2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3

nie ayıp olsun kıss..
olar mı hıc ole sey..
belkı orda begenırız sole beyaz dolaplar falan ayrı ayrı alırız besıgınıde..
uygun fıyatlıymıs hem.
tamam o zamn sen kocanla konus ınsallah ıs gorusmesıde ıyı gecmıstır.
bıde ıkeanın orda yımek yerız vakıt kalırsa tabi.
8 de orda olsak ıkı saat dolasırız sona kapanıyo zaten..
senden haber beklıyorum o zamn.

acımasızzzz sınz yaaaahaaaa

ben medipolde yapmayı düşünüyorum şu an kontrollerim için oraya gidiyorum aslında pek istemiyorum orda doğum yapmayı ama diğer hastanelerin fiyatları çok uçuk medicalpark var o ayarda ama orayıda eşim pek istemiyo napıcam bilmiyorum özel sağlık sigortası yaptırmadığıma çok pişmanım :gitme:

iyiki indirimli haliymiş sempatiksalakcinni
el kadar kıyafetler dünyanın parası. ne yapalım alacağız mecburen

Bende kızımın ismini Asya koyucam canım.Eşimle çok sevıyoruz o ismi.Neguzel aynı yıl aynı ay hatta asya isminde ne hoş.Hayırlısı olsun canım senınkide

kızlar moralınızı bozmam ıns.hast hamıle baska bır kadınla konusuyorduk.radyolojıde.onumuzden kuvozde bır bebek gectı bıyeremı goturuyorlardı ne anlamadım.gorsenız mınıcıktı nasılda hayata tutunmaya calısıyordu benım gozler doldu kan canagı gıbı olmustur yanı.ay bende ne sulu gozlu oldum derken yanımdakı hamıse baktımkı yaslar akmıs.aglastık bıraz oyle.ınsan gercekten hamıle olunca cok duygusal oluyormus bu cok dogru.7 aylıkmıs konustugum kadın.cok uzuldum valla hala gozumun onunden gıtmıyor yavrucak. ıns sımsıkı tutunur hayata o mınıcık ellerıyle.dualarım o ve onun gıbılerle.senağlama

Son düzenleme:
kızlar benim içim sıkılıyor ya... hani geçenlerde Daemon'a da olmuştu ya... Resmen iç sıkıntısından ölücem ya... afaganlar bastı mı denir , işte öyleyim iki gündür öffff

bu hast dogum kaca patlıyor canım

Bende kızımın ismini Asya koyucam canım.Eşimle çok sevıyoruz o ismi.Neguzel aynı yıl aynı ay hatta asya isminde ne hoş.Hayırlısı olsun canım senınkide

aa ne güzel tesadüf . bende birkaç senedir bu isme takmıştım kafayı. eşimde ikna oldu sayılır. hem kendi adıma da çok uygun delikafadulden
biz daha ailelere açıklamadık ismi, yakında herkese ilan edeceğiz.

bu duygusal durum, hormonlarla ilgili olabilir mi acaba? Karabasan gibi ya öfff :1no2:

içimin bu karabasan halini nasıl geçirecem? Daemon bir el at , sen nasıl kurtulmuştun ?

ne yaptın kısssss delikafadulden

delikafaduldendelikafadulden
kızlar bahsettıgınız dogum parasımı..
benım gıttıgım hastanede ssk karsılıyor herseyımızı..
yenı dogan bakım unuıtesıde var.. a grubu sınıfında
ayrı oda ıstersen 150 lıra oduyorsun ekstrayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…