2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana da doktorum bacağında ve belinde çok ağrın olursa gel magnezyum yazayım dedi.

kızlar ya oku oku size doyum olmuyor ama ben çıkıyom çok işim var açık kaırsa okumaktan aklım sizde
iş yapamıyommmmm kocam kovacak beniiiiii işten çok yazmayın haaaaa or oliyyyyyy

ösgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee barışakmıııııııııııııııı

tamam barışak sempatiksalakcinni

çok sewindim yaa ilk gebelik olduundan anlayamıo insan demekki şüpheye düşüorum böle sorupta öğrenince çok sewindim valla

balıktan değil canım magnezyumum toz ilacı var çoğumuz kullanıyoruz sende dr söle yazıdr iyi gelir bende balık yiyorum ondan değil...

bana da doktorum bacağında ve belinde çok ağrın olursa gel magnezyum yazayım dedi.

yaw benim dr benimle ilgilenmio adamın çok müşterisi var aradıımda resmen kapatmak için savaşıo dedim çok ağrım var fıtık olabilir yapcak bişi yok dedi değişsemmi naapsam bilmiorum

canım badem yağı tüylenme yapıyor bebeyağı sürsene
bademin bi faydası yok diyolarrr nemlendirici sürr

esssahmı şekerr:) doğurana kadar maymuna dönerdim desene...bebeyağı alayım bari..

nemlndirici olarak hangisini önerirsiniz ben normalde hiç kullanmam da cahillik iştee ne edersinnn:)

böle doktorlara sinir oluyorum valla ben olsam değiştiririm

benim doktor bana hiç ilaç vermiyor. bir tek kan hapım var. tabi bende ağrı falan da olmuyor vermesi için de sebep yok ama herkes vitamindi magnezyumdu habire birşeyler kullanıyor. bende hiçbirşey yok :uhm:

doktora sorsam mı acaba gittiğimde.

esssahmı şekerr:) doğurana kadar maymuna dönerdim desene...bebeyağı alayım bari..

nemlndirici olarak hangisini önerirsiniz ben normalde hiç kullanmam da cahillik iştee ne edersinnn:)

öle valla, kıss badem yağı saç çıkartmak için kullanılıyokaydirigubbakcemile3
ben çatlak önleyici aldım ama pahalı internetten felan bak hamilelikte çatlak önleyici kremler felan diye uygun varsa al bitane

günaydın bayanlar
çok uzun yazmışsınız arada okuyucam keyfiler nasıl? Dün tartılayım dedim toplamda 10 kilo almışım deli oldum son haftada 2 kilo birden almışım of offbilmiyorumkismile

ben demir hapı kullanıyorum sabah aç karnına onun dışıunda 1 tane magnezyumum var bir de geceleri zymafluor 0,25 mg diş ilacım var...

efet bende aldım randevumu şimdi benıde baska doktora yonlendırdı
doktorum ama haftasonu calışmıyorlarmış yıne işten 2 kere izin almak zorundayım cunku bide o sonucları kendı doktoruma goturmek zorundayım ofyaaa neyse bakalım

EFET BENDE KAŞIMA GÖZUME SURUYORUM KISSS:d HİHİHİHzemuszemus

ben bir elevit içiyorum başkada birşey içmiyorum . sabah aç karnınada tiroid kapı var o ayrı tabi ama geçenlerde tam kan tahlili yaptırdım endokrin doktor demir hapına gerek yok dedi ve vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…