tamam barışak sempatiksalakcinnikızlar ya oku oku size doyum olmuyor ama ben çıkıyom çok işim var açık kaırsa okumaktan aklım sizde
iş yapamıyommmmm kocam kovacak beniiiiii işten çok yazmayın haaaaa or oliyyyyyy
ösgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee barışakmıııııııııııııııı
canım doğru gıdıklama gibi hissediliyor..
gaz falan degil :)
benimde son birkaç gündür göbek deliğime bastırınca içi acıyor sanki.. sanırım büyümeden ve içeriden gerilmeden fln kaynaklı olabilir
balıktan değil canım magnezyumum toz ilacı var çoğumuz kullanıyoruz sende dr söle yazıdr iyi gelir bende balık yiyorum ondan değil...
bana da doktorum bacağında ve belinde çok ağrın olursa gel magnezyum yazayım dedi.
tamam barışak sempatiksalakcinni
canım badem yağı tüylenme yapıyor bebeyağı sürsene
bademin bi faydası yok diyolarrr nemlendirici sürr
böle doktorlara sinir oluyorum valla ben olsam değiştiririmçok sewindim yaa ilk gebelik olduundan anlayamıo insan demekki şüpheye düşüorum böle sorupta öğrenince çok sewindim valla
yaw benim dr benimle ilgilenmio adamın çok müşterisi var aradıımda resmen kapatmak için savaşıodedim çok ağrım var fıtık olabilir yapcak bişi yok dedi değişsemmi naapsam bilmiorum
olumunekankayizsmileoliyyyyyyyyyyyyyy lopyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyalkisalkisalkishihoyyyt:dance::sm_cool:
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
turkbayragi
olumunekankayizsmile
böle doktorlara sinir oluyorum valla ben olsam değiştiririm
canım o bacak ağrısı 2 hafta önce bende de şiddetli bir şekşlde vardı
magnezyum eksikliğinden ve fosfor fazlalığından oluyormuş
dr magnezyum toz bverdi her gün içiyorum şimdi iyiyim çok şükür...
esssahmı şekerr:) doğurana kadar maymuna dönerdim desene...bebeyağı alayım bari..
nemlndirici olarak hangisini önerirsiniz ben normalde hiç kullanmam da cahillik iştee ne edersinnn:)
ben demir hapı kullanıyorum sabah aç karnına onun dışıunda 1 tane magnezyumum var bir de geceleri zymafluor 0,25 mg diş ilacım var...benim doktor bana hiç ilaç vermiyor. bir tek kan hapım var. tabi bende ağrı falan da olmuyor vermesi için de sebep yok ama herkes vitamindi magnezyumdu habire birşeyler kullanıyor. bende hiçbirşey yok :uhm:
doktora sorsam mı acaba gittiğimde.
evet her yeri belli oluyor elleri kolları ayakları yüzü burnu :) kulakları bende de heyecan başladı haftaya cumartesi tekrar gideceğim detaylı ultason yaptırdığım doktor yüksek riskli gebelikler fetal cerrahi ve perinatoloji uzmanı. Kendi doktorum birde başka göz olsun diye buna gönderiyor. Gerçi aynı hastanedeler hepsi
öle valla, kıss badem yağı saç çıkartmak için kullanılıyokaydirigubbakcemile3
ben çatlak önleyici aldım ama pahalı internetten felan bak hamilelikte çatlak önleyici kremler felan diye uygun varsa al bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?