Günaydın millettttt kaydirigubbakcemile2
günaydınnn
şimdi doktorla görüştümde bir yer varmış oraya yonlendırıyorlarmış orda cektırıyormşuz ayrıntılıyı inş yarına randevu alabılırım biranonce gormek ıstıyrm bebişimiiiiii:)
buarada böle yuz hatları faaln herseyını net gorebılıyorsunuz dıye duydum ölemi:) ay heyecanlandım yıne
günaydın cosmo. nasılsın?
Günaydın aşkitom iyiyim sen nasılsın?
Dün akşam karnımı kremlerken benim kısçenin hareketini dışardan gördüm teyzesi ilk defa..
Ağzım açık kaldı, eşime sölüyom inanmıyo uyuz:dilcikar:
Günaydın aşkitom iyiyim sen nasılsın?
Dün akşam karnımı kremlerken benim kısçenin hareketini dışardan gördüm teyzesi ilk defa..
Ağzım açık kaldı, eşime sölüyom inanmıyo uyuz:dilcikar:
ayy ne güzel.aman eşler ne anlar bende tekmeliyor diyorum elini koyunca duruyor . o zaman da diyor sen atıyosun tekme falan yok :mymeka:
bende bu gece rüyamda gördüm karnım hareket ediyordu nasıl heyecanla bakıyordum.
gerçeğini de görürürüz yakında.
Kızlar karınınızı neler ile kremliyosunuz.Doğal yağlarmı kullanıyosunuz yoksa doktorun onerdiği eczanelerde satılan çatlak önleyici kremlermi acaba?
canım o bacak ağrısı 2 hafta önce bende de şiddetli bir şekşlde vardımrblar kızlarr geçen size sormuştum ya bacağıma ağrı vuruo die dr fıtık olabilir dedi ama ayakta çokaklınca oluo hep ben burdayım dio o ağrı
bide ben daha 2 gündür hissediorum böle gıdıklar gibi oluo:)
eşimde gazdır gaz dio opuyorumnanaktan
bide böle göbek deliğinizin olduu yer acıomu sizinde yani o bölgeler büyümeden dolayımı acıoki?
mrblar kızlarr geçen size sormuştum ya bacağıma ağrı vuruo die dr fıtık olabilir dedi ama ayakta çokaklınca oluo hep ben burdayım dio o ağrı
bide böle göbek deliğinizin olduu yer acıomu sizinde yani o bölgeler büyümeden dolayımı acıoki?
canım badem yağı tüylenme yapıyor bebeyağı sürseneevet canım resmen göbek deliğim gerilmiş bi halde duruoo
bende eczaneden badem yapı aldım onu srüyorum ama benim mide kısmı çok fena çatladı
canım doğru gıdıklama gibi hissediliyor..mrblar kızlarr geçen size sormuştum ya bacağıma ağrı vuruo die dr fıtık olabilir dedi ama ayakta çokaklınca oluo hep ben burdayım dio o ağrı
balıktan değil canım magnezyumum toz ilacı var çoğumuz kullanıyoruz sende dr söle yazıdr iyi gelir bende balık yiyorum ondan değil...magnezyum eksikliğini bilmemde haftada en fazla 2 kere balık yiyorum o da çokmu gelio acaba ben 1 senedir falan balık yiyorumda bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?