valla gavur mavur am onlrın cocukları daha bi kendine güven saglayarak büyüyorlar 2 yaşında bir cocuğu sen yanlız havuza sokarmısın bizimkiler olsa valla otelde 10 yaşalrında bir cocuk vardı türk bütün oteli inletti bir hafta boyunca sanki otelde bir o cocuk var ama gavurların cocuklarının gık ı bile cıkmıyordu
kendi yemeğini kendi alıyor havuzuna kendi giriyor ,
bizimkiler anneeeeeeeeeeee ben onu istiyom ,annneeeeeeeeeeeeeeeeee yanımda dur ben korkuyom ,annneeeeeeeeeeeeeee........
evet evet tanıştırmak lazım bence de.. delikafadulden
ay valla kıs ne güsel olur..
du bakalım su cocuklar bı dogsunda o azmn plan yapmak daha kolay olur..
o zamna kocıslerıde tanıstırırız belkı hep beraber yaparız planı..
kocişlerı azcık gaza getırırız..
aa bak ıyı fıkır benım kopegımde sıbırya kurdu kırması zaten. onuda kızak kopegı yapar gezerız oralarda bak ıyı fıkrı verdım ben unutmustumm..
kısım gelces ıste plan yapıos.. özgeylen gelcez ordan senıde alır sıbıryaya gıderıkk
soora atlar elhamralara gideriz. delikafadulden
bu ırkla ılgılı degılde cocugun yetısmesıyle alakalı bı durum sadece..
batıyı ornek alarak yasayalım tamam ama onların yaptıgı herseyı yaomaya cesaret edebılrı mısın sen..
yada cocugunun onlar gıbı olmasını herşeyiyle..
soora atlar elhamralara gideriz. delikafadulden
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyttemamdelikafadulden
albak kucagımdaki kız ukraynalı birde onun bir yaşında kardeşi var ikisininde maşallahları var
bu yaşta bile kenid wclerini kenidileri yapıyor annei masaya yemeklerini koyuyor ve ellemiyor kendi yemeklerini kendileri yiyor ve konuşmalarını bir görsen yersin onları
canım benim anlatmak isediğim herseyimizi batıya göre yapalım demiyorum ama couckların kendine güvenmeleri için cok sıkmamalıyız ay döküyorlar yemeklerini ben yediriyim falan dememeliyiz
sana bir sey desem inannamazsın kendi yataklarınını bile düzeltmeye calışıyorlar bir görsen kapıda seni geçirken yine bekleriz hoşcakal derler
yemek vrdiinde eline sağlık demeyi iki yaşında hangi cocuk biliyor gösteririmisin bana
acrihim bende cok katılıyorum sana bu resimdeki kız adı ela düşer sen kesin başını yrmıştır dersin kalkar uf der anne ben düştüm der yine oynamasına devam eder
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
özbek asıl sen benı anlamadın canım..
ben de sana bunun ırkla ılgısı y ok dıyorum..
benım 2.5 yasındakı yegenım yurumeye basladıgından berı kendı yemegını kendı yer. masayo kesınlıkle onalr toplarlar kurarken yardım ederler. oyuncaklarını yıne aynı sekılde toplayın demeden toplarlar. su bıl eıctıkten sonra agzını sılmeden hıc bısey yapmaz..
bunları turk yada yabancı oldugundan degıl o sekılde ogrendıgınden yapar..
tabıkı kendıne guvenmelı bı cocuk ama bunun ırkıyla ılgısı yok.
bızım ulkemızdede o sekılde yetıstırılmıs ve kendıne gercek anlamda guvenen cok fazla bebek var..
bu konuda kesınlıkle katılmıyorım.
benım cocugum hıc bır ırka benzemesın. benım yetıstırdıgım kadarını alsın yeter o bana..
ya bi git sempatiksalakcinniözbekle dae kavga etsin diyennersempatiksalakcinni
işte biz o genel türk toplumuna uymayarak ve genele girmeyerek çocuklarımızı o kadar bize bağımlı olmadan yetiştireceğiz inşallahdaemoncum ırkla şöyle bir alakası var biz anaç bir toplumuz. çocuğumuzun başına birşey gelmesin diye aslında çocuklarımızı kendimize bağlarız. yabancılarda bu böyle değil. iyi ya da kötü orasını bilemem. ama türk annelerinin bir çoğu çocuğu 50 yaşına da gelse hala bebek gibi davranır. bu yüzden biz de annelerimize hala bağımlı yaşarız.
hadi elifzele selam söle Şenizben kactım kızlar
daemoncum ırkla şöyle bir alakası var biz anaç bir toplumuz. çocuğumuzun başına birşey gelmesin diye aslında çocuklarımızı kendimize bağlarız. yabancılarda bu böyle değil. iyi ya da kötü orasını bilemem. ama türk annelerinin bir çoğu çocuğu 50 yaşına da gelse hala bebek gibi davranır. bu yüzden biz de annelerimize hala bağımlı yaşarız.
işte biz o genel türk toplumuna uymayarak ve genele girmeyerek çocuklarımızı o kadar bize bağımlı olmadan yetiştireceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?