2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen katılıyorum sana. biz de tatildeyken alman aile vardı küçük çocukları düştü ağladı. annesi hiç ilgilenmedi. çocuk 2 dk sonra kalktı üstünü silkeledi ve oyuna devam etti.
biz olsak koşma çocuğum , yapma çocuğum, elleme çocuğum. sonrada böyle arsız çocuklarımız oluyor. ya da kendine güvensiz anneye bağımlı bireyler yetiştiriyoruz

evet evet tanıştırmak lazım bence de.. delikafadulden
soora atlar elhamralara gideriz. delikafadulden

temamdelikafadulden

albak kucagımdaki kız ukraynalı birde onun bir yaşında kardeşi var ikisininde maşallahları var
bu yaşta bile kenid wclerini kenidileri yapıyor annei masaya yemeklerini koyuyor ve ellemiyor kendi yemeklerini kendileri yiyor ve konuşmalarını bir görsen yersin onları

canım benim anlatmak isediğim herseyimizi batıya göre yapalım demiyorum ama couckların kendine güvenmeleri için cok sıkmamalıyız ay döküyorlar yemeklerini ben yediriyim falan dememeliyiz

sana bir sey desem inannamazsın kendi yataklarınını bile düzeltmeye calışıyorlar bir görsen kapıda seni geçirken yine bekleriz hoşcakal derler
yemek vrdiinde eline sağlık demeyi iki yaşında hangi cocuk biliyor gösteririmisin bana

acrihim bende cok katılıyorum sana bu resimdeki kız adı ela düşer sen kesin başını yrmıştır dersin kalkar uf der anne ben düştüm der yine oynamasına devam eder

temamdelikafadulden
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

özbek asıl sen benı anlamadın canım..
ben de sana bunun ırkla ılgısı y ok dıyorum..
benım 2.5 yasındakı yegenım yurumeye basladıgından berı kendı yemegını kendı yer. masayo kesınlıkle onalr toplarlar kurarken yardım ederler. oyuncaklarını yıne aynı sekılde toplayın demeden toplarlar. su bıl eıctıkten sonra agzını sılmeden hıc bısey yapmaz..
bunları turk yada yabancı oldugundan degıl o sekılde ogrendıgınden yapar..
tabıkı kendıne guvenmelı bı cocuk ama bunun ırkıyla ılgısı yok.
bızım ulkemızdede o sekılde yetıstırılmıs ve kendıne gercek anlamda guvenen cok fazla bebek var..
bu konuda kesınlıkle katılmıyorım.
benım cocugum hıc bır ırka benzemesın. benım yetıstırdıgım kadarını alsın yeter o bana..

acrihim bende cok katılıyorum sana bu resimdeki kız adı ela düşer sen kesin başını yrmıştır dersin kalkar uf der anne ben düştüm der yine oynamasına devam eder

umarım biz de öyle anne babalar oluruz. sonuçta çocuk benim uydum değil bağımsız bir birey ve öyle de yetişmeli.
hayatının her anında anne baba olarak biz onun yanında olamayız. çocukta kendi başının çaresine bakabilmeli diye düşünüyorum.

daemoncum ırkla şöyle bir alakası var biz anaç bir toplumuz. çocuğumuzun başına birşey gelmesin diye aslında çocuklarımızı kendimize bağlarız. yabancılarda bu böyle değil. iyi ya da kötü orasını bilemem. ama türk annelerinin bir çoğu çocuğu 50 yaşına da gelse hala bebek gibi davranır. bu yüzden biz de annelerimize hala bağımlı yaşarız.

özbekle dae kavga etsin diyennersempatiksalakcinni

ben kactım kızlar

işte biz o genel türk toplumuna uymayarak ve genele girmeyerek çocuklarımızı o kadar bize bağımlı olmadan yetiştireceğiz inşallah

katılmıyorummm..
evet anac bı toplumuz ve bence olması gerekn bu.
benım cocugum aıle baglarının kıymetını bılerek te tek basına kendıne guvenen bır bırey olabılır..

nan özbek bi antalyaya gitcem didin konu nerelere geldi.. :mymeka:

işte biz o genel türk toplumuna uymayarak ve genele girmeyerek çocuklarımızı o kadar bize bağımlı olmadan yetiştireceğiz inşallah

umarım öyle olur özgecim. mesela görümcem 25 yaşında geçenlerde cnr fuarına gidecekti. kaynanam nerdeyse valiyi arayıp cnr a nasıl gidilir diye soracaktı. ailecek 3 saat bunu düşündüler. nasıl gidilir neye binilir geri nasıl dönecek falan diye. tabiri caizse eşek kadar adam , üniversite mezunu çalışan biri istanbul içerisinde bir yere gidemeyecekse bence bitki olsun daha iyi. en azından oksijen üretir.

umarım büyük konuşmuyorumdur da benim çocuğumda ona benzemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…