- Konu Sahibi daemon
-
- #45.781
afiyet olsun canimtamam canım sağol
ayyyyyyyyy 3 çift kudururuz valla oleeeyyybende geliim miibilmiyorumkismile
ay adını bılmıyorumkı yolu desen tarıf ederım ama sıtenın adı neydı hatırlamıyorum..
yakın cevresınde gorunurde baska sıte yok onların 8 tane ev yanyana..
ayy bakalım o zman gelsınde belkı denk gelırız kıss ne guzel olur..
bende geliim miibilmiyorumkismile
tamam beraber gidelim eşim oralı zaten, babaanne,hala,amca orada yaşıyor bilmiyorumkismile
ay adını bılmıyorumkı yolu desen tarıf ederım ama sıtenın adı neydı hatırlamıyorum..
yakın cevresınde gorunurde baska sıte yok onların 8 tane ev yanyana..
ayy bakalım o zman gelsınde belkı denk gelırız kıss ne guzel olur..
yani tuzlu yiyebiliriz ama o zaman niye drlar tuzlu yemek yok diyor:uhm:bu şişliklerin tuzla alakası yokmuş. rahim büyüyüp leğen kemiğinin oradaki damarlara baskı yapıyormuş, o yüzden şişiyormuşuz. yani tamamen mekanik bir olay, kimyasal değilmiş..
valla olabilir kuşum ağustosta falan..
anauuuummmm ya gelsenize hakketten kızzz
bak y.foça küçük bi sahil kasabası coookk güzel seversinalkisalkisalkis
nasıl nasıl fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyemi biliyoz canım nasıl sıcak olduğunu:)
kızlar alemsiniz varya sanki orda hiç cocuk doğmuyor onlarda bu taraflaramı kaçıyorlar:)
kızlar valla yabancıların cocuklarını bir görseniz maşallahları var gecen sene 2 aylık bebiş vardı kadın hop memişi cıkarıp havuz başında emziriyordu denize sokuyordu cıkarım duş alıp kurulayıp yatırıyordu arabasına maşallah obebişe valla
tamam nan git..nasıl nasıl fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyemi biliyoz canım nasıl sıcak olduğunu:)
kızlar alemsiniz varya sanki orda hiç cocuk doğmuyor onlarda bu taraflaramı kaçıyorlar:)
kızlar valla yabancıların cocuklarını bir görseniz maşallahları var gecen sene 2 aylık bebiş vardı kadın hop memişi cıkarıp havuz başında emziriyordu denize sokuyordu cıkarım duş alıp kurulayıp yatırıyordu arabasına maşallah obebişe valla
valla olabilir kuşum ağustosta falan..
ben eşimin babaannesine bebegi bi göstermeye gelmek istiyorum zaten..
:roflol:gevur onnar
onnarın ayarı kaçıkbilmiyorumkismile
anauuuummmm ya gelsenize hakketten kızzz
bak y.foça küçük bi sahil kasabası coookk güzel seversinalkisalkisalkis
ayyyyyyyyy 3 çift kudururuz valla oleeeyyy
gelmeyen nolsunbilmiyorumkismile
evet evet belkim de yakındır delikafadulden
ay ınsallah canımm.valla olabilir kuşum ağustosta falan..
ben eşimin babaannesine bebegi bi göstermeye gelmek istiyorum zaten..
nasıl nasıl fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyemi biliyoz canım nasıl sıcak olduğunu:)
falla olabilirbiliyom biliyom konuşmuştuk
buluşuruz bizim evde
kaçarız sonra focayazemuszemus
gevur onnar
onnarın ayarı kaçıkbilmiyorumkismile
valla denk getirebilirsek hoş olur delikafaduldenay ınsallah canımm.
ben hıc gıtmedım ızmıre.
benım kımsem yok orda.
ama esım askerlıgını orda yaptı ızmıre beraber gıdelkım bı fırsatta der hep.
hatta bı ara tasınalım dıyodu da yalan oldu..
ınsallah bu sene olmasada bı daha kı sene..
ay belkı bakalım bebkler bı dogsunda agustos gıbı belkı kacarız dıyoruz ama sımdıden bısey solmek mumkundegıl ıste
evet evet gidelimo zamn bısde alaskaya gıdelım ösge ordada bebekler doguyo=))
valla gavur mavur am onlrın cocukları daha bi kendine güven saglayarak büyüyorlar 2 yaşında bir cocuğu sen yanlız havuza sokarmısın bizimkiler olsa valla otelde 10 yaşalrında bir cocuk vardı türk bütün oteli inletti bir hafta boyunca sanki otelde bir o cocuk var ama gavurların cocuklarının gık ı bile cıkmıyordu
kendi yemeğini kendi alıyor havuzuna kendi giriyor ,
bizimkiler anneeeeeeeeeeee ben onu istiyom ,annneeeeeeeeeeeeeeeeee yanımda dur ben korkuyom ,annneeeeeeeeeeeeeee........
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy izin cıktı:dance:tamam nan git..
tatil delisi seni sempatiksalakcinni
o zamn bısde alaskaya gıdelım ösge ordada bebekler doguyo=))
ay ınsallah canımm.
ben hıc gıtmedım ızmıre.
benım kımsem yok orda.
ama esım askerlıgını orda yaptı ızmıre beraber gıdelkım bı fırsatta der hep.
hatta bı ara tasınalım dıyodu da yalan oldu..
ınsallah bu sene olmasada bı daha kı sene..
ay belkı bakalım bebkler bı dogsunda agustos gıbı belkı kacarız dıyoruz ama sımdıden bısey solmek mumkundegıl ıste
falla olabilir
kocamın izni var bir sürü..
1 hafta gelsek
2 gün babaannede kalsak..
soora da gidebilirik siznen
valla gavur mavur am onlrın cocukları daha bi kendine güven saglayarak büyüyorlar 2 yaşında bir cocuğu sen yanlız havuza sokarmısın bizimkiler olsa valla otelde 10 yaşalrında bir cocuk vardı türk bütün oteli inletti bir hafta boyunca sanki otelde bir o cocuk var ama gavurların cocuklarının gık ı bile cıkmıyordu
kendi yemeğini kendi alıyor havuzuna kendi giriyor ,
bizimkiler anneeeeeeeeeeee ben onu istiyom ,annneeeeeeeeeeeeeeeeee yanımda dur ben korkuyom ,annneeeeeeeeeeeeeee........
valla denk getirebilirsek hoş olur delikafadulden
evet evet gidelim
soğuğa alışsın cucuklar sempatiksalakcinni
valla özbek hadı ege neysede akdenızde nefes alınmıyo o sıcaklarda. yazık kıs cocuga...
aa bak ıyı fıkır benım kopegımde sıbırya kurdu kırması zaten. onuda kızak kopegı yapar gezerız oralarda bak ıyı fıkrı verdım ben unutmustumm..oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy izin cıktı:dance:
git kızm git tutanmı var seni sen sibiryaya git hattayerimseniben
kısım gelces ıste plan yapıos.. özgeylen gelcez ordan senıde alır sıbıryaya gıderıkkay yesinner gelme senmafoldumben
opuyorumnanaktan
Suda Yüzen Bebek - Ezberim
bu video geldi aklıma
ay ne acaibime gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?