2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladim canim.ne bileyim benim kirkim cikar cikmaz kendimi atacam da tr ye.ekimde de fazla soguk olmaz ama yagmurlu olur

hıc sorma canım bıdahakı sefere gotursemmı dıye dusunmuyor degılım artık kesın demıyor adam ya.alısverıs yapıcaz daha dedım yok alısverıs 28 haftadan sonra dedı.[/QUOTE]
Deli midir nedir yaa ayrıntılı ultrasonda kesin çıkar süpriz olsun bakalım sana
tamam canım anneme yakın gıderım dr ısmı neydı

Ahmet Kökden

anladim canim.ne bileyim benim kirkim cikar cikmaz kendimi atacam da tr ye.ekimde de fazla soguk olmaz ama yagmurlu olur

senin durumun farklı canım tabiki geleceksin ailenin yanına ben de öyle olsam doğumdan 10 gün sonra bile çıkar gelirim canım isterse ama benim herkes burda benimkisi çok keyfi beni millet ayıplar öyle yapsam kaydirigubbakcemile3 grs seker

hıc sorma canım bıdahakı sefere gotursemmı dıye dusunmuyor degılım artık kesın demıyor adam ya.alısverıs yapıcaz daha dedım yok alısverıs 28 haftadan sonra dedı.
Deli midir nedir yaa ayrıntılı ultrasonda kesin çıkar süpriz olsun bakalım sana

Ahmet Kökden[/QUOTE]

ıns gorunur detaylıda yaa.pekı randevu almak lazımmı

Nabrsiniz kızlarrrrrrrr mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
hoşgeldiiin

ıns gorunur detaylıda yaa.pekı randevu almak lazımmı[/QUOTE]
tabi gitmeden 2-3 gün önceden randevu alman lazım ayrıntılıya bakan ters bir doktor ama Ahmet bey iyi bir doktor sonuçta 160 vermek var 88 vermek var 88+12(katkı payı)
Sen bilirsin ama ben çok araştırdım en uygun bu hastaneyi buldum.

Selam kızlar umarım keyifler yeindedir. Ben bir yakın geçmişe gözatayım

Kızlar odanın güzelliğine bakar mısınız :)

2010 Mart annelerinden birine ait, aldığı diğer giysiler de siyah-beyaz sayılır. Bayıldım ben bunlara

saol canım omrumu yedı be yeteeeeeeeer dıye bagırmak ıstıyorum bu ne be.artık detaylıdada bellı olmassa obur aya kalacak bızım cınsıyet belkıde obur ay belkıde obur ay ve belkıde dogunca.

yok cnm detaylıda kesin belli olurrr gerçi bizimkide yordu bizi detaylı 2 defa yapıldı
2gün boynuca cinsiyeti göremediii en sonunda gösterdi cadıı
yani detaylıda kesin görürler çünkü onun bacaklarını da alt kısmıda incelemek zorunda ve bu nedenle uygun pozisyonu bekliyor.bacak kısmını görünce zaten cinsiyette belli oluyorrr
cnmm bizimkide detaylıda görebildiiiiiii:lepi:

Kızlar odanın güzelliğine bakar mısınız :)

2010 Mart annelerinden birine ait, aldığı diğer giysiler de siyah-beyaz sayılır. Bayıldım ben bunlara

kullanşlı değil ama dolabı küçük beşiğide büyümüyo uzun süre kullanamazsın ilerde bebeğinin eşyaları o dolaba sığmaz e tabi bebekde beşiğe model güzel fakat büyük dolaplı ve büyüyen beşikli almak daha isabetli olur bence

qünaydın kızlarrr
ay uyumaktan şiştim yaaa :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…