gözümü ayiramiyorum ya kafayi,ya gözü patlatiyor.herseyi agzina götürüyor,yerleri yaliyor :icecream:eeeee düsün artik.Allah hepimizin yardimcisi olsun.eyvahedigeldismile
tabi ne sandinki datlum.o güzel,rahat günler geride kaldi artik.kücük zombiler geliyor.:ecrin_bebek:gecen arkadasim diyordu,kizi 10 aylik.artik hic bir sekilde tutamiyorum.delikafaduldenkesinlikle yataginda yatmiyor,sürekli benle olmak istiyor.iki dakika gözümü ayiramiyorum ya kafayi,ya gözü patlatiyor.herseyi agzina götürüyor,yerleri yaliyor :icecream:eeeee düsün artik.Allah hepimizin yardimcisi olsun.eyvahedigeldismile
amin canim sagol.evet almanyadayim.cok zor hemde.mafoldumbenAllah nasip ederse agustosta kizimla beraber tr deyiz.2 ay falan kalicam insaallah.almanyada mısın zor gurbetlik ya allah kolaylık versin ablam da hollanda da yasıyor :gitme:
canim ya bu halinle nasil boyadin.zorlanmadinmi hic
dökülmez inşallah ya
buara simli boyamak isteyenlere ölçü veriyim
1.5 kg boyaya
4 adet sim(hani küçük boylar varya iki parmak boğumu kadar falan...aha ölçüye bak boğumkaydirigubbakcemile3)
günaydın güzellerrrrr ayyyy sabah sabah bi korktum bi korktummm asansörde kaldım hemde
tek başımaaaaa offfffff kabus gibiydiiiii bilmiyorumkismile
yerimi yalıyo ay deli bunnarkaydirigubbakcemile3
ay bizim arkadaşında bebiki yerdeki karıncaları yakalayıp yiyomuş:roflol:
gecmis olsun.cok kötü bir durum.günaydın güzellerrrrr ayyyy sabah sabah bi korktum bi korktummm asansörde kaldım hemde
tek başımaaaaa offfffff kabus gibiydiiiii bilmiyorumkismile
yok cnm dokulmez dokulcek gıbımı duruyor yoksa:8
amin canim sagol.evet almanyadayim.cok zor hemde.mafoldumbenAllah nasip ederse agustosta kizimla beraber tr deyiz.2 ay falan kalicam insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?