- Konu Sahibi daemon
-
- #43.801
Kızlar odanın güzelliğine bakar mısınız :)
2010 Mart annelerinden birine ait, aldığı diğer giysiler de siyah-beyaz sayılır. Bayıldım ben bunlara
iyi canım senden yağmurlu lapa karı izliyorum camdan aklinialirimsmile
Kızlar odanın güzelliğine bakar mısınız :)
2010 Mart annelerinden birine ait, aldığı diğer giysiler de siyah-beyaz sayılır. Bayıldım ben bunlara
hoşgeldin canımqünaydın kızlarrr
ay uyumaktan şiştim yaaa :bbo:
çok güzel ama bebek odası bence biraz da ha süslü olur çiçekli felan
kıskançlığımdan birazda yapıyorum ben bebeğime oda yapamıycam da:gitme:
tabi gitmeden 2-3 gün önceden randevu alman lazım ayrıntılıya bakan ters bir doktor ama Ahmet bey iyi bir doktor sonuçta 160 vermek var 88 vermek var 88+12(katkı payı)hoşgeldiiin
ıns gorunur detaylıda yaa.pekı randevu almak lazımmı
qünaydın kızlarrr
ay uyumaktan şiştim yaaa :bbo:
Selam kızlar umarım keyifler yeindedir. Ben bir yakın geçmişe gözatayım
tabi gitmeden 2-3 gün önceden randevu alman lazım ayrıntılıya bakan ters bir doktor ama Ahmet bey iyi bir doktor sonuçta 160 vermek var 88 vermek var 88+12(katkı payı)hoşgeldiiin
ıns gorunur detaylıda yaa.pekı randevu almak lazımmı
ne güseeeell sabah zor kalktım cok yorgunum bu aralar cookk cumaya kadar da iş var bilmiyorumkismile cuma ctsi pzr uyucam ben de ohhhh annem gelcek perşembe günü ctsi de çok sevdiğim bi arkadasım annesi ile kalmaya gelcek perşembee gelsiiiiinnnn bi an önceeeeeee ya keşke çok kar yağsa da bgn erken çıksak bilmiyorumkismile hadi istanbulun calısan anne adayları el ele tutuşup kar duasına çıkalım kaydirigubbakcemile3:lepi: verin eliniziiii bilmiyorumkismile
cosmosempatiksalakcinni
tabi gitmeden 2-3 gün önceden randevu alman lazım ayrıntılıya bakan ters bir doktor ama Ahmet bey iyi bir doktor sonuçta 160 vermek var 88 vermek var 88+12(katkı payı)
Sen bilirsin ama ben çok araştırdım en uygun bu hastaneyi buldum.
bencede kız. kız geç gösterirmiş kendini[/QUOTE
bende bastan berı oyle hıssettım ama hayırlısı yaa.ben sadece severken karnımı kızım yada oglum dıye sevmek ıstıyorum ısmıyle seslenmek ıstıyorum o kadar cok seymı ıstıyorum yaa.
bencede kız. kız geç gösterirmiş kendini[/QUOTE
bende bastan berı oyle hıssettım ama hayırlısı yaa.ben sadece severken karnımı kızım yada oglum dıye sevmek ıstıyorum ısmıyle seslenmek ıstıyorum o kadar cok seymı ıstıyorum yaa.
yok cnm detaylıda kesin belli olurrr gerçi bizimkide yordu bizi detaylı 2 defa yapıldı
2gün boynuca cinsiyeti göremediii en sonunda gösterdi cadıı
yani detaylıda kesin görürler çünkü onun bacaklarını da alt kısmıda incelemek zorunda ve bu nedenle uygun pozisyonu bekliyor.bacak kısmını görünce zaten cinsiyette belli oluyorrr
cnmm bizimkide detaylıda görebildiiiiiii:lepi:
hoşgeldin canım
kıskandırma yaa burda hiç uyuyamayanlar da var Örnek: Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?