2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aksam ıkeaya götürcek kocam benizemuszemus

stella bua arada byotelın arkasındakı mothercare kaca kadar acık bılıomusun

kız neredesın sen sen yokken pek bi sessiz buralar ay bide hastane ucretlerı muhabbetı yapıyorlar korktum ucretlerden daemoncumm ne o 6000 10000 kafamçokkarıştı

kız neredesın sen sen yokken pek bi sessiz buralar ay bide hastane ucretlerı muhabbetı yapıyorlar korktum ucretlerden daemoncumm ne o 6000 10000 kafamçokkarıştı

olumunekankayizsmile
bende korkuyodum o fıyatlardan ama özge ben ısmarlıycam dıye ısrar edınce korkum gectısempatiksalakcinni

benim kuzen orda yoğun bakım emşiresiydi orayı acıbadem satın aldı am o doğumu hizmette yaptı :)

Evet 2-3 yıldır Acıbadem International diye geçiyor. Birçok doktor ayrıldı zaten, benim doktor da ayrılınca ben hastane yerine doktoru değiştirdim. Doktorum arkadaşlaryla Nişantaşı'nda Doktorlar Sitesini kurdu. Çok uzak kaldı, bir de sigorta geçmiyor.

Çoğu kişi hizmet için iyi konuşuyor. Hem Rıza Bey de Hizmet'e doğuma geliyormuş.

ama metropolitanda kimseyi tanımıyom valla bilmiyorumkismile

olsun canım zaten benim sigortam limitsiz ama öyle suit falan olursa sigorta bişey dermi bilemedim. Yani sadece suit odayı normal oda parasına ayarlamak yeter benim için yaparsın arkadaşına bi güzellik.Biz bi karar verelimde

memorialde kesin yaptırırım da,
Almanda da yaptırırım sanırım bişiler
konusurum ben önümüzdeki hasta görüşces zaten

olumunekankayizsmile
bende korkuyodum o fıyatlardan ama özge ben ısmarlıycam dıye ısrar edınce korkum gectısempatiksalakcinni

hosgeldın canım nasılsın yaa rıca etsem benım oglusumuda lısteye eklermısın teyzesı.ısmımız kesınlesmedı daha sonra bılare yazarım .sımdıden tsk haa yanına kamyon koymayı unutma emı.

olumunekankayizsmile

hehehe iiimiş bende hemen birinin yakasına yapısayım ne o fıyatlar yaaa mumkun dııl onlrı verırsek bebekelr ac kalır:) ben devlet hastanesı seceyım kendımeekafamçokkarıştı

sempatiksalakcinni pis sempatiksalakcinni
temisim kıs vall bak.
yarın kuafore gıtcem daha temis olcam..
kıslar yarın emınonune gelmek ısteyen var mı
uklaynan bıs gıtces..
dimi komsummm..

ösgee ben bişi yaptım egerkı guzel olursa yagmurla handeye yapcam ama 3 gun gecmesı lazım.. guzel olcakmı olmıycak mı gormek ıcın

DemStock Outlet yazıyor tabelada
2. katı mothercare ürünleri
akşam sekize kadar açık

tmm cnm saol. o zamn yetısemeyız hafta ıcı.
pazar acıktır ınsallah

kısss nasıl gitceniz bizde gelsekk keşkeee
sizde gelınn..
bıızmkı 7.30 da ancak gelıyo ısten.
babsı koye gıttı arabası bızdede yarın sanah gelıo o yuzden hazır fırsat varken gıdelım dedım.
sızde gelırsenız beraber gıdelım mı??

hosgeldın canım nasılsın yaa rıca etsem benım oglusumuda lısteye eklermısın teyzesı.ısmımız kesınlesmedı daha sonra bılare yazarım .sımdıden tsk haa yanına kamyon koymayı unutma emı.
hayırlı olsun ogluusn kuzumm.. eklerım tabıkıda kamyonların hepsını sılcem 50 den fazlasını kabul etmıyo tek mesajda o yusden ekleyemıom
hehehe iiimiş bende hemen birinin yakasına yapısayım ne o fıyatlar yaaa mumkun dııl onlrı verırsek bebekelr ac kalır:) ben devlet hastanesı seceyım kendımeekafamçokkarıştı

gel ben sana zeynep kamıl mezbahasında ısmarlıımaklinialirimsmile

kızla ben kaçar şu dün alığım pantolonun pacalarını yapım yarın arkadaşın doğum günü var orda cici cici giyerim k.i.b byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

olsun canım farketmez ne yapalım bızde koymayız kamyon eksık kalsın

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…