iyi diyelim şeker.. Sen nasılsın..bizim yavru dün çok hareketsizdi beni korkutu bugün biraz kıpırdanma başladıda içim rahatladı
günaydın kızlar ben şeker yüklemesi oldum ayrıntıları paylaşayım dedim bir gece öncesinde 21:00 dan sonra birşey yemiyosunuz sonra sabah kan alıyorlar eczaneden glikoz alıp yarım litre sudan 1 bardak su eksik suya glikozu karıştırıp içiyorsunuz 1 saat bekledikten sonra tekrar kan veriyorsunuz ve öğleden sonra da sonuçlar çıkıyo şeker yüklemesinden sonra çıkan değer 150 den yüksekse riskli kabul ediliyor yapmamış arkadaşlarımın bilgisi olsun
bende ıyym yarına randevu alabılrsem oglusumu gorcem inşşş
heyecanlıyım
sende korkma canm bazn olurmus hareketsızlıkleri öle okumştum buhaftalarda
ben de bazn hiç hisstmıyrm ama ruhsuzm ben ondan :):) sanırım
benim kız da pazar pazartesi 1-2 hareketten başka tıklamadı..
ama maaşallah diyorum
dün fln kıpır kıpırdı.. hele gece hangi pozisyonda durarsam durayım hissettim.. parti vardı sanırım içerde sempatiksalakcinni
evet canım ya aç karnına bi de midem bulandıteşekkürler bilgi için. o şekerli suyu içmek kötü mü peki . ben nefret ederim de şekerli sudan :çok üzgünüm:
günaydın kızlar ben şeker yüklemesi oldum ayrıntıları paylaşayım dedim bir gece öncesinde 21:00 dan sonra birşey yemiyosunuz sonra sabah kan alıyorlar eczaneden glikoz alıp yarım litre sudan 1 bardak su eksik suya glikozu karıştırıp içiyorsunuz 1 saat bekledikten sonra tekrar kan veriyorsunuz ve öğleden sonra da sonuçlar çıkıyo şeker yüklemesinden sonra çıkan değer 150 den yüksekse riskli kabul ediliyor yapmamış arkadaşlarımın bilgisi olsun
benim kız da pazar pazartesi 1-2 hareketten başka tıklamadı..
ama maaşallah diyorum
dün fln kıpır kıpırdı.. hele gece hangi pozisyonda durarsam durayım hissettim.. parti vardı sanırım içerde sempatiksalakcinni
evet valla ben de pazartesi günü çok merak ettim..:))))) yok canım annelik ruhun yeterrr..ama nazlı olacaklar heraldee
ohhh maşallahh..ama kıpırdansınlarda bizi merakta bırakmasın yaramazlar..
canım saolsın ..ne zaman yapılması gerekiyor bu testin..ona göre gideyim dra
evet canım ya aç karnına bi de midem bulandı
ben 25 Ocakta yani 20+0 da gitmiştim 1 saat falan ultrasonda kaldım ama bebeğimiz o gün çok karlı olduğundan fazla hareket etmemişti tekrarı için 13 şubatta gideceğim 22+6 da :) bizim sevgililer günü hediyemiz oğlumuzu görmek olacak :) kaydirigubbakcemile3
benimkisi saat başı alarmda. özellikle gece sıkıştırırsam dürtüklüyor sıkıştım diye
bir de yemeklerden sonra çok mutlu oluyor. aynı babası diyorum da kimse inanmıyor.
babası da hem rahatına düşkün hem boğazına :roflol:
evet valla ben de pazartesi günü çok merak ettim..
ama sanırım benim kız ultrasondan pek hoşlanmıyor..
önceki hafta da çok hareketliydi.
sonra ctesi ultrasona girdik
doktor karnıma fln bastırdı biraz hatta canım acıdı..
ondan sonra duruldu benim kız.. 3 günde ancak kendine gelebildi..
bizim doktor şeker yüklemesi için 23 şubatta sabah aç karnına gel dedi başka da birşey istemedi . birde ayrıntılı ultrasona gidecek arkadaşlar doktora gitmeden mutlaka tok gidin ve doktora girmeden 45 dk öncesinde şekerli birşeyler yiyin ozaman bebek daha hareketli olacağı için doktor istediği gibi kontol yapabiiyor
canım ben 22. haftamda yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?