- Konu Sahibi daemon
-
- #43.781
anladim canim.ne bileyim benim kirkim cikar cikmaz kendimi atacam da tr ye.ekimde de fazla soguk olmaz ama yagmurlu olurcanım temmuzda nası geleyim akannehir hem yeni doğum yapmış olucam hem de ablamlar zaten burda olacaklar ağustos sonuna kadar neredeyse kaydirigubbakcemile3 ben ancak ekim gibi düşünebilirim gitmeyi sonbaharda yanii yerimseniben
tamam canım anneme yakın gıderım dr ısmı neydı
saol canım omrumu yedı be yeteeeeeeeer dıye bagırmak ıstıyorum bu ne be.artık detaylıdada bellı olmassa obur aya kalacak bızım cınsıyet belkıde obur ay belkıde obur ay ve belkıde dogunca.
anladim canim.ne bileyim benim kirkim cikar cikmaz kendimi atacam da tr ye.ekimde de fazla soguk olmaz ama yagmurlu olur
Deli midir nedir yaa ayrıntılı ultrasonda kesin çıkar süpriz olsun bakalım sanahıc sorma canım bıdahakı sefere gotursemmı dıye dusunmuyor degılım artık kesın demıyor adam ya.alısverıs yapıcaz daha dedım yok alısverıs 28 haftadan sonra dedı.
Nabrsiniz kızlarrrrrrrr mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
bence farklı bir doktora daha git yerimseniben
detaylıda gıdıcem ya canım bu hafta halledıcem bakalım
hoşgeldiiinNabrsiniz kızlarrrrrrrr mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
hadi bakalım bence kızın olacak senin
saol canım omrumu yedı be yeteeeeeeeer dıye bagırmak ıstıyorum bu ne be.artık detaylıdada bellı olmassa obur aya kalacak bızım cınsıyet belkıde obur ay belkıde obur ay ve belkıde dogunca.
Kızlar odanın güzelliğine bakar mısınız :)
2010 Mart annelerinden birine ait, aldığı diğer giysiler de siyah-beyaz sayılır. Bayıldım ben bunlara
yağmurlu lapa kar mı akannehir
hadi bakalım bence kızın olacak senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?