2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay canım yaa valla uyku hiç iyi bişey değil
kendimi sersem qibi hissediorum
beynimin içi uyuşmuş sankii bilmiyorumkismile
sabah erken kalkmak daha iyi bence
insan dinç ve dinamik oluyorkaydirigubbakcemile5
Orda haklısın pazar günleri o yataktan hiç kalkamıyorum sersem gibi oluyorum sarkım saçak dolaşıyorum evin içinde.

ben dırek radyolojıyemı dalacam yanı sonra dr gorecek demı[/QUOTE]
Hem doktor için randevu al hem radyolaji için aynı gün ve yarım saat aralıklı al ilkönce doktora git bence derdini anlat o sana dicek radyolojiye git diye sen zaten ordan da sıra almış olucan ki ona randevuya bile gerek yok. Radyolojiden önce bakmıyor radyoljide o salak adama muayene olduktan sonra sana dolu resim ve sonuçları veriyolar sen hemen doktora götürüyosun gerek görürse ki görmüyor tekrar bakıyor. Bana dr kafasında 4 milimlik ur var dedi ben korkmadım doktorum da 10 mm kadar normal kafa büyünce kendi yokoluyor zaten korkmayın dedi. Hiçde korkmamıştım içim çok rahattı zaten. Doktor bunun için meraklandı ve bu yüzden tekrar baktı bana sana katılıyorum canım. Erkek odası lila olur mu kızlar? Ben lila boyatmayı düşünüyorumda ilerde odası olucak yeri şimdi olamıyor maalesefde

ben buqün dr qidicem kızlar 13:30 da randevum var
minik oğluşumu qörücem
inşallah herşey yolundadır.. :Saruboceq:
dua edin bana :Saruboceq:
Herşey yolundadır inş. Haber ver bize canım

Zuzuuuuu link versene be olumunekankayizsmile
Kızlar, diğer annelerin aldıkları cicilere bakarken annelerin pijama ve geceliklerini gördüm. Mevlit için süslü gecelikler almışlar, böyle mi oluyor? Ben kimsenin önüne pijama yada gecelikle çıkamam.

Pembikim duvardaki ağaç süsleri de vardı, ama odaya dediğin gibi biraz daha renk katılabilirdi. Mobilya sade olunca üzerine ne yaparsan yap, sırıtmaz bence.

evt canım onu dedim ya sade ve şık olmuş beyaz renk işte nasıl renk verirsen ver zemuszemus

günaydın anneler....

bebek fuarı davetiyenizi ücretsiz olarak almak istiyorsanız alt limit olmaksızın civciv bebe den alışveriş yapmış olmanız yeterli.

civcivbebe com sitesinden veya mağazadan şubat ayının 17sine kadar yapılan alışverişlerde 2 kişilik fuar davetiyesi ücretsiz olarak verilecekmiş. bakırköy de ve bayrampaşa da mağazaları var.

davetiye arayanlara duyurulur...

izmirin gökgürültüsü yağmuru bitmiyorrrr
ama şükredin kıslarrr
ankaranın kuru ayazıııı offfffffffff donduruyoooooo

kuru ayazını bile özledım oranın desemm ay kızlr yagmrdan cızmelrım acıldı su alıyor ehehehehe rezalt

Kızlar, diğer annelerin aldıkları cicilere bakarken annelerin pijama ve geceliklerini gördüm. Mevlit için süslü gecelikler almışlar, böyle mi oluyor? Ben kimsenin önüne pijama yada gecelikle çıkamam.
bende çıkmam ilk defa duydum o gecelikler hastane için alınıyor diye biliyorum ben. Mevlütde gecelik mi giyilir

bu fuar nerdekibilmiyorumkismile

Orda haklısın pazar günleri o yataktan hiç kalkamıyorum sersem gibi oluyorum sarkım saçak dolaşıyorum evin içinde.

ben dırek radyolojıyemı dalacam yanı sonra dr gorecek demı
Hem doktor için randevu al hem radyolaji için aynı gün ve yarım saat aralıklı al ilkönce doktora git bence derdini anlat o sana dicek radyolojiye git diye sen zaten ordan da sıra almış olucan ki ona randevuya bile gerek yok. Radyolojiden önce bakmıyor radyoljide o salak adama muayene olduktan sonra sana dolu resim ve sonuçları veriyolar sen hemen doktora götürüyosun gerek görürse ki görmüyor tekrar bakıyor. Bana dr kafasında 4 milimlik ur var dedi ben korkmadım doktorum da 10 mm kadar normal kafa büyünce kendi yokoluyor zaten korkmayın dedi. Hiçde korkmamıştım içim çok rahattı zaten. Doktor bunun için meraklandı ve bu yüzden tekrar baktı bana
sana katılıyorum canım. Erkek odası lila olur mu kızlar? Ben lila boyatmayı düşünüyorumda ilerde odası olucak yeri şimdi olamıyor maalesefde

Herşey yolundadır inş. Haber ver bize canım[/QUOTE]

saolasın canım tsk ederım ıyıkı burası var valla yoksa goz gore gore kazıklanacaktım muayeneyle 80 lıra.ıns kendı drum da ıtıraz etmez radyolojı yaptı dıye.

Elhamraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sesim geliyomu delikafadulden delikafadulden delikafadulden ses ver anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…