cnm bu yagmur kesılmıcekmııı yaa sımsekler cakıyor cok korkarım gokgurltusundennben
cnm bu yagmur kesılmıcekmııı yaa sımsekler cakıyor cok korkarım gokgurltusundennben
Orda haklısın pazar günleri o yataktan hiç kalkamıyorum sersem gibi oluyorum sarkım saçak dolaşıyorum evin içinde.ay canım yaa valla uyku hiç iyi bişey değil
kendimi sersem qibi hissediorum
beynimin içi uyuşmuş sankii bilmiyorumkismile
sabah erken kalkmak daha iyi bence
insan dinç ve dinamik oluyorkaydirigubbakcemile5
hayır radyoloji yaptı ama tekrardan doktorum da gördü. sende öle yapıcaksın radyolojide yaptırıp doktorda merak ederse tekrar bakıyor. Bende merak etmişti tekrardan baktı Resimlerini çekiyolar 8-10 tane ona göre yorumluyolar
sana katılıyorum canım. Erkek odası lila olur mu kızlar? Ben lila boyatmayı düşünüyorumda ilerde odası olucak yeri şimdi olamıyor maalesefdeben de öyle canım sade seyleri severim renk olarak bile ama bu bebek odası yahuu siyah da bebekle pek bağdaşmayan bir renk füme duvar siyah beyaz kombine bilmem benim çok hoşuma gitti ama sade ve şık bir dizayn kesinlikle
Herşey yolundadır inş. Haber ver bize canımben buqün dr qidicem kızlar 13:30 da randevum var
minik oğluşumu qörücem
inşallah herşey yolundadır.. :Saruboceq:
dua edin bana :Saruboceq:
Kızlar, diğer annelerin aldıkları cicilere bakarken annelerin pijama ve geceliklerini gördüm. Mevlit için süslü gecelikler almışlar, böyle mi oluyor? Ben kimsenin önüne pijama yada gecelikle çıkamam.
aslında sabah fena diildi ama dimi
Pembikim duvardaki ağaç süsleri de vardı, ama odaya dediğin gibi biraz daha renk katılabilirdi. Mobilya sade olunca üzerine ne yaparsan yap, sırıtmaz bence.
izmirin gökgürültüsü yağmuru bitmiyorrrr
ama şükredin kıslarrr
ankaranın kuru ayazıııı offfffffffff donduruyoooooo
bende çıkmam ilk defa duydum o gecelikler hastane için alınıyor diye biliyorum ben. Mevlütde gecelik mi giyilirKızlar, diğer annelerin aldıkları cicilere bakarken annelerin pijama ve geceliklerini gördüm. Mevlit için süslü gecelikler almışlar, böyle mi oluyor? Ben kimsenin önüne pijama yada gecelikle çıkamam.
Zuzuuuuu link versene be olumunekankayizsmile
Geleyim şefkatli kollarıma alıyım seni güneşimm sempatiksalakcinni
günaydın anneler....
bebek fuarı davetiyenizi ücretsiz olarak almak istiyorsanız alt limit olmaksızın civciv bebe den alışveriş yapmış olmanız yeterli.
civcivbebe com sitesinden veya mağazadan şubat ayının 17sine kadar yapılan alışverişlerde 2 kişilik fuar davetiyesi ücretsiz olarak verilecekmiş. bakırköy de ve bayrampaşa da mağazaları var.
davetiye arayanlara duyurulur...
gel cosmom burda sarılck kımsem yok uyuz cocuk vareheheh töbe töbee
Hem doktor için randevu al hem radyolaji için aynı gün ve yarım saat aralıklı al ilkönce doktora git bence derdini anlat o sana dicek radyolojiye git diye sen zaten ordan da sıra almış olucan ki ona randevuya bile gerek yok. Radyolojiden önce bakmıyor radyoljide o salak adama muayene olduktan sonra sana dolu resim ve sonuçları veriyolar sen hemen doktora götürüyosun gerek görürse ki görmüyor tekrar bakıyor. Bana dr kafasında 4 milimlik ur var dedi ben korkmadım doktorum da 10 mm kadar normal kafa büyünce kendi yokoluyor zaten korkmayın dedi. Hiçde korkmamıştım içim çok rahattı zaten. Doktor bunun için meraklandı ve bu yüzden tekrar baktı banaOrda haklısın pazar günleri o yataktan hiç kalkamıyorum sersem gibi oluyorum sarkım saçak dolaşıyorum evin içinde.
ben dırek radyolojıyemı dalacam yanı sonra dr gorecek demı
bu fuar nerdekibilmiyorumkismile
bu fuar nerdekibilmiyorumkismile
Aç kollarını geliyorummmmanacım hihoyyyt
cnr'da 18-21 şubat'ta. dün konuşmuştuk arkadaşlarla da... onun için fuarın adını detaylı yazmamışım. anne bebek çocuk fuarı.
anaaaaaaaaaaaaaaaummm cabuk ama cosmommmmm hızlanmaya basladııııımafoldumben:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?