• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeyhatcım geçmiş olsun canım, inşallah hiç bi problem çık madan doğurursun bebeğini..

gecmıs olsun zeynatcım bugun dr banada bebegın bası bıraz asagıda duruyor cokmu ayakta kalıyorsun kasılmaların cok oluyormu dedı az oluyor dedım.normalde zaten bu haftada asgıda olur dedı ama senınkı bıraz daha asgıda bu ay yat dedı magnezyumda devam valla bende endıselendım.bu haftada kafası zaten asagıda oldugu dogrumudur kızlar.

cnm bilmiyorumda benim aşağı indi eminimmmm taaaa aşağıda atıyooo ve kımıldanıyooo yukarda tık yok bende korkuyorummm

buarada şimdi okuduğuma göre
hamileliğin son 1-2 ayında içilen ahududu yaprağı çayı doğumu kolaylaştırıyomuş, bilginize yerimseniben

kız hamilelğin başından beri yatıyorum ya ben..riskli gebelik.....:(((
ama bugün ev gezmesine gidicemmm..geçen gün gittik bir arkadaşa herkes oturuyo ben yatıyorum..utanıyorum valla...

cnm sen boşver utancak ne var keyfını cıkar ayrıcalıklı oldgunu dusun ;)ne gusel işte;) bebegin ve saglıgn önemli senn;)

herkese slm kızlaarrr ben geldiimmm.bir haftadır yoktum kızlar ben yine raporluyum ömrümü yedi bu zilli kız.yüreğimi ağzıma getirip getirip duruyo gebe kaldım kalalı bi nefes aldırmadı bana.dış gebelik boş gebelik kese boş düşük tehtidi derken şimdide erken doğum tehtidi çıktı başıma uğraştırıyo beni yaramaz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğsaydı bi

herkese slm kızlaarrr ben geldiimmm.bir haftadır yoktum kızlar ben yine raporluyum ömrümü yedi bu zilli kız.yüreğimi ağzıma getirip getirip duruyo gebe kaldım kalalı bi nefes aldırmadı bana.dış gebelik boş gebelik kese boş düşük tehtidi derken şimdide erken doğum tehtidi çıktı başıma uğraştırıyo beni yaramaz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğsaydı bi

geçmiş olsun canım...

bu sıra ne kadar çoğaldı erkekn doğum riski olanlar..:(((

cnm bilmiyorumda benim aşağı indi eminimmmm taaaa aşağıda atıyooo ve kımıldanıyooo yukarda tık yok bende korkuyorummm

bende yaaa korktum valla yok ben gobek delıgının bır sagında bır solunda hıssedıyorum dr cok abartılı demedı yanı cok uzerınde durarak soylemedı.ama yınede o bıraz daha asagıda duruyor lafı benı korkutmaya yettı.hakkımızda hayırlısı.ıns saglıkla zamanında dogar hepımızın mınıslerı.

bu sıra ne kadar çoğaldı erkekn doğum riski olanlar..:((([/QUOTE]

bunları okuyunca bende korkmaya başlıyorum

kızlar ayrıntılı usg yaptıranlarınız varmı hangi haftalarda yaptırdınız bana iki hafta sonra önerdi dr ama beklemek istemiyorum

Geçmiş olsun Sevra. Altları kuru, keyfleri yerinde.Ne diye erken çıkmaya çalışıyorlarsa?

bunları okuyunca bende korkmaya başlıyorum

Aynen

KIZLAR BıR ŞEY SORCAM BEN SıZEEEEEEEEEEEEEEE

BEN TETENOZ AŞISI YAPTIRMASAM NE OLUR
DR.SÖLEDıM OLUR DEDı FARKETMEZ DEDı DOĞUM DA GEREKLı BıRŞEY O ZATEN DEDı
SEN BıLıRSıN DEDı
SıZCEEEE KIZLARRRRRRRRRbilmiyorumkismile

KIZLAR BİR ŞEY SORCAM BEN SİZEEEEEEEEEEEEEEE

DR.SÖLEDİM OLUR DEDİ FARKETMEZ DEDİ DOĞUM DA GEREKLİ BİRŞEY O ZATEN DEDİ
SEN BİLİRSİN DEDİ
SİZCEEEE KIZLARRRRRRRRRbilmiyorumkismile

dogumda da gereklımı

bende yaaa korktum valla yok ben gobek delıgının bır sagında bır solunda hıssedıyorum dr cok abartılı demedı yanı cok uzerınde durarak soylemedı.ama yınede o bıraz daha asagıda duruyor lafı benı korkutmaya yettı.hakkımızda hayırlısı.ıns saglıkla zamanında dogar hepımızın mınıslerı.

inşallah cnm inşallahhh ama benim göbek deliğiyle alakası yok tamamen aşağıda cadııı ve bu durum aşağıya indi falan muhabbetinden sonra korkuttu beniii göbeğim şiş ama bebek aşağıda göbekle alakası yokkkkk
ondan korkuyorum

KIZLAR BİR ŞEY SORCAM BEN SİZEEEEEEEEEEEEEEE

DR.SÖLEDİM OLUR DEDİ FARKETMEZ DEDİ DOĞUM DA GEREKLİ BİRŞEY O ZATEN DEDİ
SEN BİLİRSİN DEDİ
SİZCEEEE KIZLARRRRRRRRRbilmiyorumkismile

evet canım yapılmasa sa oluyor..

Back
X