2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy bugün cuma ne güsel..
yarın da cabuk geçer :)

ayy bugün cuma ne güsel..
yarın da cabuk geçer :)

Normalde cumartesi günlerini çok seviyorum ama çalışmak yok mu deli oluyorum keşke yarın çalışmasamda annemle eminönüne gidip bebeğie bişeyler alsak. daha hastane çıkışı vs hiç bişey almadım

günaydın züt annemmm
opuyorumnanaktan

hoşbulduk dilek..

uklaa bak hava cok guzel kuafor randevusunu erkene alda oglen emınonune gecelımm

sizi takıpteyım bişiler atıstırayımm geliyorum..

ben de internetten sahibinden verilen ev ilanlarına bakıyom

ben hamileligimin basindan beri folio,demir hapi ve magnezyum kullaniyorum ve bunlari devamli alacakmisim.herhalde senin ihtiyacin yok yoksa drun verirdi.

kızlar yaa hastaneyi aradımm ayrıntılı ultrason için kız bana doppler var bizde dedii..internette bakıomm iki çeşit dopler çıkıo bi normal girdiğimiz ultrason bide bebişi çok net gösteren bunların hangisi doğru yaaaaaaaaarenklisimi bebişi gösterio acaba

kızlar ben çok fenayım yaa midem karnım çok kötü
sırtımda da ağrı var..

valla renklisi olması lazım bende randevu alırken soledım 2. duzey doppler ultrason dedım doktorumn yonlendırmesyle

kızlar ben çok fenayım yaa midem karnım çok kötü
sırtımda da ağrı var..

üşüttünmü cnm acaba sıkı giyinseydın artık öle bi oldukkı hangı agrı ne nedenden zomeıyrz normalmı deılmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…