2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet her yeri belli oluyor elleri kolları ayakları yüzü burnu :) kulakları bende de heyecan başladı haftaya cumartesi tekrar gideceğim detaylı ultason yaptırdığım doktor Yüksek riskli gebelikler Fetal Cerrahi ve perinatoloji uzmanı. Kendi doktorum birde başka göz olsun diye buna gönderiyor. Gerçi aynı hastanedeler hepsi

ayy ne güzel.aman eşler ne anlar bende tekmeliyor diyorum elini koyunca duruyor . o zaman da diyor sen atıyosun tekme falan yok :mymeka:
bende bu gece rüyamda gördüm karnım hareket ediyordu nasıl heyecanla bakıyordum.
gerçeğini de görürürüz yakında.

Kızlar karınınızı neler ile kremliyosunuz.Doğal yağlarmı kullanıyosunuz yoksa doktorun onerdiği eczanelerde satılan çatlak önleyici kremlermi acaba?

ben bebe yağı sürüyorum her banyoda..

geçen gün de neutrogena nın yoğun bakım nemlendiricisi vardı evde, onu sürdüm.. aman bi iyi geldi bi iyi geldi

Ayyy aynı hayatım valla alsanaalsanasmile
Görürsün sende yakında dışardan tekmelerini, çok güzel bişi Şeniz

ben normal nemlendirici sürüyorum her banyodan sonra.
bakıyorum sürekli karnıma ama çok şükür henüz bir çatlama belirtisi yok.
hiç çatlamasak ne güzel olur dimi :)

Tatlım Roc un bi yağı var Dr tavsiye etmşti onu sürüyom şimdilik bişey yok ama asıl çatlaklar 7. ayda başlıyomuş sanırım eyvahedigeldismile
Kızlar karınınızı neler ile kremliyosunuz.Doğal yağlarmı kullanıyosunuz yoksa doktorun onerdiği eczanelerde satılan çatlak önleyici kremlermi acaba?

mrblar kızlarr geçen size sormuştum ya bacağıma ağrı vuruo die dr fıtık olabilir dedi ama ayakta çokaklınca oluo hep ben burdayım dio o ağrı
bide ben daha 2 gündür hissediorum böle gıdıklar gibi oluo:)

eşimde gazdır gaz dio opuyorumnanaktan

bide böle göbek deliğinizin olduu yer acıomu sizinde yani o bölgeler büyümeden dolayımı acıoki?

ben Mustela çatlak önleyici krem aldım

canım o bacak ağrısı 2 hafta önce bende de şiddetli bir şekşlde vardı
magnezyum eksikliğinden ve fosfor fazlalığından oluyormuş
dr magnezyum toz bverdi her gün içiyorum şimdi iyiyim çok şükür...

evet canım resmen göbek deliğim gerilmiş bi halde duruoo

bende eczaneden badem yapı aldım onu srüyorum ama benim mide kısmı çok fena çatladı

bende bu gün nefes alırken zorlanıyorum yaaa
nefesim kesiliyor sanki midem fena ağrıyor offff ekşime gibi :sinifsinif:

magnezyum eksikliğini bilmemde haftada en fazla 2 kere balık yiyorum o da çokmu gelio acaba ben 1 senedir falan balık yiyorumda bilmiyorumkismile

evet canım resmen göbek deliğim gerilmiş bi halde duruoo

bende eczaneden badem yapı aldım onu srüyorum ama benim mide kısmı çok fena çatladı
canım badem yağı tüylenme yapıyor bebeyağı sürsene
bademin bi faydası yok diyolarrr nemlendirici sürr

canım doğru gıdıklama gibi hissediliyor..
gaz falan degil :)

benimde son birkaç gündür göbek deliğime bastırınca içi acıyor sanki.. sanırım büyümeden ve içeriden gerilmeden fln kaynaklı olabilir

magnezyum eksikliğini bilmemde haftada en fazla 2 kere balık yiyorum o da çokmu gelio acaba ben 1 senedir falan balık yiyorumda bilmiyorumkismile
balıktan değil canım magnezyumum toz ilacı var çoğumuz kullanıyoruz sende dr söle yazıdr iyi gelir bende balık yiyorum ondan değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…