• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar

moralim gene sıfır dün detaylı ultrasonum vardı bebek çok iyi

ama benim rahim ağzım açılmış 25 mm ye düşmüş erken doğum riskim çok fazlaymış şu an engellemek için progestron iğne tablet ve magnezyuma başladım bir hafta dinlenip ilaçlarımı içip tekrar bakacaklar açıklığıngidişatına göre belki hastaneye yatabilirmişim dikişte atılabilirmiş. Bir yer tutuyormuş rahmi orasıda açılırsa bebek gelir dedi dr moralim çok bozuk.

Birde şekerden dolayı rahim arterleimde kan akışı bozulmuş yüksek preeklampsi riskimde varmış her hafta dr a gidecekmişim bana dua edin bebeğim 28. Haftaya kadar sabretsin

çok geçmiş olsun canım detaylıdamı belli oldu açılma olduğu
rahimde yoksa muayenemi yapıldı

merhaba kızlar

ama benim rahim ağzım açılmış 25 mm ye düşmüş erken doğum riskim çok fazlaymış şu an engellemek için progestron iğne tablet ve magnezyuma başladım bir hafta dinlenip ilaçlarımı içip tekrar bakacaklar açıklığıngidişatına göre belki hastaneye yatabilirmişim dikişte atılabilirmiş. Bir yer tutuyormuş rahmi orasıda açılırsa bebek gelir dedi dr moralim çok bozuk.

Birde şekerden dolayı rahim arterleimde kan akışı bozulmuş yüksek preeklampsi riskimde varmış her hafta dr a gidecekmişim bana dua edin bebeğim 28. haftaya kadar sabretsin

gecmiş olsn cnm iyi dineln bari ilaçlarınıda uygulaa

sol tarafına yat bolca su iç su kasılmaları engelliyormuş hatat dr su hameilenin serumu dedi bana.

Seni üzmek istemiyorum ama daha önceki erken doğumun sebebi neydi rahimmi açılmıştı sende bide tam kaç haftalıkken doğum yapmıştın

evet canım sol tarafıma yatıyorum magnezyum kullanıyorum....

kızımda bir sebep bulamadılar canım..24 haftalıktı birden sancım başladı nişan geldi ve doğumoldu canım..bebeğimçok inmiş aşağıya rahim ağzı açılmış tıkamış orayı mecburen doğdu...benimkinde biraz stres ve yolculuk etkili olmuştu canım....

allahım yardım etsin hepimize....:Saruboceq:

merhaba kızlar

Birde şekerden dolayı rahim arterleimde kan akışı bozulmuş yüksek preeklampsi riskimde varmış her hafta dr a gidecekmişim bana dua edin bebeğim 28. haftaya kadar sabretsin

Çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun bebişin en az 35. haftaya kadar dayansın öyle gelsin inşallah. Sakın yorma kendini rapor al yataktan kalkma hiç tuzu mümkün olduğunca kullanma. Ayrıca stresde çok önemli. Moralini yüksektut

nerdeymiş o süslü geceliklerrrr

evet canım sol tarafıma yatıyorum magnezyum kullanıyorum....

kızımda bir sebep bulamadılar canım..24 haftalıktı birden sancım başladı nişan geldi ve doğumoldu canım..bebeğimçok inmiş aşağıya rahim ağzı açılmış tıkamış orayı mecburen doğdu...benimkinde biraz stres ve yolculuk etkili olmuştu canım....

allahım yardım etsin hepimize....:Saruboceq:

benimde bebk rahim ağzınada başından beri sanırım bu tetikledi açılmasını

allah kimseye yşatmasın ii günde gözümde yaş kalamdı ağlamaktan o içimde haraket ederken onu tutamamaktan ölüme terketmekten çok korkuyorum içim yanıyor

çok teşekkürler kzılar

ozasfa benim detaylı ultrason yapılırken şikaytlerimi söyledim karından baktığında ahim ağzı hunileşmiş dedi sonra vajinal ultrasonla ölçüm yapıldı orda anlaşıldı açıldığı

allah kimseye yşatmasın ii günde gözümde yaş kalamdı ağlamaktan o içimde haraket ederken onu tutamamaktan ölüme terketmekten çok korkuyorum içim yanıyor

canım benim inan seni çooookkk iyi anlyorum...hamileliğin başından beri aynı durumdayım bende biliyosun ..ama elimizden geleni yapıyoruz...dua et bol bol..inşallah allahım mutlulukla bitirticek hamileliğimizi...:Saruboceq:

neden hasta falan diiilsn dımııı

kız hamilelğin başından beri yatıyorum ya ben..riskli gebelik.....:(((
ama bugün ev gezmesine gidicemmm..geçen gün gittik bir arkadaşa herkes oturuyo ben yatıyorum..utanıyorum valla...

merhaba kızlar

bozma canım moralini bak bebeğin sağlıklıymış.bol bol dinlen doktorunun dediklerini yap. bebeğinin kaderinde bu dünyaya gelmek varsa sağ salim doğacaktır merak etme.
bir an önce acil şifalar sana :Saruboceq:

a.s.ben kalkıyorum kızlar
eşim 12:30da qelip alcak beni
yağmur yağdığı için, erken qidelim
trafik vardır diyor
hepinizi öpüorummmm
allaha emanetsiniz

tatlıcadı umarım sende güzel haberlerle gelirsin. dualarımız seninle

cnm kıyamam sana ya ama sen böle üzülürsen daha olumsuz şeylere yol açarsın allah korusun
moralini yüksek tut cnmm neyin ne olacağını kimse allahtan iyi bilemezz sen dua et bol bol
allah yardımcın olsunnnn

çok teşekkürler kzılar

ozasfa benim detaylı ultrason yapılırken şikaytlerimi söyledim karından baktığında ahim ağzı hunileşmiş dedi sonra vajinal ultrasonla ölçüm yapıldı orda anlaşıldı açıldığı

anladım cnmmm

sağolun kızlar ben yatağa geçiyorum inşalalh şu kritik haftayı ve sonrasını iyi geçiririm kezdinize iyi bakın banada dua edin görürşüz

gecmıs olsun zeynatcım bugun dr banada bebegın bası bıraz asagıda duruyor cokmu ayakta kalıyorsun kasılmaların cok oluyormu dedı az oluyor dedım.normalde zaten bu haftada asgıda olur dedı ama senınkı bıraz daha asgıda bu ay yat dedı magnezyumda devam valla bende endıselendım.bu haftada kafası zaten asagıda oldugu dogrumudur kızlar.

Back
X