aksam ıkeaya götürcek kocam benizemuszemus
stella bua arada byotelın arkasındakı mothercare kaca kadar acık bılıomusun
kız neredesın sen sen yokken pek bi sessiz buralar ay bide hastane ucretlerı muhabbetı yapıyorlar korktum ucretlerden daemoncumm ne o 6000 10000 kafamçokkarıştı
benim kuzen orda yoğun bakım emşiresiydi orayı acıbadem satın aldı am o doğumu hizmette yaptı :)
ama metropolitanda kimseyi tanımıyom valla bilmiyorumkismile
sempatiksalakcinni pis sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmile
bende korkuyodum o fıyatlardan ama özge ben ısmarlıycam dıye ısrar edınce korkum gectısempatiksalakcinni
aksam ıkeaya götürcek kocam benizemuszemus
kısss nasıl gitceniz bizde gelsekk keşkeeeaksam ıkeaya götürcek kocam benizemuszemus
memorialde kesin yaptırırım da,olsun canım zaten benim sigortam limitsiz ama öyle suit falan olursa sigorta bişey dermi bilemedim. Yani sadece suit odayı normal oda parasına ayarlamak yeter benim için yaparsın arkadaşına bi güzellik.Biz bi karar verelimde
olumunekankayizsmile
bende korkuyodum o fıyatlardan ama özge ben ısmarlıycam dıye ısrar edınce korkum gectısempatiksalakcinni
olumunekankayizsmile
temisim kıs vall bak.sempatiksalakcinni pis sempatiksalakcinni
DemStock Outlet yazıyor tabelada
2. katı mothercare ürünleri
akşam sekize kadar açık
sizde gelınn..kısss nasıl gitceniz bizde gelsekk keşkeee
hayırlı olsun ogluusn kuzumm.. eklerım tabıkıda kamyonların hepsını sılcem 50 den fazlasını kabul etmıyo tek mesajda o yusden ekleyemıomhosgeldın canım nasılsın yaa rıca etsem benım oglusumuda lısteye eklermısın teyzesı.ısmımız kesınlesmedı daha sonra bılare yazarım .sımdıden tsk haa yanına kamyon koymayı unutma emı.
hehehe iiimiş bende hemen birinin yakasına yapısayım ne o fıyatlar yaaa mumkun dııl onlrı verırsek bebekelr ac kalır:) ben devlet hastanesı seceyım kendımeekafamçokkarıştı
tmm cnm saol. o zamn yetısemeyız hafta ıcı.
pazar acıktır ınsallah
sizde gelınn..
bıızmkı 7.30 da ancak gelıyo ısten.
babsı koye gıttı arabası bızdede yarın sanah gelıo o yuzden hazır fırsat varken gıdelım dedım.
sızde gelırsenız beraber gıdelım mı??
hayırlı olsun ogluusn kuzumm.. eklerım tabıkıda kamyonların hepsını sılcem 50 den fazlasını kabul etmıyo tek mesajda o yusden ekleyemıom
gel ben sana zeynep kamıl mezbahasında ısmarlıımaklinialirimsmile
temisim kıs vall bak.
yarın kuafore gıtcem daha temis olcam..
kıslar yarın emınonune gelmek ısteyen var mı
uklaynan bıs gıtces..
dimi komsummm..
evet karşıya geçcezzz ::::
ösgee ben bişi yaptım egerkı guzel olursa yagmurla handeye yapcam ama 3 gun gecmesı lazım.. guzel olcakmı olmıycak mı gormek ıcın
ne yaptın kısssssssssdelikafadulden
saol cnm..
pazar 11 civarı açılıyordu sanırım
yine akşam sekize kadar açık
olsun canım farketmez ne yapalım bızde koymayız kamyon eksık kalsın
kaydirigubbakcemile3sizde gelınn..
bıızmkı 7.30 da ancak gelıyo ısten.
babsı koye gıttı arabası bızdede yarın sanah gelıo o yuzden hazır fırsat varken gıdelım dedım.
sızde gelırsenız beraber gıdelım mı??
koçişine ayıp olmazsa geliriz e tabi ben bide benim kocişe söylemeliyim oda bu gün bi iş görüşmesine gitti inşallah iyi sonuçlanır..
gel ben sana zeynep kamıl mezbahasında ısmarlıımaklinialirimsmile
ne yaptın kısssssssssdelikafadulden
saol cnm..
koydum hadı torpıl yaptım oglusuna=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?