- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi daemon
- #43.881
Amanın yettim gariiohaoldumsmile
janummmmm benümmmmmmmmolumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amanın yettim gariiohaoldumsmile
merhaba kızlar
moralim gene sıfır dün detaylı ultrasonum vardı bebek çok iyi
ama benim rahim ağzım açılmış 25 mm ye düşmüş erken doğum riskim çok fazlaymış şu an engellemek için progestron iğne tablet ve magnezyuma başladım bir hafta dinlenip ilaçlarımı içip tekrar bakacaklar açıklığıngidişatına göre belki hastaneye yatabilirmişim dikişte atılabilirmiş. Bir yer tutuyormuş rahmi orasıda açılırsa bebek gelir dedi dr moralim çok bozuk.
Birde şekerden dolayı rahim arterleimde kan akışı bozulmuş yüksek preeklampsi riskimde varmış her hafta dr a gidecekmişim bana dua edin bebeğim 28. Haftaya kadar sabretsin
merhaba kızlar
ama benim rahim ağzım açılmış 25 mm ye düşmüş erken doğum riskim çok fazlaymış şu an engellemek için progestron iğne tablet ve magnezyuma başladım bir hafta dinlenip ilaçlarımı içip tekrar bakacaklar açıklığıngidişatına göre belki hastaneye yatabilirmişim dikişte atılabilirmiş. Bir yer tutuyormuş rahmi orasıda açılırsa bebek gelir dedi dr moralim çok bozuk.
Birde şekerden dolayı rahim arterleimde kan akışı bozulmuş yüksek preeklampsi riskimde varmış her hafta dr a gidecekmişim bana dua edin bebeğim 28. haftaya kadar sabretsin
sol tarafına yat bolca su iç su kasılmaları engelliyormuş hatat dr su hameilenin serumu dedi bana.
Seni üzmek istemiyorum ama daha önceki erken doğumun sebebi neydi rahimmi açılmıştı sende bide tam kaç haftalıkken doğum yapmıştın
slm millet nasılsınız.......
merhaba kızlar
Birde şekerden dolayı rahim arterleimde kan akışı bozulmuş yüksek preeklampsi riskimde varmış her hafta dr a gidecekmişim bana dua edin bebeğim 28. haftaya kadar sabretsin
Yapma yaaa süslü demek bulmam lazım ozaman
Güneşim yön değiştirdim mecburen, süslü gecelik dedi Melmea![]()
hoşgeldn sen nasılsın cnm
evet canım sol tarafıma yatıyorum magnezyum kullanıyorum....
kızımda bir sebep bulamadılar canım..24 haftalıktı birden sancım başladı nişan geldi ve doğumoldu canım..bebeğimçok inmiş aşağıya rahim ağzı açılmış tıkamış orayı mecburen doğdu...benimkinde biraz stres ve yolculuk etkili olmuştu canım....
allahım yardım etsin hepimize....:Saruboceq:
ne olsun canım yatağımla bütünleşmiş olarak büyütüyoz oğlanı...
nerdeymiş o süslü geceliklerrrr
benimde bebk rahim ağzınada başından beri sanırım bu tetikledi açılmasını
allah kimseye yşatmasın ii günde gözümde yaş kalamdı ağlamaktan o içimde haraket ederken onu tutamamaktan ölüme terketmekten çok korkuyorum içim yanıyor
neden hasta falan diiilsn dımııı
merhaba kızlar
a.s.ben kalkıyorum kızlar
eşim 12:30da qelip alcak beni
yağmur yağdığı için, erken qidelim
trafik vardır diyor
hepinizi öpüorummmm
allaha emanetsiniz
benimde bebk rahim ağzınada başından beri sanırım bu tetikledi açılmasını
allah kimseye yşatmasın ii günde gözümde yaş kalamdı ağlamaktan o içimde haraket ederken onu tutamamaktan ölüme terketmekten çok korkuyorum içim yanıyor
çok teşekkürler kzılar
ozasfa benim detaylı ultrason yapılırken şikaytlerimi söyledim karından baktığında ahim ağzı hunileşmiş dedi sonra vajinal ultrasonla ölçüm yapıldı orda anlaşıldı açıldığı