archiimm ben de aynı seyi diyorum bana benzesin kirpikleri ve dudakları babaya benzesin diyorum kaydirigubbakcemile3
hareketsiz kal bi süre kıpraşma
uyuyodur yawrum be bişi olmaz sende
gecmis olsun canim üsütmüssündür dikkat etHerkese selam kızlar,
bugün benim karnım çok ağrıyor ayaklarım üşüyor ısıtamadım bir türlü o da gaz yaptı galiba karnım çok ağrıyor. Gecede bizimkinin oynamalarından uyuyamadım. Sizler nasılsınız?
cnm o girrssini beni nasıl mahvettı bı bılsen onu cıkarması daha ıgrenc oluyr yakıyr tum yemek borumu cubuk kraker leblebi grissini hepsını denedım ve hepsınıde gormek ıstemyrm mecbr sabretcm böle gideck sanrm
İlk çocuklar genelde babaya benzermiş ben istiyorum ki bebekliği dayıya benzesin kardeşimin ufaklığı çok tatlıydıda bilmiyorumkismile
Bende artık oğluma bir sürü şey alıyorumhihoyyyt montunu aldım, gömlek aldım, eşortman takımı aldım sadece zıbınlarını almadık annemle bir cumartesi gidip onlarıda halledicez
tamam uyuyodur herhalde..
amma alışmışım yaaa..
bide dün gece de çok uğraştım oynasın diye oynamadı
o yusden aklım onda hep bilmiyorumkismile
hehehe benim dudaklar ince eşiminkilerin maşallahı var o yüzden tek dudağı benzesin
ama ben böyle diyorum ya kesin dudakları bana benzer diğer yerleri babaya benzer. bende hırsımdan çatlarım eyvahedigeldismile
benim de ilk zamanlar midem bulanıyordu cok ama fazla kusmadım o zamanlar aynen ben de grissini bile yiyemiyordum seni anlıyorum canım sabret sonunda seni çooook güzel bir hediye bekliyoryerimseniben
kölne yakinim canim. ben tr ye sen buralara geleceksin yani.ne güzel degisiklik olur.yanliz ucakta cok huysuzlaniyorlar canim,sürekli agliyorlar.kulaklari falan tikaniyor ya ondan dolayi. bende onu düsünüyorum simdiden.yanliz gidicem.esim sonra gelecek,dönerken sorun yok yani.ablam da temmuzda gelecek canım neresindesin sen o da almanya sınırında enchede de almanya ya cok sık gidiyorlar.ben de eğer bebekim cok huysuz olmazsa ve esim de sesini cıkarmazsa dogum iznim de 15 günlüğüne falan ablamın yanına kacmayı planlıyorum
boyadim deyince ne bileyim,nasil yapti bu kiz bunu diye düsündüm.yani birak boyamayi birsey kaldirmaya korkuyoruz anacim.eyvahedigeldismile
PUHAHAHA ÇOK TATLISIN YAAAAAAAAAAAAAAAAAABNMKIDE BANA BAZN ÖLE DIYOR AMA BEN HEMEN KUSUYRM:)a.s
archinin bebikinin dudakları araplar gibi olceksempatiksalakcinnihehehe benim dudaklar ince eşiminkilerin maşallahı var o yüzden tek dudağı benzesin
ama ben böyle diyorum ya kesin dudakları bana benzer diğer yerleri babaya benzer. bende hırsımdan çatlarım eyvahedigeldismile
ay haiiiiinSENDE BENIM GİBİ DURT BAKALIM NAPCAK:d BEN CALISRKEN BAZEN KARNIMI MASAYA DAYIYRM HERLDE SIKISYR TIK EDIYR:d OARADA:roflol:
tamam uyuyodur herhalde..
amma alışmışım yaaa..
bide dün gece de çok uğraştım oynasın diye oynamadı
o yusden aklım onda hep bilmiyorumkismile
dogurmus annelerde diyor ki,bebegimin karnimda olmasini,onun oradaki tekmelerini cok özledim diyor.dün gece dedim kendi kendime doğmuş olsada
böle karnımda uyutmucana bari
en azından dokunsam sevsem
ayyy archi kız helecan basıyo
neye benzicek acep
burda kar başladı ama siddetli de yağmur var çok enteresan bir görüntü lapa lapa kar atıyor ama hızlı da yağmur yağıyor hiç de görmemiştim böyle bişey heeakannehirbilmiyorumkismile
kölne yakinim canim. ben tr ye sen buralara geleceksin yani.ne güzel degisiklik olur.yanliz ucakta cok huysuzlaniyorlar canim,sürekli agliyorlar.kulaklari falan tikaniyor ya ondan dolayi. bende onu düsünüyorum simdiden.yanliz gidicem.esim sonra gelecek,dönerken sorun yok yani.
dogurmus annelerde diyor ki,bebegimin karnimda olmasini,onun oradaki tekmelerini cok özledim diyor.
kar nası bişi yabilmiyorumkismile
canim cok normal.inan bende cok slkinti yapmistim.hafta hafta gebelikde de yaziyor,bu haftalar bebeginizin hareketlerini hissetmeyebilirsiniz.bu durumda sakin endiselenmeyin diyorlar.kızımı neden hissetmiyorum yaaa mafoldumben
ben her sabah hissederdim alışmışım.
merhabalar herkese az once dr dan geldım cok sukur gordum bebegımı bel cevresıne gore nedemekse artık 475 gram dedı bacakları uzunmus bıraz esım uzun boylu olacak dedı dr da herhalde dedı.ayrıntılı usg 250 dedı cokmus dedım baska yerde tabı.bu sefer 160 nasıl dedı ıyı dedım hastane ısmı dr ısmı verdı.sızce bu fıyat ıyımı kızlar.tetanoz asısı ben sormadım oda bahsetmedı.zaten esınede yaptırtmadıgını sekreterı onceden demıstı bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?